Hun prioriterer toppen til Danish Beauty Award

Jeg kender hende den flotte på billedet. Anne P er både makeupartist, tidligere model og nuværende skønhedsredaktør på ELLE. Damen sidder derudover i juryen i Danish Beauty Award, og på bagsædet i en taxa fra A til B fortalte hun mig i går, hvordan hun bliver klar til prisuddelingen tirsdag aften:

 • Jeg prioriterer mit hår, for jeg har altid tøjkrise. Tænker, at hvis jeg tager mig godt af toppen, så ser folk ikke det andet. Jeg bruger derfor penge på at kigge forbi Søren Bach, som er psykodygtig, fordi han altid evner at tage hverdagen ud af mit hår.
 • Huden skal være i orden, så om morgenen får den et skud ekstra fugt med masketid. Om aftenen bruger jeg en transparent foundation – gerne CC cremen fra Chanel eller Lauders BB creme, som så fikseres med mineralpudder fra Tromborg eller Youngblood. En cocktail, der for mig holder!
 • Fest betyder også ekstra highlight. Så på alle de høje steder bliver der lagt ekstra shine – det vil sige på næseryggen, det øverste af kindbenene og på amorbuen. Jeg er glad for MAC’s Lustre Drops og Nars Copacabana.

SNUP TIPPET: Beautyspace tæller ned til Danish Beauty Award med en skønheds-count-down. Se med på Instagram, hvad det går ud på: @Beautyspace.

28/04/2014
Årrrhhh den weekend, hva’?
30/04/2014
After Party

Kommentarer

 • CharlotteK

  Hvor er hun smuk!

  02/05/2014
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Sara – Vi har haft lidt mail-korrespondance. Jeg vil anbefale en hybenkerneolie men jeg kan se, at du også får et par anbefalinger her i kommentartråden. Lad mig vide, hvad der virker for dig.

  @ Tina H – Stor tak fordi du deler.

  @ Dorthe og Nini – Tak for jeres kommentarer. Dejligt!

  @ Daniela – Lyder meget spændende.

  @ Anne G – Jeg har i hvert fald set fine resultater med netop hybenkerneolie.

  @ Marie-Louise – Jeg prikker lige til Anne P.

  Stor hilsen Anette

  02/05/2014
 • Marie-Louise jønsson

  Hej Anne og Anette tusind tak for svar. Må jeg også få at vide hvilken mascara du (Anne P.) har brugt på billedet. Jeg elsker mascara og gør meget ud af mine vipper og dine ser flotte ud på billedet 🙂 ml

  01/05/2014
 • Sara Schouby, ærgeligt at høre om dit uheld 🙁 KIG efter produktet AR-FRI fra Julie P
  Der er GARANTI på at disse produkter virker på rødmende ar (skal være væk senest efter 3 mdr brug. Du SKAL dog have disse på i mindst 23 timer pr døgn(!)dvs at du kun skal aftage når du træner (sveder) eller går i bad. Den str som passer til dig er ca 20×2,5cm /lavet til kejsersnit ar). Held og lykke med det 🙂

  30/04/2014
 • Dorthe

  Anne P. er simpelthen bedårende. Tak fordi du deler et par af hendes tips, Anette – og ha’ så den mest overdådige aften i aften. God fornøjelse! Glæder mig til se at og høre lidt fra aftenens fest.

  29/04/2014
 • Ninni

  Så flot hår – tak for tippet med toppen først!!

  29/04/2014
 • God smuk eftermiddag i det danske forårsvejr.

  det bliver så spændende med det beauty awards. Skønt du kender den smukke Anne. Men I er nu alle sammen smukke og dygtige kvinder:-)

  Jeg kan se, at der er en læser som spørger ind til hvordan hun kan mindske sit ar, som hun fik efter en ulykke og fjernelse af milten.

  Min datter er selv syg og har flere ar. Hun har en blog, hvor hun også skriver om behandling og minskning af ar. Se dette link:
  http://mariahoffbeck.blogspot.dk/2014/02/behandling-til-mindskning-af-ar.html

  Jeg håber det kan være til lidt hjælp, det har hjulpet min datter.

  De bedste hilsner fra Tina

  29/04/2014
 • Anne Gade

  @saraschouby Jeg vil anbefale Rose Hip Oil fra The Organic Pharmacy til dine ar. Den har hjulpet mig. Til større områder med ar, er StretchMark Oil fra samme firma også god! Håber det kan hjælpe dig.

  29/04/2014
 • Anne P er guddommelig smuk
  Glæder mig til at kramme DIG i aften A❤️

  29/04/2014
 • @Marie-Louise Jønsson: Jeg mener det var øjenskyggen ERA fra Mac jeg brugte her. Og så masser af mascara :)Og så put en lidt champagnefarvet highligther/perlemors øjenskygge ind i øjenkrogen (mod næsen) og blend det ud. Det åbner øjet og får trætheden væk! 🙂

  29/04/2014
 • Sara Schouby

  Kære Anette

  Jeg følger trofast med på din blog, fordi jeg synes du skriver på sådan en dejlig lige-ud-af-posen måde omkring skønhedsrutiner og kropspleje, så jeg bare bliver hængende, og endda får lyst til at booste mine skønhedsritualer lidt!

  Men mit spørgsmål går på noget helt andet, nemlig ar. jeg var for 5 måneder siden ude for et alvorligt færdselsuheld, hvor jeg – blandt andet – måtte have min milt fjernet akut.det har givet mig et 20 cm langt ar tværs ned over maven – fra brystbenet og et pænt stykke syd for navlen (som er kommet til at se ret sjov ud!).

  Jeg synes selv jeg er sluppet billigt fra uheldet, men jeg kunne da godt tænke mig nogle gode fif, til at få arret til at blive så pænt som muligt. Jeg har gennem et par måneder masseret det 2 gange dagligt med Bio-effect oil og det er har også gjort det blødt, og egentlig okay at se på, men det er stadig meget rødt, synes jeg, og selvom mine bikinidage nok er ovre nu, så kunne jeg alligevel godt tænke mig at høre, om du har nogle gode fif og evt produkter til at få sådan et ar til at blive pænest muligt :0)

  Kærlig hilsen
  Sara

  29/04/2014
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Sanne – Den må da komme snart, den telefon…

  @ Marie-Louise – Jeg beder Anne svare på dit spørgsmål.

  @ Christina – Helt enig.

  Stor hilsen Anette

  29/04/2014
 • Jeg kan slet ikke vente på at min nye mobil ankommer så jeg kan komme på Instagram. 😉

  28/04/2014
 • Marie-Louise jønsson

  Kan man få at høre hvad hun har på øjnene på billedet, det ser supersmukt ud 🙂 ml

  28/04/2014
 • christina

  Eijjj hun er bare så pis pæn ♥ super lækkert billede

  28/04/2014

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.