Nedtælling til hud-gufs-guiden

For mig er hud noget af det lækreste lækre. Lige fra fuldfed, svagt vaniljeduftende barnehud til bløde, nybarberede herrekinder eller stjerneeksempler som Halle Barrys smidigbløde betræk. God hud er noget, jeg husker folk på. Som dengang i teenageårene hvor jeg misundeligt hang mig i al smuk kavalergangshud. Hos andre. Fordi min egen havde lidt skade efter et skoldningsuheld.  Senere blev det til en fascination af måden, folk kan skinne igennem på – netop via huden. Ikke at du partout skal kunne spejle dig i deres kinder, som min søn mener, man så smukt kan hos Ole Henriksen. Men altså – god hud taler. Billedet her er i øvrigt skudt af den prisvindende New Yorker-fotograf Anne Højlund Nikolajsen, som også står bag alle billeder i min bog.

Som en Beautyspace sommer-special får du en 5-steps-guide til flottere hud – nu direkte i indbakken. Ét step hver dag. 5 dage i rap. Dog skal jeg have din emailadresse, hvis ikke allerede du er på skønhedsboost-listen her. Ellers hook dig op nu, for vi siger start-parat om små 24 timer.

SNUP TIPPET: Det foregår altså her. Og så bliver der i øvrigt en chance for at få huden i pakken her til en særlig Beautyspace-pris:

@beautyspace på Instagram // Beautyspace på Facebook

23/06/2013
Blandt de bedste
26/06/2013
Ellen Hillingsøs læbeguf

Kommentarer

 • Anette Kristine Poulsen

  @ Marianne G – jeg glemte at skrive, at jeg vil anbefale IPL til ar hos teenagere. Men hvad har hudlægen anbefalet?

  Stor hilsen Anette

  26/06/2013
 • Anette Kristine Poulsen

  @Marianne G – jeg ville vælge IPL som den mest nænsomme måde at blive de ar kvit, men lad mig vide hvad din hudlæge foreslår.

  Stor hilsen Anette

  25/06/2013
 • @ Marianne – av, det gør næsten ondt at læse om. Men husker sololien. Faktor 2.

  @ Kirsten – SÅ dejligt, du sidder der på den anden side af skærmen. Kender desværre ikke derma-e, men har lige luret lidt på deres website.

  Stor hilsen Anette

  24/06/2013
 • Kirsten V Nielsen

  Glæder mig !

  Jeg var i Whole foods igår, og der var demo/præsentation af derma e.

  Kender du derma e og hvad er din holdning til dette mærke, giver det resultater ?

  Såfremt du kender mærket hvilke af produkterne har specielt fanget din interesse ?

  Tusind tak for en meget inspirerende blog, som jeg følger hver dag 🙂

  24/06/2013
 • Rie Randers

  Lyder godt! Glæder mig.

  24/06/2013
 • Charlotte

  Uha glæder mig til gode tilbud på disse fantastiske produkter 🙂 Beautyspace-pris lyder skønt…

  24/06/2013
 • Mette Emilie

  Jeg glæder mig til at starte med Imedeen, når min amning er ovre. Det vil jeg SÅ gerne prøve. Så jeg glæder mig til at høre nærmere om prisen, da jeg også er vild med EGF serum. Glæder mig til hud-guf-guide i indbakken:-)

  24/06/2013
 • Kan godt huske dengang på Hornbæk Strand, at jeg fik at vide, at jeg snød, når jeg tog sololie på!
  (men jeg troede jo også jeg blev hurtigere brun!)
  Eller dengang man sad med en bakke med sølvpapir på! – for at få reflekser (IKKE i håret)
  Godt man ikke havde så god tid dengang – men havde travlt med alt muligt andet.
  Tror sgu, jeg så havde lignet en på 80 nu!
  UF…Godt jeg er blevet klogere (og en anelse ældre)
  Glæder mig så meget til dine visdomsord 🙂

  24/06/2013
 • Mange tak for jeres kommentarer.

  Alle får de fem guides direkte i indbakken fra i morgen, hvis man er tilmeldt nyhedsbrevet (der er link i indlæget). Pakken på billedet er ikke en gevinst – den koster…Men det bliver et særligt Beautyspace-tilbud. Se i morgen.

  @ Anette J – pakken du ser bliver mulig at købe til halv pris.
  @ Sommer – fantastisk når bloggens læsere kender hinanden. Hvad brændte du dig på?
  @ Frederikke – haha, nu glemmer du jo at jeg har set dig. Og du skal bare være glad ;o)Det er ikke nogen gevinst, men et ‘special offer’.
  @ Marianne G – jeg vil anbefale at spørge hudlægen, der har ordineret kuren, der tog acne. Hvad siger han?

  Stor hilsen Anette

  24/06/2013
 • Ann-Marie

  Jeg har lidt af bumse uren og plettet hud hele mit liv, så ville da håbe på fersken hud inden jeg bliver 50 :O) Så er med….

  24/06/2013
 • Uhm det glæder jeg mig til at høre meget mere om- og den dejlige hudpakke ser skøn ud. Har du evt også et fif til teenage hud der er meget arret efter acne. Nu heldigvis forsvundet efter skram medicinsk kur 🙂

  24/06/2013
 • Lækker pakke! Kommer guiden bare i indbakken?

  24/06/2013
 • Anette J

  a.k.a. “ferskenkind” glæder sig til de fem tips.
  Og Bio Effect serum, du viser, vil jeg så gerne prøve. Hvordan får jeg fat i pakken?

  24/06/2013
 • Hanne

  Fantastisk – hvilken gave Annette.
  Jeg krydser fingre 😉

  24/06/2013
 • Frederikke

  Anette, sikken en fantastisk præmie, du har på højkant. Tanker finder under læsningen af dit indlæg tilbage til mine ungdomsår i begyndelsen af tyverne. Jeg stod og studerede min hud i spejlet indgående. Jeg husker det simpelthen så tydeligt. Let irritation over nogle småbitte usynlige med åbenbart temmeligt irriterende urenheder. Rynkerne, som min mor ofte brokkede sig over, havde ikke fundet vej til mig endnu. Slap hud og folder i ansigtet var ikke noget, jeg nogensinde ville få, mente jeg. Jeg var netop uddannet kosmetolog og var voldsomt optaget af acnehud (måske fordi jeg aldersmæssigt kunne relatere mig til den slags. Nu er virkeligheden så en anden og interessen er imidlertid flyttet med den. Gad vide om jeg allerede nu skal bekymre mig om alt fra knyster og leverpletter til tab af hår og vipper? Håber jeg så også taber synet. I mellemtiden håber jeg på, at pakken kan mildne vejen derhen 🙂

  24/06/2013
 • uhh det glæder jeg mig til 🙂

  24/06/2013
 • sidsel

  Så skal der tjekkes indbakke hver morgen 🙂 Dejligt med sådan en guide, tak til dig!

  24/06/2013
 • Louise T.

  Sikke en pakke! Den ønsker min hud sig 🙂

  24/06/2013
 • Sommer

  kære Anette – omgås din navnesøster her fra bloggen flere gange om ugen til yoga, og må vedgå mig at have givet hende tilnavnet ‘Ferskenkind’ – hendes hud er SÅ lækker at se på, og hun skulle efter sigende gøre meget af det rigtige fra din blog.

  Så jeg krydser fingre for den viste pakke!.
  I øvrigt har jeg selv samme kavalergangsproblem som du – skoldningsskader i en ung alder, før faktortallenes indtog!

  Har små blodsprængninger på min sarte (engang rødhårede) hud – gode tips til nyeste fjerningsmetode – har prøvet IPL laser for 6 år siden – modtages med kyshånd!

  24/06/2013
 • Maj-Britte

  Åh ja hud kan være smuk smuk og som du nævner- et “mareridt” for teenagere (og deres mødre ;-)) Øv at være 14 år og rødhåret, med den skønneste porcelæns hud, men… med de lidt yderlige kar, der ofte følger med- blikkene efter olivenhud er lange og sukkene dybe. En lille guide til pleje/dækning ville falde på et taknemmeligt sted:-)!

  24/06/2013
 • Marie Rasmussen

  Det er næsten for godt til at være sandt! Hvor bliver vi altså bare kloge her på bloggen. Tusinde tak Anette!!!

  24/06/2013
 • Tanya

  Og hvilken pakke! Det ser da fuldfedt fantastisk ud! Jeg krydser allerede fingre nu 🙂

  24/06/2013