fbpx

Nej, det var ikke Brigitte Bardot …

fotocollage

Måske husker du, at jeg skrev om mødet med en 75-årig smukhed? Og straks var der gætterier på bloggen, om det mon var Brigitte Bardot, Catherine Deneuve eller…men nix. Damen hedder Isabelle d’Ornano, holder til på Vanity Fairs liste over best dressed, bor i en 800 m2 stor Pariser-lejlighed proppet med kunst, gule post-its overalt på de fine vægge og guddommelige fotos fra et langt liv. Billeder, som jeg fortabte mig i, for hvor vildt er det lige at kunne citere JF Kennedy (som var bedste venner med hendes dronninge-mor fra Polen – og dem du ser på et af billederne, hvor de stod faddere til et barn, jeg ikke husker, hvem er). Fru Isabelle er kvinden bag Sisley, som hun sammen med sin mand (der gudhjælpemig er søn af ham, der opfandt Lancôme) skabte i 1976. Der er meget at fortælle, for det var et vildt møde, hvor jeg i øvrigt blev væk, da jeg skulle finde toilettet. Endelig fremme – på toilettet – fandt jeg ud af, at selv planteglade mangemillionærer bruger Elnett. Kan du forresten se min blege arm på det øverste foto? Hold øje med ypperlige Børsen Pleasure (ja,ja – men det er jo sandt), hvis du vil læse mere.

Foto: mig selv (hvis du skulle tvivle)

07/07/2011
VIND!
11/07/2011
Mundtøjet der bliver mobbet

Kommentarer

 • CharlotteK

  Spændende – glæder mig til artiklen. Og hun ser da virkelig fabelagtig ud – kan ikke lade være med at sammenligne med min svigermor som er 74 og knapt så glat i huden, mildt sagt. Men hun er dog også en smuk dame:-)
  Må have været et meget spændende møde, Anette – godt du ikke skulle bruge cyber sprog – LOL (og så nævner jeg ikke det mere – aldrig mere, det lover jeg)
  Ha’ en god dag;-)

  11/07/2011
 • Anette Kristine Poulsen

  @Lotte B – jamen ingen af os skal Google, for du har ret. Hendes mand var med i Orlane-opstarten (som han så trak sig ud af for at kaste sig over Sisley).
  @Julie – det ER du da.
  @Pernille – godt du hygger dig med makeup i Singapore…jeg husker en ret speciel krokodille-farm, hvor der blev brugt for mange timer for mange, mange år siden.
  kh Anette

  11/07/2011
 • Jess

  Sisley…virkelig…interesting :o)

  10/07/2011
 • Elnett er jo Elnett! So be it!

  Og – inden du skriver artiklen færdig skal du altså lige tjekke noget omkring Orlane…ved ikke hvorfor, men det klør inde i min klæbehjerne, og der er noget med Orlane og den der dame eller også er det manden. Just saying…(hold kæft…jeg kunne også bare selv google det, men jeg skal videre…okay…)

  10/07/2011
 • Det bliver en spændende artikel. Ser allerede frem til den!

  10/07/2011
 • Uhhh, 800 kvm alligevel?? crazy og hvor er hun læks! Håber jeg er ligeså sej om æhh rundt regnet 47 år. WOW!!

  10/07/2011
 • Pernille Bølkov

  Hej søde piger.

  Hvilken fantastisk kvinde, glæder mig til at læse artiklen og elnett, bringer minder frem, fra dengang jeg stod i lære i et parfumeri, for 100 år siden, det går aldrig af mode, den vil altid bestå…jeg er i Singapore lige pt., og her går de ufattelig meget op i deres udseende, og der findes de mest fantastiske butikker, inden for skønheds pleje, jeg har fundet en MAC, wau siger jeg bare,
  Pas godt på jer selv!!

  10/07/2011
 • sus

  Bare det var på mit badeværelse der udelukkende var Sisley…..

  10/07/2011
 • Anette Kristine Poulsen

  @Hulemor – jaaaa, der var gardiner flere steder den dag. Billedet er måske også lige fanget lidt forkert…
  @Frederikke – dufte kan bare gøre ALT ved os…
  @Anja – det ville jeg også være. Cool for dig.
  @Sanne – hahahahha – du er for sjov. Godt med gode fremtidsudsigter.
  @Dorte B – man skal bare passe på det ikke bliver en dårlig vane. Generelt. Det med skabe (andres skabe).
  kh Anette

  10/07/2011
 • wauw for en dame og sikke et …pandehår! Glæder mig også til artiklen

  09/07/2011
 • frederikke

  Jamen, Elnett holder max – i alle henseender. Min mor, som var frisør i de glade 60’ere, sværger stadig til den gyldne dame. Jeg synes, den er fantastisk, men duften minder mig altså stadig om gammel pudret dame med læbestiften smurt ud over kanten af læberne :o) Lol…
  Gad vildt godt have været med dig, da du for vild i den sindssyge lejlighed. Sikken en tidlomme at forsinde ned i…

  09/07/2011
 • Anja Sand Bjerre

  Ja, må da godtnok sige, at jeg gerne vil se sådan ud som 75-årig – så var det jo igen sag at blive ældre 😉 Elnett sætter jeg altid i forbindelse med min farmor. Hun er lige blevet 80 og er stadig lige så forfængelig med hår hud og dufte. Jeg synes bare hun er en rigtig powerwoman og meget beæret over, at jeg stadig har hende.

  09/07/2011
 • Nej, hvor skønt! Hun er smuk, og ved du hvad – jeg sad og sammenlignede billedet af hende og af dig. Jeg tror det er dig som 75-årig, så du kan godt glæde dig. I ligner hinanden helt utroligt meget. I hvert fald på billederne. 🙂

  09/07/2011
 • Dorthe B.

  Glæder mig også til, at læse artiklen. Kommer til at tænke på min mor, når jeg læser noget om Elnett. Dejligt!!! Sikken smuk kvinde.(Jeg vil også gerne være med på en kigger i skabene!!!!)

  09/07/2011
 • @Birgitte – tænk, jeg synes faktisk, den dufter velkendt og helt OK.
  @Lene – jeg forstår godt den LOL.
  @Metteline – du har ret. Sisley ved godt, hvad de vil have for de gode sager…
  @Jess – det gjorde jeg også, men sig det ikke til nogen (faktisk listede jeg sammen med norske ELLE lidt væk og vi fandt sjove gamle divansere, en VHS-maskine i brug, kosteskabe i vægene og…Udover Elnett var der udelukkende Sisley på badeværelset.
  @Anette J – er også Elnett-fan.
  @Kira – ja, det ville ikke være dårligt. Nogen af delene.
  TAK alle sammen – jeg husker på det med artiklen.
  kh
  Anette

  09/07/2011
 • Birgitte

  Uh den Elnett sætter mange minder igang. Mon den stadig lugter ligeså træls??

  09/07/2011
 • Pia

  Hvor er hun skøn – den artikel vil jeg glæde mig til

  09/07/2011
 • Lene

  Hvis jeg ser sådan ud som 75-årig går det sgu nok (og det gør en flittig læser af BS, vel!) LOL

  09/07/2011
 • Metteline

  Orv, den artikel glæder jeg mig til at læse 🙂 – ELSKER Sisley, især deres ‘lilla maske’ som er en fugtbooster uden lige! Og ja, også deres ‘All Day All Year’ som desværre bare er WAY for dyr for mig! Interessant – og smuk – dame 🙂

  09/07/2011
 • Tinna

  Fantastiske oplevelser du får 😉

  09/07/2011
 • susanne

  Det vil jeg glæde mig til

  09/07/2011
 • Jess

  Ja, hun er meget smuk.
  Og det er da lidt vildt, som den familie har formået at skabe store kosmetikmærker…?

  (er jeg den eneste, der har lyst til at tage et diskret kig i hendes skabe for at se, hvad hun ellers gemmer på…udover elnett?)

  09/07/2011
 • Anette J

  Ja hun er godt nok en smuk kvinde, hun stråler virkelig.
  PS bor på 55 m2 og er også stor Elnett-fan.

  09/07/2011
 • kira

  ihhh sådan vil jeg også se ud når jeg bliver 75 år, og bo i Paris 🙂 glæder mig til at læse hele artiklen.

  09/07/2011
 • Uhh, det glæder jeg mig til at læse 🙂

  09/07/2011
 • Det lyder som noget af en oplevelse. Glæder mig til at læse artiklen.

  09/07/2011