fbpx

Nej, verden har ikke brug for mere makeup, meeeeen se alligevel lige løjer…

farver-copy

Jeg har en svaghed for Aveda, fordi de fem bogstaver til evighed vil minde mig om verdens bedste hovedbundsmassage for år tilbage. Sådan en, der faktisk stadig virker, hvis jeg lukker øjnene. Nu rammer Avedas farvelader Danmark om få dage. Emballagen er minimalistisk og baseret på genbrug med letvægtslæbestifter, øjenskygger i samlesæt, foundation i små tinbakker og lipgloss i æggebakker.  Som nature lover er omdrejningspunktet på ingredienslisterne plante-antioxidanter, nøddesmør og farvepigmenter fra regnskoven, hvor især de mættede Uruku-farver er svære at slippe. Ikke fordi der er noget nyt i at lave samarbejde med Brasiliens Yawanawa-folk, men fordi farvevalget rammer lige ned i den store 2011 glamazon-tendens, som er rå og utæmmet inspiration hentet fra regnskovens jord- og kobberfarver. Et naturligt look hvor du kommer langt med en enkelt bronzepudder på kinder og øjenlåg og en t-shirt med labert dyreprint.

SNUP TENDENSEN: Glamazon-looket, der egentlig er et P&G-opfundet udtryk, går sin sejrsgang i Australien – bl.a. som en af de fire skønhedstendenser den respekterede (og frygtede) skønhedsjournalist Suzanne Wangmann skriver om i The Sydney Morning Herald. Aveda-makeuppen koster fra 180 kr., og jeg synes, der er noget at glæde sig til.

Er du Aveda-fan?

11/01/2011
Da jeg gik i fisk…for cirka 72 timer siden
13/01/2011
Det idiotsikre look som hitter big time i 2011

Kommentarer

 • http://www.lookfantastic.com kan man købe Aveda hudpleje (og shampoo) billigt, og de har vist et tilbud lige nu med en gratis shampoo med i købet (hvis man køber over et vist beløb). Og på http://www.aveda.co.uk findes en “Skinadvisor”, der lægger en plan for hvilke produkter netop din hud har brug for….

  25/01/2011
 • Sikke vidunderlige farver! Hvis ikke denne blog kan inspirere til at gøre lidt ud af sig selv, så ved jeg snart ikke!

  Tak Anette!

  14/01/2011
 • @Susanne – en lipgloss koster ex. 200 kr., så jeg tror niveauet matcher shampooerne.
  @Anette J – tak for forslag. Det er noteret sammen med dit maskeforslag.
  kh Anette

  13/01/2011
 • Tinna

  Skønne natur farver wauw

  12/01/2011
 • Anette J

  Fantastiske billeder. Og apropos shampoo – Anette, var det ikke en ide med blogindlæg om alt godt til håret – både til rødder og spidser.

  12/01/2011
 • susanne

  Hold da op hvor sejt at de også kan lave farver… håber de er lige så gode til det som til håret:)
  Det var da egentlig ikke galt med prisen …. når man tænker på hvor dyrt Aveda shampoo er . Købte en shampoo og balm. 550 🙁

  12/01/2011
 • @Judi…OMG. Det er jo fantastisk! 1000 tak.
  @Marianne – sorry for sådan et insider ord. P&G står for Procter & Gamble (dem der laver et hav af skønhedsprodukter – dog ikke Aveda).
  kh Anette

  12/01/2011
 • øh P&W jeg ved jeg burde vide det, meeen….. men meget smukke farver, nu kan jeg næsten ikke vente til jeg bliver lidt solbrun, ja ja skal nok huske solfaktor et tusind 🙂

  12/01/2011
 • Maria

  Før jeg læste din blog :
  Avedas makeup; Back to basics, jeg elsker at det er en eller anden form for miljørigtig- “neutralhed” over, Avedas produkter..

  Efter jeg læste:
  …. Ja, ja, ja.. Der er noget jordbundet og naturligt vi har med at gøre…:) I like it!!
  Det vil jeg teste ud… 🙂

  12/01/2011
 • Jeg blev overbevist om, at verden NETOP har brug for mere makeup, da jeg så det øverste billede. Smukke, smukke farver.
  Prøv at gå ind på style.com og se et slideshow af Marc Jacobs sommerkollektion 2011 og se, om du kan genkende farverne 🙂
  http://www.style.com/fashionshows/review/S2011RTW-MJACOBS

  12/01/2011
 • Jeg er mest til Elysambre, som fås på apoteket. Det er helt uden nogle kunstige tilsætningsstoffer, konserveret med rød the – ligesom Ole (nej nej hans cremer :-)). Og så er det certificeret!

  12/01/2011
 • Ps. den øjenmakeup på det nederste billede er bare fantastisk smuk. Gad godt at kunne lave til næste fest.. 🙂

  12/01/2011
 • @Nipuni – Palma sender produkter til hele landet, men omvendt er det jo godt selv at få fingre i faver og konsistenser, inden man køber ind. Kh Anette

  12/01/2011
 • Jeg har ikke prøvet Aveda, kun set på det sammen med de andre øko-produkter, jeg er stor fan af som bl.a Weleda. Men det ser top-lækkert ud !

  12/01/2011
 • Anett

  Fantastisk! Til info kan Aveda købes hos Palma/Aveda i Ny Østergade i København – eller på http://www.palma.dk.

  12/01/2011
 • Nipuni Julie

  Lækkert ser det ud 🙂 Hvor vil produkterne kunne købes? (butikker)

  12/01/2011
 • Når det kommer til makeup og hudplejeprodukter er jeg lidt som et barn i en legetøjsforretning… Jeg kan slet ikke lade det være, og vil helst gerne prøve det hele; og Avedas nye makeup-mærke er bestemt ingen undtagelse! Glæder mig til, jeg får fingrene i noget af det. 😀

  12/01/2011