fbpx

New York, du er for vild

Det er bidende koldt i New York, hvor folk trækker halstørklæderne helt op under øjnene og politiet går med elefanthuer. Det ændrer ikke på humøret og serviceniveauet. Jeg tror nok, nogen ville skyde deres salg i vejret, hvis man som her kæmper for øjenkontakten og siger welcome med store bogstaver, når der er besøg ens butik. Nå. Det skal handle om makeup og lidt i den korte version, for jeg vil så gerne nå Central Park i dag.

I går var vi backstage hos THE Aaron de Mey. Makeupartisten, der ud over at være kendt for et meget visionært øje kan trylle. Alle vil have fat i den mand. Læg mærke til den lille Babylips Balm fra Maybelline, som var omdrejningspunkt – både som highligt på det øverste af kindbenene, gloss på øjenlågene og til læberne. Jeg har købt den herovre sammen med Babyskin, der skjuler porer. Noget, vi vender tilbage til (produkterne er endnu ikke i Danmark).

SNUP TIPPET: Neglene var nude. I det hele taget er der dømt big time nude. Og det er der ikke så meget nyt i, tænker du måske. Men det nye er nude med et twist. Eksempelvis sandfarve toppet med babypink. Som en af lakeksperterne fra Essie anbefalede, er det en mulighed at gå efter en to-tonet fransk mani, eller måske husker du den vilde sorte mat/blanke variant fra MAC? Nail Art er død som trend, hvis nogen skulle være i tvivl. Neglekunst er et look, man kan vælge.

NB: Læg mærke til den røde Cleansig Spa Water. Den er alle steder backstage, og jeg sprang derfor i Barneys i går for at hente prøver på den i går. Mere om den senere.

08/02/2014
New York er ved at vågne
09/02/2014
Oh boy

Kommentarer

 • Lea

  .. glemte lige at nævne at min oplevelse er at babylips fugter læberne bedre end Dior, hvilket nok er derfor jeg er så glad for den i denne tid med tørre læber 🙂

  28/02/2014
 • Lea

  Hej Anette,
  Jeg vil lige give dig en melding på min sammenligning af babylips og Diors lipglow.

  Jeg har valgt babylips pink Lolita (selvom jeg ikke er helt stolt ved det navn, har jo rundet de 30!!!)

  For mig er den klart et godt alternativ til dior, den farver lidt og pænt! Dog holder den ikke så længe på læberne som Dior.

  Den sidste uges tid har babylips været mit førstevalg i kosmetikpungen selvom jeg jeg også har lipglow liggende.

  bedste hilsner, Lea.

  28/02/2014
 • Pernille Leftes

  Anette: De fire jeg har er alle med farve, men jeg kan godt se at jeg er nødt til at få fat i den neutrale også! Men jeg er rigtig glad for dem med farve, de er super fine til hverdag, da de ikke giver alt for meget farve til læberne, men stadigvæk er lidt diskrete 🙂

  10/02/2014
 • Jette V

  Okay så, jeg overgiver mig og går på jagt efter en flot nude til foråret 🙂

  10/02/2014
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Pernille – og er du glad for den?

  Mange hilsner Anette

  10/02/2014
 • @ Berit, du har fuldstændig ret. Babylips findes i del farver herovre, men det var den originale uden farve, der blev brugt under showet.

  @ Anette J, er sagen med Elnett ikke, at den både holder på håret men uden man ser ‘lakket’ ud? Og så er det til at få en børste igennem også uden at filtre helt til. Du har helt ret. Jeg ser den igen og igen.

  @ Christina H – Sikke hurtig du er. Den kommer til Danmark til april

  @ Lea – Lad mig vide, hvordan det går med den sammenligning, når du får afprøvet.

  Stor hilsen Anette

  10/02/2014
 • lea

  jeg skal klart have fingre i babylips. Plejer at betale dyrt for DIORs lipglow… jeg forventer at babylips giver samme lækre resultat som lipglow bare meget billigere. Win-win!

  09/02/2014
 • Pernille Leftes

  Man kan købe Babylips her http://www.billigvoks.dk/maybelline-1855.html
  Jeg had fire forskellige, alle sammen købt på den hjemmeside, og man kan også få den lyseblå som er neutral og uden farve 🙂

  09/02/2014
 • Christina Hansen

  Man kan købe Babylips på nettet, men så er det selvfølgelig ikke muligt at stikke snuden i og teste. Jeg kunne dog ikke dy mig og har allerede bestilt! ♥♡♥

  09/02/2014
 • Anette J

  Spændende billeder.

  Spotter Elnett – den går vist aldrig af mode derude? Den er altid favorit her hos mig.

  09/02/2014
 • Berit

  Var netop i Matas i går for at kigge efter Maybelline Babylips. Alle amerikanske kvinder har den i tasken. I hvert fald dem, der viser indholdet af deres taske frem på YouTube i “What’s in my bag”-videoer.

  Jeg tror nok, at Babylips findes i forskellige farver. Håber produktet snart finder vej til de danske hylder.

  09/02/2014