fbpx

New York er ved at vågne

Og det samme gælder mig. Efter 1 liter vand og to kopper kaffe er jeg frisk. Og glad. For i går nåede jeg lige akkurat at få byen ind under huden. OG få købt de første goodies. For lige rundt om hjørnet fra hotellet i Soho ligger Ricky’s. Og se det er en skønhedsoplevelse af de sjove. De har ALT – lige fra parykker til en frisørafdeling og så mange spændende hårprodukter, at jeg sandsynligvis kommer til at overvaske, mens jeg er her. Det tager lang tid at vælge, selvom jeg har lister med hjemmefra. For der er altså noget med amerikanske tekstforfattere. De drager. Men det nytter selvfølgelig ikke med et smart navn, hvis indholdet er litervis af sulfatsjov. Jeg blev virkelig glad, da jeg fandt Peter Thomas Roth Viz-100 serum, der udover alger, silkeprotein og honning indeholder 75 procent hyaluron. 75! Som en fugtmagnet der har papirerne i orden, regner jeg derfor med at se ekstrem frisk ud resten af dagen. Faldt også i svime i Nars butikken i Prince St. og blev klogere på en helt masse tøjmærker, som mine to medrejsende ved alt om.

Her til morgen skal der nu juices igennem. Jeg vil crawle mig igennem New Yorks juicebarer, og i øvrigt lægge ekstra pæn makeup. For om et par timer har Maybelline sørget for, at der blive backstage møde med selveste Aaron de May, som er blandt makeuppens vildmænd. Senere på dagen er der Alexander Wang show, og tro på, at jeg også kigger negle her. Essies manicurist Michelle Saunders er nemlig på, og hun er blandt de virkelig vilde.

NB: Der bliver instagrammet heftigt i dag på @Beautyspace

07/02/2014
Hvad hvisker creme-kokkene om
09/02/2014
New York, du er for vild

Kommentarer

 • Jette V

  @ Ellis: Det er især Oles lilla serie, som generelt er til sensitiv hud, der også har virket mod min rosacea. Her om vinteren er Nurture me fantastisk som natcreme, og Skin Insulator som dagcreme, evt med en olie under(hybenkerneolien eller Black currant complexion oil) Om sommeren er Sheer transformation god. Jeg er dog en smule tøsefornærmet på Ole i øjeblikket, da dele af den lilla serie udgår, og jeg kan ikke få at vide, om der kommer forbedrede produkter i stedet. En sød ekspedient i Magasin fortalte mig dog for et par uger siden, at der kommer til at ske ting og sager i 2. halvår af 2014, så jeg krydser fingre for at der kommer forbedrede produkter til den lilla serie.

  Husk dog på, at hvis du har rosacea så skal 80% af din indsats være på, hvad du putter i munden og ikke hovedet. Anettes bog (Flot hud uden hokus-pokus) er en god inspiration til antiinflammatoriske fødevarer, så hvis du ikke allerede har den, kan jeg varmt anbefale den 🙂

  10/02/2014
 • Ellis

  Hej Anette

  I sidste uge var der en “hudtrickguide” og der skrev Jette om hun havde fundet nogle gode hudcremer fra Ole Henriksen til hendes Rosacea, men hun skrev desværre ikke hvilke produkter det var og hvad produkterne hedder. Var det muligt du kunne hjælpe mig med Seriens navn.
  Hilsen
  Ellis

  09/02/2014
 • Karen

  Hej Anette
  Tak for hurtigt svar, det vil jeg prøve så, glæder mig allerede

  09/02/2014
 • Karen

  Hej
  Hvilken øjenvippe serum vil du anbefale når jeg gerne vil have længere øjenvipper, og VIRKER DET???
  Hilsen Karen

  09/02/2014
 • @ Sanne – Mange tak, Sanne

  @ Christiana – Selvfølgelig skal du have fat i Børsen…Det er Børsen Weekend der indeholder meget livsstilsstof.

  @ Karen – Der mangler selve spørgsmålet?

  @ Joan – Jo, men lidt for sent i denne omgang.

  Stor hilsen Anette

  09/02/2014
 • Heidi

  NY er det skønneste sted på jord. Man føler sig så underligt velkommen synes jeg. Folk er smarte og pissesøde på en gang. Nyd det!

  09/02/2014
 • Joan

  Ih det lyder jo helt fantastisk. Kunne jeg ikke komme med???

  09/02/2014
 • Christina Hansen

  Hej Anette, har du nogle spændende artikler i Børsen Weekend? Skal man nå at investere i den?
  Jeg glæder mig til at se, hvilke skønne ting du skal shoppe, dufte til, smøre dig ind i og nyde idag.
  Have a nice day! ♥♡♥

  09/02/2014
 • Karen

  Fik åbenbart ikke det hele med

  09/02/2014
 • Karen

  Hej Anette

  09/02/2014
 • Jeg er kun lidt misundelig. Nyd det nu, mens du er der, smukke. 🙂

  09/02/2014
 • Marie Rasmussen

  Er ikke i tvivl om at du har det fedeste job i verden! Og er heller ikke et sekund i tvivl om at NY er glade for dit besøg …. Tak fordi du tager dig tid til at dele med os andre 🙂

  08/02/2014
 • Charlotte

  Hvis du har tid til at svare… Har læst om den body oil.. Ved du om den fedter meget – og er den stærk i duften.. ?? Min bodylotion/olie må helst ikke dufte ret meget.. Og jeg har endelig fundet en parfume jeg kan lide…. :o) Charlotte.

  08/02/2014
 • Dorthe

  Uhhh hvor lækkert det hele lyder – sidder jo her og føler næsten jeg er med dig!
  Rock on Anette – NY vil elske dig og vi andre følger med på sidelinjen. 😉

  08/02/2014
 • Ricky’s er bare et must, når man er i New York – og for pokker, hvor kan man bruge lang tid i de butikker…..af flere omgange 🙂

  08/02/2014
 • Pernille Sparsø

  Godmorgen! Her indtages frokosten i selskab med stamceller og laser! Skulle jo nødig få vidensabstinenser mens du er “over there”

  08/02/2014