Nødvendig overspringshandling

De to lovede tendenser fra i går er på vej. Men først et kig forbi Dior, som i et andet liv faktisk var min arbejdsplads. Endda i selskab med en af de bedste, mest skæve chefer, der findes (Pierre Denis som nu er überhovedet hos Jimmy Choo), og med ex-kollager som i dag er spredt rundt i verden, men som gjorde årene på Langebrogade festlige. Og døgnagtig hårde (på den fede måde, som Anders Lund Madsen ville ha’ sagt). Da jeg besluttede mig for at stoppe – på grund af skrivekløe og en meget lille søn og et ekstra barn på vej – blev jeg kaldt til kammeratlig samtale. Hos min far. For den slags job hang ikke på træerne, mente han. Og det med at skrive og være sammen med sine børn kunne man vel gøre efter arbejdstid.

Jeg lyttede ikke. Men.

Dior vil altid rykke i hjerterødderne. Uden det dog giver andre fordele for dem, end når der – som nu – er presserende sager. For husker du MAC’s makeupkloge Terry Barber, der mener, at modbølgen til hele reality-universet (som han kalder trashy) er, at se ud som om vi aldrig anstrenger os for meget på skønhedskontoen. Blandt andet ved konsekvent brug af one hit-tilgangen: Enten læber eller øjne. Diors seneste haute couture læber må siges at ramme den anbefaling. Også selvom anstrengelserne nok har været betydelige.

SNUP TIPPET: De partyglitrende læber er skabt af makeup-guru Pat McGrath, som har brugt en fyldestgørende læbebalm: Dior Addict Lip Maximizer nr. 001 og derefter duppet pigmenter og glitter på med fingerspidserne. En hobbyforretning kan klare glimmeret, og ellers er MAC blandt dem, der har det største udbud af glitter og pigmenter. I øvrigt får farven rustrød fornyet mening her…eller hvad?

NB: Hvis du har lyst, kan Beautyspace følges på Bloglovin’ her og på Instagram: @Beautyspace.

Foto: Dior

28/10/2013
Presset op i skammekrogen
30/10/2013
Noget med en one night tan og Facebook, der fryser

Kommentarer

 • Vesna Barbu

  Det ser super flot ud <3 Må ud og finde 🙂

  06/11/2013
 • Yeah, tak for svar! Vil glæde mig til det indlæg. Og ja, jeg synes nude/brun på øjnene kan være enormt sexet på den der underspillede måde. På samme måde som helt glat, blankt hår i en lav hestehale fx. Jeg tror kodeordet er at det skal se sundt og velplejet ud. Men jeg elsker nu at svinge mellem wa-wa-waum effekt med masser af farver og volume i håret og så det simple og underspillede.

  01/11/2013
 • Anette Kristine Poulsen

  @ CCA – Dior ;o)

  01/11/2013
 • cca

  Hi Where are these photos from?

  30/10/2013
 • @ RijaH – dét satser jeg også på! Den glossede effekt kan bl.a. fås fra MACs nye Eye Gloss.

  Stor hilsen Anette

  30/10/2013
 • Jeg er ret vild med øjet, det ser lidt vådt ud ovenpå låget pga. glimmeret! Ser mega fedt ud 🙂 Er ret ked af jeg endnu engang ikke kan komme med til et af dine geniale arrangementer! Krydser fingre for at det en dag ramler ind i jeg faktisk ha fri 🙂

  29/10/2013
 • @ Michelle – Det kan du tro. Det er Diors 5-skygge palette Golden Snow n°644. Og jeg er helt enig. Det er SÅ fint. Vil lave et indlæg om at brunt på øjnene er alt andet end kedeligt.

  Stor hilsen Anette

  29/10/2013
 • Ih, sikke en fin make-up – den vil jeg kopiere til en af årets julefester. Jeg overvejede at gøre det sidste år, men denne Dior-udgave af glimmerlæber er mere afdæmpet end den udgave jeg så sidst, så nu er jeg klar på at gå all in!

  Og… kan du mon svare på, hvilken øjenskygge (hvis det overhovedet er en øjenskygge) man skal have fat i, for at lave de perfekte nude/ no-make-up make-up øjne? (som på billede 2)

  29/10/2013
 • @ Heidi – Åh ja, jeg husker Jane. Og herligt med en, der husker Pierre.

  Stor hilsen Anette

  29/10/2013
 • Jeg husker Pierre, han var glad ved Jan …
  Husker du Jane M? Miss Jane? Hun var et festfyrærkeri – savner de gamle dage – ❤️Men i dag – NUET – er heller ik så tosset

  29/10/2013
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Charlotte K – En fyldig balm og noget der glimrer gør jo faktisk læberne større rent optisk. Om man så er til SÅ meget glimmer er jo en smags sag (det er trods alt læber fra Dior haute couture show).

  Stor hilsen Anette

  29/10/2013
 • CharlotteK

  Hvem der bare havde sådan nogle flotte læber!
  Mine smalle ville se lidt noller ud med så meget glimmer…

  29/10/2013
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Birgitte – jeg kan komme i tanke om mange lejligheder. Bl.a. derhjemme foran øve-spejlet.

  @ Maria – vi må afprøve!

  @ Marina – husk at poste billeder på Instagram. Jeg vil se dem.

  Stor hilsen Anette

  29/10/2013
 • Uh, det må da være oplagt til julefrokostmakeuppen!

  29/10/2013
 • Tænker bare at det der glitter bliver kysset/spist/drukket af i løbet af no time? 😉

  29/10/2013
 • Det er nogle virkelig fine læber! Men tænker, hvornår er det liiige man får lejlighed til at gå ud sådan 😉
  Men flot er det!

  29/10/2013