Få 2 gratis gaver med bogen

BogCremeJurliqueBLOG

Hvis du ikke orker at læse én eneste linje mere om min bog, så er det nu, du klikker væk. For de næste linjer handler om den. Bogen.

Nora skrev nemlig i kommentarfeltet forleden, at hun stod i kø som nummer 72 til Superhud på Københavns bibliotek. Hahaha, tænkte jeg og vidste jo godt, at hun måtte ha’ fået galt fat i syvtallet. Så i går ringede jeg til biblioteket, for at få opklaret misforståelsen.

Biblioteksdame: Hvis du ringer for at skrive dig op, så bliver det som nummer 96 i den nuværende kø.

Mig: Tager du gas på mig?

Biblioteksdame: Nej, hvorfor skulle jeg dog det?

Mig: Jamen, nummer 96 – det er da et helt vildt højt nummer?

Biblioteksdame: Ikke hos os. Vi har bøger med 400 i kø.

Mig: Siger du det….jamen kan vi ikke gøre ét eller andet?

Biblioteksdame: Nej.

Mig: Nåmen farvel så.

SNUP TIPPET: Jeg har nu alligevel valgt at gøre noget (allerede da Nora skrev) for dig,  der måske står i den ene eller den anden kø eller bare er tidligt ude på julegaveindkøb. Sammen med Jurlique, Rudolph Care og bogbutikken her, har vi sørget for, at du sammen med bogen får en fin multibalm (til 100 kr. ) og en lige så fin håndcreme med, når du bestiller. Vær opmærksom på, at de to ekstra gaver ikke vil fremgå af ordrebekræftelsen, men du har mit ord for, at de er med til og med fredag den 20. november. Bare lov mig, at du ikke tænker arrrgghhh, hvis du allerede har den. Det er tænkt som en ekstra gavemulighed (med tre gaver) og et forsøg på at bringe ventelisten ned.

PS: Og heldigvis gælder den (for mig) vilde kø kun Københavns bibliotek og ikke resten af landet.

13/11/2015
Få det til at gære – for huds skyld
15/11/2015
Hvis anti-age dør, hva’ så?

Kommentarer

 • Anette Kristine Poulsen

  @ Annette Sloth, du bestiller bare via linket i denne blogpost og du vil få gaven med. Enten direkte eller via separat post fra mig (skriv hvis noget kikser på open-mind@mail.dk)

  Stor hilsen Anette

  24/11/2015
 • Annette Sloth

  Mht. kø på bibliotekerne er det nu ikke rigtigt, at den er et Kbh-fænomen. Jeg har stået i kø til din bog i Aalborg siden 15.10.15 og er nu omsider rykket op som nr. 6!

  Hvis du vil gøre en undtagelse med dit gave-tilbud, der udløb 20.11., vil jeg gerne bestille et eksemplar af bog mm. Er træt af at vente på de gode råd .

  Bedste hilsener
  Annette Sloth

  24/11/2015
 • Anette Kristine Poulsen

  @CK – 2 sæt naturligvis ;o)

  Stor hilsen Anette

  15/11/2015
 • CK

  Hej Anette

  Et lille spørgsmål: Vil der ved køb af to bøger (en til gave) være 2 x produkter med også eller bare et sæt

  //CK

  15/11/2015
 • Marie Rasmussen

  Jeg har sagt det før, men siger det gerne igen: Du er yderst generøs Anette. Jeg har allerede bogen, men under gerne dem der ikke allerede har den, at de får et par fine gaver oveni. Det er helt igennem god karma …. God læselyst til de nye ejere af bogen. Det er et køb i ikke fortryder ☺

  14/11/2015
 • @Kristell – Det gør den bestemt. Men du kan også vælge linket i blogposten her og få de to produkter med.

  Stor hilsen Anette

  14/11/2015
 • Karen B

  Jeg kan kun anbefale at man køber bogen der er mange gode timers læsning i den og passager man læser en ekstra gang 🙂
  Min mormor sagde altid” det hjælper ikke noget at du er med smart makeup og hår hvis du har hård hud på dine hæle og sjusket i undertøjet” 😀 og det har jeg taget til mig siden var teenager

  14/11/2015
 • Birgitte B

  Forstår til fulde at der er kø til bogen. Den er god! Det må du bare acceptere Anette 🙂 kh Birgitte

  14/11/2015
 • Kristell Peron

  Hej Annette,

  Jeg kom til at købe din første bog i stedet for din nye i denne origins pakke, du havde for nyligt… Jeg er næsten færdig med at læse den 🙂
  Men med de fine origins produkter og bogen medfulgte i pakken en rabatkode (Superhud) til at bestille din nye bog hos Gad… duer koden stadig?

  Tak for en spændende og lærerig blog 🙂
  God weekend,

  14/11/2015
 • Pia Hvenegaard

  Hej Annette

  Hihihi nr 96 i kø. Der er vist ikke behov for at sige at vi er vilde med dig❤️
  Jeg er i hvert tilfælde. Jeg er vild med dine tips til at forskønne min tilværelse og hvordan JEG kan gøre noget godt for MIG.
  Jeg lytter til hvert et ord

  14/11/2015
 • Bente M

  Hej Anette.
  Tillykke med den flotte modtagelse af din nye bog. Fuldt fortjent, for det er både lærerig og underholdende læsning, lige som din første bog og din blog, som jeg følger dagligt.
  (Og i mit eksemplar af bogen er der altså en indholdsfortegnelse på side 7). God weekend.

  14/11/2015
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Stinna – Tak for dine søde ord. Der er også budgetvenlige valg under ‘Anette anbefaler’ her på siden. Ud over de forslag du finder her, så tjek også Karmameju og Zinobel, som har virkelig fine ting til rimelige priser.

  @ Mette Høj – Det vil ikke fremgå af din bestilling, men du kan være sikker på, at de to ting er med. Og JA, vi skal have en indholdsfortegnelse med. Helt klart.

  Stor hilsen Anette

  14/11/2015
 • Stinna

  Hej Anette,
  jeg er netop blevet færdig med din bog og jeg er helt vild med den. Jeg har lånt den på biblioteket, da jeg lige ville lure i den inden køb. Nu fik jeg så læst det hele og vil ønske mig den til jul, så den kan stå herhjemme.

  Dog vil jeg høre, om du har nogle budgetvenlige produkter du kan anbefale?
  Her tænker jeg især en sæbefri rens og en serum? (og gerne også creme)
  God weekend!

  13/11/2015
 • Mette Høj

  Hej Anette
  Jeg elsker din nye bog og har lånt den på bib. Var kun nr. 1 i køen dengang. Reserverede den fen så snart den var afleveret. Nu er jeg nr 2 men skal have den købt og det skal være nu. Supergodt tilbud. Men hvordan ser jeg på bestillingen at det er inkl. to fine gaver?
  Vh Mette Høj
  PS Når nu bogen om lidt er udsolgt og du laver en red. udg. så ville det være fedt med en indholdsfortegnelse, så man hurtigt kan finde det man leder efter. Bare et forslag. God weekend

  13/11/2015

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.