Noget blåt, noget lånt og noget helt gratis

img_9184

Væn dig til det blåøjede, for det får happy-barometeret til at stige med tal så store, at de er svære at stave til. Og hvis du ikke har blåt i gemmerne, så gør Face Stockholm det mere end godt med deres nye Eye Dust og Eyeliner…også selvom Uffe Buchard engang har sagt, at koboltblå ikke klær’ nogen. Som i slet ingen. Meeen han har nok ændret mening. Tror jeg. Du kan enten glemme 80’ernes skrigblå og udelukkende gå efter raffi-blåt, som er lige der, hvor blækblå krydser navy. Eller du kan kombinere de to:

blue1

 

Mesteren bag skyggen har valgt en kombi med bl.a. L’Oréals nye øjenskygger  og deler ud af et par hurtige fif: 1) læg skyggen usædvanligt, 2) glem alle regler og 3) prøv dig frem og snup formen fra billederne.  Foto: Jens Peter Engedal.

SNUP TIPPET: De blå øjne er fra en billedserie i et helt nyt gratis beauty-magasin, som du finder i Kvickly… og hvor flere af de smækre modeller sørme er Beautyspace-læsere. 40 siders fif kvit og frit er da værd at tage med…

smuk-foto

03/04/2011
WOW
06/04/2011
VIND…for nu er det din tur

Kommentarer

 • Jeg må i Kvickly efter bladet 🙂 Jeg ved ikke, hvorvidt blåt klæder mig, men her ser det jo mega flot ud.

  06/04/2011
 • Anette Kristine Poulsen

  @Conny – ja, det er underligt ikke?
  @Daniela – på med brillerne. Der skam hår på mit skærmbillede (haha). For real. I øvrigt tak for dine super input mht. bryn og hvad der er på vej…
  kh A

  06/04/2011
 • Conny

  Hvor fedt med det magasin. Hvordan er beautyspaces læsere kommet i?

  05/04/2011
 • Pia

  Det var da et helt vildt fedt og nye koncept fra Kvicklys side! Op med tommeltotten! (ok det lyder bedre på engelsk)

  05/04/2011
 • Nipuni Julie

  Det magasin kan vi godt li – flere af dem 😉 Hehe

  05/04/2011
 • Mmm, ja vi tager gerne et kursus! 🙂
  Ik så dejligt med blå, det tør jeg ikke… 🙂 Men dejligt med gratis blade! 🙂 Det tager vi! 😉
  Kram Maria

  05/04/2011
 • Øv, hvorfor har de retoucheret så meget på fotos, så det hele ser så lækkert ud, men glemt “behåringen” på skulderen?? Det er et sjældent syn, så det sprang mig lige i øjnene, førend den blå farve 🙁

  05/04/2011
 • Anette Kristine Poulsen

  @Birgitte B…som en vis hr. Hedegaard altid siger, så skal det veltilpasse og klædeligheden svinge mere end det smarte. Meeen et forsøg koster jo ikke…Og tak for tip i øvrigt.
  @Anette R – absolut. Øjenfarver tæller ikke. Det er lidt ligesom at be’ om en duft til mørkhårede piger.
  @Tine – faktisk er jeg vild med billederne her, fordi man kan se, hvordan de skygger skal lande. Eller hvad?
  kh Anette
  @Hulemor – retro-kvinder I like. MAC Prep&prime til øjenlågene har jeg gode erfaringer med.
  @Sara – hurra for sådanne insider fif.

  05/04/2011
 • Og det er så nu at man ærgre sig over at der ikke er en Kvickly i nærheden!

  05/04/2011
 • Tine

  Uhh – elsker den lidt petrolblå farve….
  Har en skygge fra MAC der ligner – men bliver desværre bare aldrig så god til at lægge den. Måske man skulle overveje et kursus (-:

  05/04/2011
 • Blåt på øjnene kan være SÅ smukt! Og så elsker jeg generelt alle de smukke billeder på Beautyspace. 🙂

  05/04/2011
 • Britt

  Uhh blåt!! Vil gå ud og prøve det med det samme!

  05/04/2011
 • det ser drønlækkert ud det magasin. jeg må fluks ha’ fingrene i det.

  05/04/2011
 • Birgitte Linstow

  Skønt at de blå øjne er tilbage.

  05/04/2011
 • Wow.. Elsker “blå” øjne og så er det dejligt når det er på mode igen. Så stikker man ikke helt ud 🙂

  05/04/2011
 • Anneli

  Er blevet rigtigt glad for en blå smokey eye istedet for den klassiske sorte. Det giver lidt mere liv og spil til ansigtet

  05/04/2011
 • @Hulemor: Jeg er ikke 40+, men har store problemer med at øjenskyggen ligger sig i linier på låget… Jeg har gode erfaringer med MAC. Deres produkt Paint Pot fungerer rigtig godt som underlag. Så holder skyggen næsten hele dagen uden at flyde ud. Jeg har også hørt at Elisabeth Arden har en god primer i cremeform, men den har jeg ikke prøvet.
  Du kan få MAC her:
  http://shop.magasin.dk/Paint-Pot/VS000224,default,pd.html?start=4&cgid=Kosmetik%2eEyes%2eShadow&prefn1=brand&prefv1=M%c2%b7A%c2%b7C
  Jeg bruger farven Painterly (er ret lys). Kh. Birgitte

  05/04/2011
 • Den koboltblå eyeliner fra FACE STOCKHOLM er fantastisk!! Jeg har brugt den flere gange. http://youblush.looklab.dk/uncategorized/photobooth-electric-blue-eyeliner/
  Knus sara

  05/04/2011
 • Uhm, jeg er så ultra retro på det punkt og har altid elsket blåt til øjnene!! Den eye dust ser lækker ud – og vil du i den forbindelse sige noget om ‘primere’ til øjenskygge – for eller imod? Blåt kan godt blive lidt dominerende, hvis det hele trækker op i øjenlågsfolderne på os, der er 40+ *hmm*!

  05/04/2011
 • Anette Ravnested

  Mon blå kan gå til mine grønne øjne?

  05/04/2011
 • Blå øjenskygge til blå øjne? Troede det var ‘no go’…
  Ved ikke liige om jeg kan slippe flashback til 80’erne, så måske er denne trend, én af dem jeg (osse) springer over 😉

  05/04/2011
 • @Metteline – du har en god makeup-hukommelse. Imponerende rettere sagt.
  @Kongemor – vores negle er forskellige, men som regel klarer en underlak (basecoat), det du beskriver. Jeg er ret vild med Tromborgslakker som faktisk ‘brander’ sig på et indhold, der gør underlak overflødig. Hvis du med bare negle går i Magasin er jeg sikker på, de lader dig give klør’ fem en omgang lak på Tromborg-standen. Så kan du se, om det hjælper på dig. Har du negleolie (SolarOil er fab).
  @Ursula…haha – smukke, lukkede øjne må blive det næste hit.
  kh A

  05/04/2011
 • Jeg kan specielt godt li’ tippet med at glemme alle regler og gør hvad der passer en! Ja tak!

  05/04/2011
 • Av, jeg skal en tur i Kvickly, kan jeg mærke!

  05/04/2011
 • Metteline

  Wow, det ser fedt ud! Koboltblå eyeliner er rigtig fedt til fx sølv-, grå- eller lavendelfarvet øjenskygge, synes jeg. Jeg blev i hvert fald selv overbevist, da jeg i sin tid købte min første Chanel-liner i farven ‘Blue Jeans’ (efterår 2002, er jeg ret sikker på..) – en flot koboltblå med en smule sølv i!
  Tak for tip om nyt magasin 😀

  05/04/2011
 • Dorthe

  Blå er jo bare lækkert! Og personligt er jeg stor tilhænger af Chanels blå farver i paletten med fire farver, som hedder “Lagons” nr. 29, fra Spring Collection 2011.
  @Kongemor: Nu skal jeg ikke agere eksperten, men kan da lige fortælle, at jeg selv altid har en underlak under neglelakken (så neglen ikke suger farven og bliver gullig), og så smører jeg mine negle i mandelolie (Solar Oli) jævnligt, fx så de trækker olien natten over (og gerne uden lak på).

  05/04/2011
 • Altså hvis jeg kunne finde ud af at lægge sådan en fin øjenskygge, så ville jeg gå med lukkede øjne hele tiden..!?! Superflot!

  Tak for gratis magasin tippet!

  05/04/2011
 • Jeps tak for tippet:)
  forresten tænkte jeg på noget andet: Jeg er blevet lidt neglelakoman (som du vist kalder det), desværre bliver mine negle grimme under lakken, nemt flossede og tendens til misfarvning, kan man ønske sig tips til pænenegle???

  05/04/2011
 • Jess

  Ej, hvor dejligt med et gratis beauty-magasin. Tak for tippet :o)

  05/04/2011