fbpx

Noget om Beauty-banden og kun-til-dig-trenden

Køber du nogensinde noget, der kun er lavet til dig? Som du alene har? Dyrt som billigt. Måske husker du duftmageren Julia Kim, der skræddersyer personlige duftolier, men faktisk er der flere danske skønhedskokke. En af dem er Elisabeth Gierus, der stiller op i Danish Beauty Award. Altså ikke personligt men med sine cremer. Hun laver bl.a. en Customised Day Creme – og for at få huden i den, har jeg svaret på cirka 30 spørgsmål om mig-mig-mig. Og i det her jo helt lukkede forum kan jeg godt fortælle, at der er en god portion  VIP-følelse i noget, der bærer ens navn.

En anden cremekok herhjemme er Lisa Lise, som også har en virkelig klog blog, hvor hun deler sin ingrediens-passion, og virkelig er der for sine læsere. Jeg er lidt påvirket af, at damen netop har hjulpet en af mine veninder af med irriterende eksem i huden omkring øjnene og på det ene øjenlåg.

SNUP TRENDEN: Danish Beauty Award juryen siger sådan her om DIG-trenden Customized: Vi vil have made-to-measure, også når det gælder vores skønhed. For hudplejen skal ikke bare passe til præcis din hud, men også til din livsstil. Vi vil være unikke på vores helt egen måde, så hvis det betyder at vente på din håndlavede og customized creme, så lad gå da. For den er jo min, min, min!

Coming up: På job med makeup-artist Zenia Jæger (desværre ikke i New York, men i Aarhus), sådan får du længere ben (no kidding), til dommermøde i Danish Beauty Award, en Beautyspace-læser får sig en makeover plus en smækker Rodial-konkurrence.

03/03/2012
Vinder-chancer og mere om A-vitamin og receptfætteren
05/03/2012
Længere ben – anyone?

Kommentarer

 • @Susanne – du klikker på Elisabeth Gierus kommentar for at komme ind på hendes site, hvor du kan bestille eller kontakte hende telefonisk. Stor hilsen Anette

  06/03/2012
 • susanne

  Nejjj hvor fedt – sådan en vil jeg da også have HVAD gør man ?

  06/03/2012
 • Elsker interaktiviteten – TAK Julia Kim også for JC 80’er flash backs.

  06/03/2012
 • @Sanne Hahaha!!!! “hvad er det firserblå der ligger ned”….det første jeg tænkte da jeg læste dit spørgsmål var: Alexis fra dollars;0)
  Og du virker ABSOLUT IKKE kedelig!
  Min holdning til personlig duftdesign (som ikke er det samme som parfume), er at klienten skal være med i duftkompositions processen – altså via næse og lugtesans. For således er man med til genkende og genfinde præcis de sanselige duftsider af sig selv som man ønsker skal blomstre.
  En personlig duft må gerne “flytte” en person så man føler man både udfordres og matches. At man fremhæver de bedste sider af sig selv – og kedelig er sjældent det bedste. Bortset fra hvis man føler man er ved at gå i stykker inden i af stress eller voldsomme følelsesmæssige livsperioder –
  så kan dufte som virker “kedelige” nærmest virke healende…
  Personlig Duftdesign, er meget spændende som en sanselig duftaura, til at forankre forandringsprocesser man kan blomstre i sit feminine (eller maskuline) potentiale.

  Hmmmm, måske vi skulle have en Personlig Duftdesign konkurrrence her på Beautyspace…?

  Den vidunderlige 80’erne blå Camille er fantastisk ved eksemer og sensitiv hud. Nærmest magisk at naturen kan skabe den farve.

  Synes det må være en gave at få mikset sin egen ansigtscreme – især hvis man har problemhud – så er det en privilligeret løsning:-)

  06/03/2012
 • Hahaha (ikke at alt var sjovheder, men alligevel) – så fik jeg læst jeres kommentarer, som jeg sluger før morgenaviserne. Altid – bare ikke lige i går, som var en lidt tosset dag. Kan se at I har fået svar på det meste (mht. pris og blå cremer). Og blogposten i dag handler så om (synet af) længere ben, så den skulle også være OK. Og Regitze – CUSTOMIZED Pizza – det er jo derfra trenden har sit udspring eller noget. Stor hilsen Anette

  06/03/2012
 • Det der med længere ben- det glæder jeg mig rigtig meget til at høre mere om:-))

  05/03/2012
 • Den blå creme er en azulen ansigtsmaske, den kan også anvendes som natcreme 2-3 gange om ugen.:-)
  Azulen masken koster 355kr.
  Serien er baseret på at huden optager optil 80% af alt vi smører på den. Derfor anvender jeg kun 100% naturlige og økologiske ingredienser i alle produkterne og uden parabener.

  Her er lidt info omkring den personlige costumized dagcreme:
  Det er en skræddersyet dagcreme der udvikles til den enkeltes hudtype og fremstillet af 100% naturlige og økologiske ingredienser.
  Ved en individuel hudanalyse udviklet af (mig)Elisabeth Gierus, vurderes den enkeltes hudtype, samt specielle behov og ønsker for en optimal dagcreme.
  Ud fra den individuelle hudanalyse udvikles og fremstilles cremen, der passer præcis til din hudtype. Du modtager dagcremen, i en 60ml glaskrukke med dit navn på.
  Prisen er 1995kr.
  (Der ligger meget arbejde i hvert enkelt creme, derfor følger prisen med)
  Men ellers har jeg flere forskellige dagcremer fra 345kr-595kr.

  05/03/2012
 • Frederikke

  De der længere ben, kan de evt kombineres med en kortere overkrop, en rund bagdel og en 20 år yngre hud… 😉 Man ved jo aldrig.

  05/03/2012
 • Anette J

  @ Elisabeth Gierus. Tak for link og forklaring. Det var lidt af en overraskelse, at der kan komme så blåt udtræk ud af kamille.

  Og det ser interessant ud, at du bruger ingrendienser, der også kan bruges spises. Jeg kan lide at spise chokolade og drikke kamillete, og nu kan det være, at jeg også skal prøve at bruge sagerne på huden.

  05/03/2012
 • CharlotteK

  Synes også det er vildt blæret med en customized cream – hvad koster sådan en fætter? Og forøvrigt en fed farve på den blå creme (hvorfor skal de også altid være hvide:-))

  05/03/2012
 • Rikke Ryge

  Ret lækkert at have sådan en krukke stående på badeværelseshylden… Hvor meget koster en personlig creme?

  05/03/2012
 • Synes der er meget hype omkring hende Elisabeth – det må jo være fordi der er noget om at hendes cremer er fantastiske 🙂 Gad godt have skræddersyet sådan en bandit, men får nok ikke råd de næste mange år.

  Faktisk køber jeg sjældent noget skræddersyet til mig tror jeg. Måske en pizza i ny og næ? 😉 Men ellers forekommer det mig at være så lang tid siden, at jeg ikke kan huske det. Hmm!

  05/03/2012
 • Nej, hvor lækkert! Hvad kostede den og hvad er det firserblå der ligger ned?

  Jeg har engang fået en speciallavet parfume, hvor jeg også svarede på 117 spørgsmål forinden, men den syntes jeg var kedeligt – og jeg opfatter bestemt ikke migselv som værende kedelig, hmm! 🙂

  05/03/2012
 • Det må bare være lækkert at have produkter med sit eget navn på.. men jeg er stadig lidt skeptisk over prisen man giver pr. creme hos EG, for krukken med navn på blive dælme også betalt hvis den ikke er meget mere speciel end en hvilken som helst anden creme – hører gerne mere om dine erfaringer – og selvfølgelig vil jeg da også gerne vide, hvad det blå indhold skal bruges til? 😉

  05/03/2012
 • Mange tak Anette K. Poulsen for fremvisning af din personlige dagcreme:-)
  Hej Anette J. Den blå farve er azulen som er et naturligt udtræk fra kamille, det virker lindrende på sart hud. Azulen bliver anvendt i vores ansigtsmaske samt serum anti-redness. Du kan læse mere om Elisabeth Gierus Skincare på http://www.elisabethgierus.com/shop/frontpage.html

  05/03/2012
 • Det er SÅ cool med krukker med eget navn på! Det er den slags der fortjener at stå helt i front på hylden!

  05/03/2012
 • Lige som Anette J, så lurer jeg godt nok også lidt på den blå.. er det én, vi må høre nærmere om? Kan se, at den er fra EG. Og hvad angår netop Elisabeth, så har jeg stadig krukken, som min customized creme var i. Selv om den for længst er tømt, kan jeg da ikke nænne at smide den ud – jeg mener – der står jo mit navn på etiketten! 🙂

  05/03/2012
 • Anette J

  Der er godt nok nogle spændende “coming ups” på listen. Bemærkede også den blå creme på billedet – den ser giftig ud, men det er sikkert et eller andet vidundermiddel (?)

  05/03/2012
 • Det er en kæmpe fornøjelse at lave noget der faktisk virker for folk.
  Jeg takker, bukker og rødmer over de flotte ord. 🙂

  05/03/2012
 • Hvor skriver man sig op til længere ben?

  05/03/2012
 • Glæder mig til at se hvad Zenia nu har lavet:)

  05/03/2012