Noget om kuldegys, varme priser og vindere

I øjeblikket pakker jeg mig ind i den her kropssmør fra Biotherm, som er godt fyldt op med sheasmør og glycerin. Faktisk er jeg gladest for kropsolier, men bruger både og, når dagen er ét langt kuldegys som nu. Og netop den bløde fætter her mestrer en god forsegling af olien, hvis du bare har lidt tør hud.

Men. Der er også andet nyt at varme sig ved. Labre Kiehl’s sænker nemlig deres priser med plus/minus 20 procent! En ligefrem world wide beslutning (om den virkelige årsag er et anfald af generøsitet, trang til at få ekstra skub i handelshjulet eller noget helt tredje, aner jeg ikke). I hvert fald kan du fra onsdag den 1. februar kl. 9.00 få fat i de væsentlig billigere Kiehl’s sager lige her.

SNUP TIPPET: Og hurra til vinderen af den store make-over konkurrence: Katrine H. De 2 Madara-øko-guf vindere blev Tripola og Maria Seidelin (Send mig fluks en mail på open-mind@mail.dk). Hvis du ikke er blandt de heldige – så tjek lige modeugens (helt gratis) Powder Room ud. Nu hopper jeg backstage hos Ole Yde og hapser tricks fra makeupkloge Søren Hedegaard og hårguruen Marta.

NB: Er du til kropsolier, body cream eller både og?

31/01/2012
Dine Ole-svar #1
02/02/2012
Derfor skal du nyde hr. Yde

Kommentarer

 • Maria Seidelin

  Så har jeg modtaget den lækre gave jeg vandt her. En skøøøøn goodiebag fra Madara – og så lige på en mandag, det kunne ikke være meget bedre <3 1000 tak for den fine præmie – og tak for alle dine skønne tips og inspiration <3

  13/02/2012
 • Ditte H.

  Tro mig, du er et fantastisk bekendtskab!!! Og med fare for at lyde vældig snobbet så har jeg forsøgt at købe økonomisk billige produkter, og jeg ender altid med at vende tilbage til mærkevarerne, og jeg er en sucker for lækre, dyre ting med pæn emballage (fuldstændig skørt, I know) ….. Så jeg synes, det er fantastisk, når du anbefaler et lækkert produkt – eeeelsker din blog!!

  06/02/2012
 • Anette Kristine Poulsen

  Kære Ditte H,
  Tak for varme ord på en ellers iskold søndag. Jeg vil ikke være dig et dyrt bekendtskab – bare et sjovere et…og et, hvor du forhåbentlig sparer penge. Hvis du binder løbeskoene allerede nu, så har jeg snart en GIGI skøn Origins-overraskelse på bloggen. Stor hilsen Anette

  05/02/2012
 • Ditte H.

  Se nu der, nu har jeg set mig nødsaget til at købe en anti-aging serum fra Origins – og jeg puttede den på i aftes, og den føles faktisk rigtig dejlig!! – Siger en dedikerede olie-pige 🙂
  Har tænkt mig at bruge dit tip med olie-undertrøje om dagen og serum by night 🙂

  Og næste gang jeg kommer i Magasin skal jeg købe Guerlains mascara, som du havde en blogpost om for et stykke tid siden, og nu passerer vi jo snart d. 6 feb, hvor den lanceres …. (har ligesom du korte vipper)

  Du er mig et dyrt bekendtskab, men jeg ville absolut slet ikke have været foruden!!! Elsker, elsker, elsker dine tips og dine anbefalinger af diverse produkter 😀

  04/02/2012
 • @Kirsten V – jeg synes Bio-oils ingredienser er interessante – men det er jo en paraffin-sag, som jeg ikke synes hører hjemme i ansigtet. I øjeblikket tester jeg, om den kan fjerne tørhed på lårene.
  @Ditte H – du er DA super-kvik (se bare den bøf du opdagede fra min pen i går).
  @Kiss – tak og mere tak.
  Stor hilsen
  Anette

  02/02/2012
 • Kiss Jacob

  Ja for pokker Anette.. Tak for alle de gode råd – jeg tror det er nu jeg skal prøve Kiehls… Det er skønt at være med på Bloggen her.

  02/02/2012
 • Ditte H.

  Hej Anette

  Tak for infoen vedr. Olieundertrøjen om dagen og serum om natten – det er bestemt også en mulighed, som jeg vil overveje! Det er bare skægt, for de par gange jeg har investeret i serum, så er det endt med, at det er røget lige i skraldespanden, for jeg er vist ikke en serum-pige, meeeen nu er jeg alligevel begyndt at bevæge hen i den retning (måske fordi jeg har en kollega, der er 14 år ældre end mig, som ser tæske godt ud, og hun bruger såmænd bare Dr. Schellers serum fra Matas ….)

  Jep, jeg har faktisk læst din blogpost med Murads hold-på-fugten-i-cellerne op til flere gange – er åbenbart ikke så kvik 😉

  Tak for en kanon god, inspirerende og genial blog – og ha’ en god dag!

  02/02/2012
 • Jeg kom lidt sent på bloggen idag.
  Er der nogen der har erfaringer med Bio-oil ?

  Hvor er jeg glad og taknemmelig for alle de gode råd, vejledninger mv.
  Tusind tak og stort knus 🙂

  02/02/2012
 • Kære alle,
  I gør mig hver dag SÅ meget klogere – og gladere.
  @Ditte H – hahahahahaha, ja kommunikation er jo en svær ting (især når man lever af den). Der skulle stå olieundertrøje om DAGEN. Så du blogposten med Murad’s hold-på-fugten-i-cellerne?
  @Maria S – Creme de Corps er en ALL TIMES favorit. Er vild med dens silkemat-agtige skær.
  @Heidi – godt med den slags indpakningstips.
  @2 x Johanne – Det bliver SÅ fint med Kathrine H, som netop har sagt OK til at få postet billeder både på Beautyspace og Jo’s makeup Blog.
  @Charlotte K – Weledas All Weather Cream er god til små barnekinder.
  @Birgitte B – olie på fugtig hud forseglet med fed creme sammen med de der tips til, hvordan man får cellerne til at holde tæt….(du husker Dr. Murad?)
  @Julia Kim – Mmmmmm. Jeg synes du skulle lave et roadtrip …vi vil alle i behandling hos dig!
  @Metteline – argan holder. Håber du får fyldt op nu af Kiehl’s favoritterne.
  @Baysen – i hvert fald virker det, selvom tørretiden er par ekstra minutter.
  @Julie L – Rønsbøls olie står også på mit bord pt. Citrongræsduften er vanedannende. Mht. til hænderne, så tag en hvilken som helst fugtmaske og smør godt på til en overnight treat (gerne med bomuldshandsker – hvis du har). Alternativt skal du få dig en olie-soak til hænder og fødder hos fx. Helle Thorup Spa eller hos Complete Me.
  @Susanne – på våd hud og ja, som body lotion.
  @Karin – den må jeg prøve at få kroppen i.
  @Anette J – jeg er også storfan af Mama Mios olie OG deres anti-glam løfter.
  @Jette – hahaha …80’er mærker. Biotherm er faktisk cool i deres brug af alger (vel at mærke længe før det blev meget hipt).
  @Sanna – tak for nyt herligt ord: fugttyve.
  @Marie R – de har vidst du var derude. Kiehl’s.
  Mange hilsner Anette

  01/02/2012
 • Lene

  Tillykke! Får vi mon billederne at se her på bloggen?

  01/02/2012
 • Til lykke!
  Det lyder godt at de sænker priserne. Har bestemt mig for at jeg skal have deres læbepomade.
  Er selv mest til bodylotion. Men måske skulle man prøve noget nyt?

  01/02/2012
 • Jo

  Stort tillykke til Kathrine…vi glæder os til at se hende til makeover og photoshoot : )

  Vild med Kiehl’s…det er jo intet mindre end fantasktisk og i forvejen synes jeg faktisk ikke deres priser er de værste : )

  Er SÅ vild med olier til hår, ansigt og krop, men kan godt lide at mixe med cremer og lotions : )

  01/02/2012
 • Marie Rasmussen

  Tillykke til de heldige vindere! Jeg har også vundet lidt – for jeg har p.t. det helt store Kiehl´s crush, og når de sætter deres priser ned – så shopper jeg bare lidt mere 🙂

  P.S. En blanding af bodyolie og bodylotin er mums !!

  01/02/2012
 • Sanna

  Olie, creme, lotion, serum…min hud slubrer AL den næring til sig den kan få, når sibiriske vinde tørlægger det ganske land! Hænderne er de sværeste, at mætte og med vuggestue job, kæmper man en ulige kamp mod fugttyvene 🙂

  01/02/2012
 • Ditte H.

  Hej Anette og jer andre 🙂

  Tak fordi I har taget jer tid til at svare 🙂

  Anette – hm, det var skisme lidt svært at hitte ud af, hvornår du bruger serum og hvornår, du bruger olien??? 😉 medmindre du selvfølgelig bruger det hele om natten kun?

  Min hud er tør og sensitiv …..

  01/02/2012
 • jette

  Sød mandelolie er også et hit for mig. Tænk Biotherm får mig mest til at tænke på slut 80’erne, hvor jeg ikke kunne/ville bruge andet. Måske man skulle forsøge sig igen med dette næsten retro-mærke :o).

  01/02/2012
 • Anette J

  Synes nogle gange kropsolie er for lang tid om at trække ind i huden. En undtagelse er Mama Mios kropsolie – den forsvinder virkeligt hurtigt fra huden overflade. Det står faktisk også på indpakningen, og i det her tilfælde holder det altså også i virkeligheden.

  Fed nyhed med Kiehl’s – synes de laver flere gode ting bl.a. anti-age-serien og så den serum i den blå flaske.

  01/02/2012
 • Karin Pihl Rasmussen

  jeg er i den seneste tid blevet rigtig obs på olier.
  Karmameju body oil er fantastisk til hele kroppen og ansigt lige inden badet 🙂 wauu det er stærkt vanedannende

  01/02/2012
 • Gitte Salling

  Kropsolie er et must 🙂

  01/02/2012
 • susanne

  fantastisk… med Kiehls.. hvad sker der for dem, helt vildt godt move.
  jeg kan ikke rigtig blive klog på de olier ved aldrig om man skal bruge dem på våd hud eller som bodylotions ? Jeg tror jeg er mere til cremer så jeg prøver denne fra Biotherm for jeg er desperat – er simpelth tør så det gør helt ondt i min krop 🙁

  01/02/2012
 • julie lillegaard

  Jeg veksler mellem olie og creme. Pt bruger jeg Rønsbøls lækre kropsolie og håber der går laaang tid før den slipper op og jeg skal tilbage til at bruge noget man har råd til på en su når man har et par dyre små damer at forsørge.

  Ps. Har du et godt råd til, hvad man stiller op med sine knastørre hænder her i kulden? Jeg smører dem ind i creme og olie konstant og lige meget hvad jeg gør, er de tørre! Suk!

  01/02/2012
 • Jeg bruger begge dele – kommer mest an på hvad jeg har lyst til den pågældende dag. Men i disse dage er olien nærmest uundværlig!
  Godt tip med at bruge både og – det vil jeg prøve 🙂

  01/02/2012
 • Metteline

  Tillykke til vinderne 🙂
  Gode nyheder med Kiehl´s! Min favorit er nemlig deres Superbly restorative Argan Body Lotion, som er langt mere flydende ned deres (også lækre-) Creme de Corps, men det er fordi den indeholder arganolie, som virkelig fugter min hud supergodt. Den er SÅ lækker. Dufter af en blanding af tomat og citrus (hvilket er bedre end det måske lyder), men duften er ikke overdøvende.
  Jeg er også ret vild med Pure Fiji Hydrating Bodylotion i duften Coconut, som dufter FANTASTISK af vanille og fugter supergodt. Den er også proppet med naturlige nøddeolier.
  Jeg kan også godt lide rene olier, men de fede ‘body butters’ får ofte min hud til at klø.. Jeg kan ikke lide, når de er så fede at de næsten ikke er til at fordele på huden!

  Jeg glæder mig til at høre andres kropsplejeanbefalinger!!

  01/02/2012
 • Ditte H, jeg anbefaler altid mine klienter, at anvende den terapeutiske olieserum jeg mikser til dem, OVER serum og UNDER dag/natcreme. Tilbagemeldningen er en stor begejstring over silkeblød hud. Det vigtige er at finde en ansigtscreme, der ikke er for fed!
  Jeg selv gør det samme. Min hud er meget meget meget forkælet – og jeg vil tillade at påstå at det både kan mærkes OG ses;0)

  01/02/2012
 • Anne-Marie Anderbrant

  helt klart Ole Henriksen´s lavendel olje 😉

  01/02/2012
 • Mest kropsolier. Men kombinerer gerne med, lige netop samme Biotherm-lækre-shea-creme i disse kolde radiator tider. Bruger den faktisk osse til at tæmme mine vilde krøller, når de skal glattes – kan anbefales!
  Til kroppen mikser jeg lidt kropsolie m den fede creme (direkte i hånden). Resultatet er en blød mæt hud HELE dagen! Og så kan man jo selv variere duften efter humør:-)

  01/02/2012
 • Jeg bruger begge dele. Og er også fan af Matas stribede granatæble olie/lotion. Har dog også testet den der Hauscha body oil (for Anette) sidste år og den var sindsyg lækker i kulden. Faktisk synes jeg denne vinter har været værre end sidste års. Hver aften jeg ligger i sengen er det ligesom min hud strammer og klør, selv om jeg smører den godt hver morgen.

  01/02/2012
 • Stort tillykke til damerne! 🙂 Jeg er all in på creme, de olier der har ikke fanget mig helt endnu. Må hellere snart prøve igen!

  01/02/2012
 • CharlotteK

  Jeg er vist lidt til det hele 🙂
  Det kommer meget an på vejr, vind, humør, tid osv. osv…..
  Lige et spørgsmål: begge mine unger skal være ude i skoven hele dagen i morgen og i overmorgen – skal jeg foretage mig noget specielt for at beskytte deres hud i ansigtet? De bliver jo godt klædt på i flere lag på kroppen og det eneste der er ude i fri luft er sådan set deres ansigter – og når de er ude i så mange timer, er det måske en ide at beskytte huden? Eller hvad? og med hvad? Kan du hjælpe der, Anette?

  01/02/2012
 • Heidi Ringbæk

  Jeg elsker Vichy NUTRIEXTRA. Den er fantastisk – og billig. Jeg har ellers tør hud, der klør når det er koldt som nu, men ikke når jeg bruger den, så jeg er til creme.
  Og efter en gang scrub med Ole H´s hjemmelavede også NUTRIEXTRA
  ovenpå, så er man godt “pakket ind”
  🙂

  01/02/2012
 • Jeg elsker bodybutter fra The Bodyshop. Mest pga. den dejlige duft. Stort tillykke til vinderne herfra. Får vi vinderens makeoverbilleder at se her på bloggen? 🙂

  01/02/2012
 • Maria S

  Gode nyheder med Kiehl’s. Jeg er – meget apropos – ret vild med deres Creme de Corps.
  Jeg er nok mest til creme. Jeg kan ikke undvære Aderma’s Exomega Balm her i vinterhalvåret.
  Men jeg vil nu nødigt undvære mit ekstra lag mandelolie i ansigtet nu, hvor der er så koldt. Og lidt olie på kroppen efter badet er også lækkert. Så jeg er en både/og. Som så mange andre 🙂

  01/02/2012
 • @Marie GA – mandelolie er et hit. Især sød mandelolie.
  @Anja & Con9 – åh ja, de stribede granatdråber er virkelig et godt køb og fortjener at have fans. Det er en permanent nedsættelse, når det gælder Kiehl’s.
  @Ditte H – Herligt med Below 10. Kan godt følge din forvirring, og for at gøre det værre, ja så findes der jo også et hav af olieserummer ;o) Det er umuligt at svare enten/eller for det afgørende er at finde et serummatch, der passer til dit behov. Ofte skifter jeg, så det er serum om natten og en olieundertrøje om natten. Hvad er din hudtype?
  @Louise T – har jeg spurgt dig, hvad der er årsag til de røde kinder (beklager, hvis min hukommelse er svag her)?
  Mange hilsner Anette

  01/02/2012
 • Louise T.

  Jeg er til olie (Weleda Pomegranate Regenerating Body Oil) efter bad om aftenen og så lotion om morgenen. Jeg har lige købt Matas Granatæblelotion, men den er for kratig i duften til at tage på om aftenen…
  Jeg har det i øvrigt som Ditte H. – synes at det tager længere tid med olie end lotion, men det hjælper, hvis huden er fugtig.

  Og så er jeg igang med Ole H.’s Black Currant Oil under Nurture Me cremen – håber at få bugt med de røde kinder inden længe 😉

  01/02/2012
 • Tillykke til de heldige vindere! Jeg er mest til en blanding af olie og lotion til kroppen, og lige som Anja er jeg også hooked på Matas’ granatæble-fætter.. den er SÅ læx at få på kroppen, og så dufter den vidunderligt! 🙂

  01/02/2012
 • Ditte H.

  Altsåå … Jeg er klart mest til olier både i ansigt (før dagcreme puttes på) og på krop, men synes af en eller ande mærkelig grund det er mere besværligt med olie som bodylotion??? Derfor smører jeg kroppen ind i olie de få gange jeg har oceaner af tid, mens bodylotion ryger på i en snæver vending ….
  I det hele taget så er jeg ved at være små-forvirret …. Har jo altid sværget til olier ( elsker også at bruge det til at rense makeup af med), men er pludselig blevet i syv sind, OM det nu også er bedre at bruge serum inde under sin dagcreme i stedet for olie – pga de mange virksome stoffer i serummen???? Hvad siger du? Eller I andre??

  I øvrigt jeg var jo så heldig at vinde Tromborgs produktet, og jeg må sige, at i disse kolde dage der er jeg simpelthen VILD med Below 10 Degrees dagcremen!!!! Det er altså en vinder, og en creme jeg godt kunne blive afhængig af ….. Tak 🙂

  01/02/2012
 • Tillykke til de heldige vindere – skønne præmier 😉 fedt med kiehls! Er det fast nedsat eller kun for en periode? Jeg er mest til en god body butter, men kan godt kombinere med granatæbleolien fra matas. Det er nemlig den eneste der ikke er for fedtet til min smag:-)

  31/01/2012
 • Tjoh, men creme er jeg hel-fan af 😉

  31/01/2012
 • Og så sidder jeg og læser indlægget… Læser hen over mit eget navn.. Læser videre… Hov! Tilbage igen… “Fuck!” siger jeg så. Hvor er det fedt!! Jeg sender dig fluks en mail Anette 🙂

  31/01/2012
 • Marie GA

  Jeg er til olie. Lige nu er det ren mandelolie, der står på badeværelseshylden – og den giver en blød, glat hud med et flot skær. Og så er den helt naturlig og billig. Det er da toppen 🙂

  31/01/2012
 • Olie, helt klart..

  31/01/2012
 • Jeg er frisk på begge dele – plejer at skifte lidt imellem kropsolier, body lotion og body cream alt efter min huds tilstand og humør.

  Og fedt at Kiehl’s sænker priserne – mere af det tak!

  31/01/2012
 • Anette Kristine Poulsen

  Nope Annette – men skrev du ikke på bloggen, at du var blevet halv-fan af olie alligevel? Mange hilsner Anette

  31/01/2012
 • Behøves jeg at svare? 😉

  31/01/2012

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.