fbpx

Noget om verdenspremiere og skilsmisse-skæl på benene

Det første først. Hende her står nemlig for verdenspremieren af den islandske Bioeffect Daytime creme. Og det er vel no surprise med en opfølgende creme efter den hype, som Bioeffect serum solede sig i (først Uma Thurman som hurra-fan, så overhovedet for de amerikanske hudlæger dr. Ronald Moys lovprisning efterfulgt af en Vogue-kåring).  Cremen, med et halvtungt prisskilt på 450 kroner, er til gengæld let i det, indeholder samme ny-hud-kickstartende protein som dens søster-serum, men er til dagbrug.

Og så til noget helt andet. Susanne efterlyset et  what to do, og kalder det skilsmisseknæstrømper, fordi det drysser med fiskeskæl (døde hudceller), når hun tager dem af. Her er mine favoritter til den udfordring: 1) skrubberi (hold godt øje med de nye Natural Basics herhjemme – især fodscrubben, som gør sig godt langt op af benene), 2) et ultra tyndt lag planteolie og 3) efterfulgt af et lag forsegling fra enten Avènes nye Cold Cream bodylotion (giver fab glød) eller en all times favorit, der tidligere har optrådt på bloggen: Elements Cream.

Takket være en vaks Beautyspace-læser (tak Kira B) så lad aldrig tørbørstning gå i glemmebogen. En omgang med hamphandske eller badebørste kan erstatte en scrub.

SNUP TIPPET: Hvis du hverken er til ny dagcreme eller fiskeskælsproblematik, men måske bare en god gavejagt, deler både Jo og Laura ud i dag.

Foto: Anne Kring

12/12/2011
Når Pat McGrath taler, er der stille som i HELT stille…
15/12/2011
Farlige flødeord der dræber et beauty-budskab

Kommentarer

 • Nipuni julie

  Anette, den olie som du igen viser på billedet, hvor er den købt? Jeg har været i Kvickly, Føtex og Bilka som du foreslog, men kan stadig ikke finde den.
  Jeg fik iøvrigt en lækker pedicure igår ved hudplejeinstituttet i Århus og jeg har nu de fineste og blødeste ben -kan varmt anbefales!

  15/12/2011
 • @Rie – jeps. Ellers en god frottévaskeklud under bruseren.
  @Anja – gode valg du der har. Nu er ben jo nok forskellige, men jeg skal…
  @Susanne – ja, det er ikke bare beautyfif, du får her.
  @Maj-Britt – du har helt ret. Der er dokumenteret effekt, når det gælder indtag af fedtsyrer. Snakken om mineralske olier er nuanceret, for selv plantefans udbyder paraffin-wraps til hænder og fødder, fordi mineralske olier ER meget blødgørende og beskyttende. Men de trænger ikke ind i huden og kan dermed ikke udøve nogen aktiv forbedring. Men man kan have en holdning til dem …tror det kræver et selvstændigt indlæg. Snart.
  @Kirsten – jeg er også på Imedeen.
  @Daniela – tak fordi du deler.
  @Kitsa – ja, sådan kan et nytårsforsæt jo også være.

  15/12/2011
 • @ Daniela, tusind tak for dit råd, samt tusind tak til Anette for Beautyspace og alle dine gode råd.
  🙂

  14/12/2011
 • Kirsten, du har jo allerede en super god opskrift på hjemmelavet scrub 🙂
  Epsom salt er rensende og sukkeret er mere plejende. Du kan variere dine olier med disse skrubbeprodukter. Prøv f.eks Komfru kokos olie, det er super plejende og indeholder mange virkestoffer som kan behandle tør og selv eksematisk hud

  14/12/2011
 • kitsa

  Tror også jeg vil igang….så nul skilsmisse-skæl i 2012 med de gode fif….tak

  14/12/2011
 • @ Pernille:

  Abrikoskerneolien fra Urtekram fåes i de fleste helsekostbutikker og en del større supermarkeder. tjek for eksempel Super best hvis du har sådan en i nærheden.
  kh
  Anne-Sophie
  (projektleder hos Julia Lahme – Pr-bureau for Urtekram)

  14/12/2011
 • Inden jeg brugte Imideen havde jeg ogsaa tørre skinneben.

  14/12/2011
 • Savner en ny opskrift på hjemmelavet body scrub. Har tidliger brugt brun farin, Epson salt og olie.

  14/12/2011
 • Karin Pihl Rasmussen

  Body scrup 2 til 3 gange om ugen. de andre dage påføres olie inden badet, det forhindrer bla huden i at udtøre. 🙂

  14/12/2011
 • Maj-Britt

  Al hud har jo også rigtig godt af olie indefra i disse tider- gode essentielle fedtsyrer fra planter og ikke mindst fisk- så ingen “skæl” her. Kun stramme kínder- på den trælse måde;-).

  Avène popper stadig oftere op- har tjekket lidt deklarationer- og der er mineralsk olie i næsten alle ansigtscremerne? Er det ikke “no go”?

  14/12/2011
 • Susanne

  Skilsmisseskæl 😉 Det var en af de bedre. Griner højt næste gang jeg tager hamphandsken i brug.

  14/12/2011
 • Det bedste resultat opnås ved at bruge serum og creme sammen. Så ved tør-tør hud; 2-4 dråber serum om aftenen og cremen om dagen, så skulle den tørreste hud blive mæt☺

  14/12/2011
 • Uh ja – jeg er simpelthen også indehaver af de mest tørre ben nogensinde! Jeg bruger en bodyscrub og bagefter en god creme eller olie (enten Kiehl’s whipped body butter eller Matas’ granatæble bodyoil) men kan det virkelig passe at jeg skal smøre mine ben hver eneste dag for at de ikke bliver tørre??

  Hilsen sandpapiret 😀

  14/12/2011
 • Rie

  jaja det kan jo også blive for meget med det skrubberig. Faktisk kan et håndklæde (som ikke har været i tørretumbler) være alt nok 😉

  14/12/2011
 • penille Bølkov

  Hejsa 🙂

  Dejligt med nye ord 🙂 Efter jeg husker mine ben 🙂 hver dag, har jeg ingen skæl på mine ben mere, uanset tidspunkt på året, det er bare at huske at skrubbe, et par gange om ugen og så self cremen/olien 🙂
  Jeg håber I alle får en fantastisk dag 🙂

  14/12/2011
 • Pernille Larsen

  Kære Anette 🙂
  Hvor kan man købe Urtekrams abrikoskerneolie? Jeg kan simpelthen ikke finde den nogle steder…

  14/12/2011
 • Blogsitteren kom på et tidspunkt med en anbefaling af Matas Granatæble Bodyoil. Den er faktisk rigtig god til tørre ben 🙂

  14/12/2011
 • hov. den der islandske creme hvilken slags hudtype er den til? min er sådan lidt ryket,kedelig, løs i det- men ingen misfarvninger. kan den gøre underværker der? 🙂

  14/12/2011
 • Frederikke

  Sværger til hamphandske OG bodyscrub – gerne den lækre i krukken fra Karmameju. MMMM. Så undgår jeg det, jeg kalder pensionistpulver i strømperne 😉

  14/12/2011
 • Ligesom Daniela var jeg ret overrasket over hvor let en konsistens cremen har, men alligevel kan mætte min tørre vinterhud.
  Jeg har givet cremen en anmeldelse på min blog som nogen måske kan drage nytte af: http://evak.dk/2011/12/anmeldelse-bioeffect-daytime/

  Den gratis serum, som man får med ved køb af cremen lige nu, holder ret længe. Tror min holdte 3-4 uger 🙂

  14/12/2011
 • Hej Anette, Første gang jeg prøvede konsistensen fra Daytime cremen, blev jeg overrasket over hvor blød og let den var. Jeg tænkte at den måske ikke var god nok ger til vinteren og kunne ikke forstå at den var så let, når den nu var fra ISLAND…MEN, jeg opdagede hurtigt at den lette fornemmelse gav min hud en ekstrem rig og cremet oplevelse på huden. Jeg brugte den her til morgen og kom ganske lidt på og alligevel kunne jeg strække den meget langt.
  Om aftenen nøjes jeg med kun 2-3 dråber af deres EGF serum, intet andet er der behov for på min ellers meget sultne hud

  14/12/2011
 • Kira B

  Skilsmisse-skæl…den var ny! Men ikke destro mindre vil jeg da gå hjem og tage en tur med tørbørsten og finde en bodyskrub frem!

  14/12/2011