fbpx

Nu er det nok!

Jeg har en læser på hotlisten til Beautyspace news feeds, som hver dag sender autosvar tilbage med teksten: ’jeg er rejst til de varme lande’. Den første dag tænkte jeg fedt nok. For hende. Næste dag – med samme autosvar – begyndte jeg at oversprings-surfe på mrjet.dk, selvom der allerede står skrevet Blokhus/København i sommerferieplanerne. Og nu…på fjortendedagen med samme autosvar, går det ud over dig. Med en blogpost om Jamaica. Som jeg elsker højt. Og hvor man kan få hjertet renset og rejse hjem som et bedre menneske.  Mrjet.dk kan godt forvandle Blokhus til Kingston, hvis nogen har 4500 kr. i overskud.

SNUP TIPPET: 1) Hvis du får Jamaica-lyst, så har jeg flere ord om rytmeøen i ELLE denne måned. 2) Som et varmende plaster på såret for os der sidder her i gråt tordenvejr, så lander den lækreste konkurrence på bloggen om snart. Fra verdens måske nok gladeste mand. Og ved at stå på samme nyheds-hotliste som hende, der er rejst til de varme lande, så tikker konkurrencen automatisk ind i din mailboks. Sammen med mandens sommertips.

28/06/2012
Derfor vil du have den nød
02/07/2012
Ole H’s sommerferieplaner og andre slags vigtigheder

Kommentarer

 • Tænk! Som barn var Jamaica det sted, jeg allerhelst ville hen. Hvorfor ved jeg faktisk ikke helt? Måske fordi “de danser hele dagen/natten på Jamaica”?
  Men lidt trist er det vel egentlig, at jeg så aldrig er kommet dertil…

  Det må vist hellere komme med på min todo-liste 🙂

  29/06/2012
 • Jeg vil også til Jamaica! Nu! Er slet ikke tilfreds med alt det regnvejr. Nu må det være nok!

  29/06/2012
 • @ Louise T – Nordjylland ER det bedste om sommeren.
  @ Birgitte B – Azorerne. Wow. Har altid drømt om Azorerne, men har ikke lige geografien på plads. Rigtig god tur.
  @ Lovisen – Skagen bliver da godt. Bare det var mig.
  @ Con9 – du er god til at gætte!
  @ Kira B – vil også gerne være sådan en Rio-type…men er der ikke farligt?
  @ Husmoder – i min bog står der, at Fyn altid er fin.
  @ Louise – jaaaaahhhh. I know.
  @ Jo – heldige dig. Hvor har du mon været henne?
  @ Anette J – det satser jeg sådan på…det med LA-varmen.
  @ Diana – herligt at høre. Tak.

  Stor hilsen Anette

  29/06/2012
 • Diana

  Et læsertip: Jeg var forbi Magasin en dag hvor jeg fik lagt makeup fra Jane Iredale, som den Line tidligere har informeret om på din blog at hun brugte. Resultatet var fantastisk og fik næsten samme lækre look! Skønne og brugbare tips på din blog – elsker det!

  29/06/2012
 • Anette J

  Gætter også på, at der er Ole H. konkurrence på vej. Mon ikke OH produkter kan sprede lidt LA-solskin over det grå danske sommervejr? Dejlige billeder.

  29/06/2012
 • Jo

  Jeg er netop lige kommet hjem fra de varme lande og er SÅ klar til at tage afsted igen! Vil have mere af de 30 grader, sommer, sol og tapas! Ved godt man ikke skal beklage sig….men må man ikke bare lidt alligevel med det her våde danskevejr?!

  SOL MODTAGES TAK!

  29/06/2012
 • Louise

  Vil MEGET MEGET MEGET heller ha’ det vand end det der løber ned langs kanalen her i det indre Kjøbenhavn!!!!!

  29/06/2012
 • ALTSÅ, Anette! Her står den på Fyn i gummirøjser..

  29/06/2012
 • Kira B.

  suk….jeg vil også ud og rejse!!! Til varme lande, med eksotisk mad, søde mennnekser, kolde drinks, lækker kultur og skønne palmer!
  Har aldrig været på Jamaica, men har været i Brasilien som (udover Paris) har vundet mit hjerte….dage som i dag med skybrud og gråvejr, får man lyst til at overtrække kortet og købe sig til billetter der fragter en til dejlige varme steder…SUK jeg trænger til ferie!!!!

  29/06/2012
 • Verdens måske nok gladeste mand.. mon der skulle være en Ole H-konkurrence på trapperne? 😉 Spændende! Og hvis jeg lige kunne rykke familien og postadressen til Jamaica – ja, så var jeg måske verdens gladeste kvinde? 🙂

  29/06/2012
 • Lovisen

  Hold da op hvor lækkert… Godt man kan dagdrømme sig væk fra regn og torden. Bare ærgerligt at jeg har lidt travlt på arbejde, så det holder ikke i lægnden… Tager til Skagen på søndag, er bange for at der bliver mere brug for regntøj end bikini…

  29/06/2012
 • Fik jeg sagt at jeg tager 1 uge til Azorerne på tirsdag? Nå ik’!! 😉
  Og det er ikke engang mig der betaler rejsen. Min mor har inviteret hele familien og droppet festen ifm. at hun bliver 60 år. Synes jeg er en helt ok deal!
  … og ellers så sidder jeg gerne hver sommer inden ferien og kigger billeder fra mine 3 mdr. i Australien. Kæft jeg vil gerne afsted igen.

  29/06/2012
 • Louise T.

  *SUK*
  Dejligt, dejligt – men ferie til de varme lande må vente til en anden gang – her står det på arbejde indtil uge 31, hvor Nordjylland venter.

  Go’ Regnvejrsfredag!

  29/06/2012