fbpx

Nu vi er ved det VANDEDE…

chanel5

Uanset om du er til lidt eller meget vand, så kan det føles godt med et smørbart dække. På ansigtshuden. Især hvis det er fint, let og naturligt – og af slagsen, der lige præcis kaster det slør af sig, så andre må ta’ sig i ikke at række hånden frem og ae dig på kinden. Sådant et slør er Chanels Vitalumiére Aqua. “Den gør præcis, hvad den skal”, hørte jeg en dygtig makeup-artist sige i sidste uge, da han afprøvede den vandtynde foundation, som i en letvægterklasse for sig er så ikke-makeuppet, at mænd også vil kunne bruge den. Tror jeg…

SNUP TIPPET: Jeg giver makeup-artisten (som ikke arbejder for Chanel) ret  i, at den nye foundation er noget særligt, fordi den giver et usædvanlig fint og usynligt dække tilsat en anelse glød. Hvis du går ud i byen for at afprøve de gode dråber, så glem ikke at ryste den lille flaske.    

Hvad synes du, gør en foundation til noget særligt?

02/11/2010
Stop vandhysteriet
04/11/2010
Oliefeber, procenter og en særlig komfort-zone

Kommentarer

 • Jeg får ros for min hud hver gang jeg har Chanels Vitalumiére Aqua på …

  16/11/2010
 • En foundation som kan holde og som samtidig fungere på min hud, uden at det ligner noget der er løgn *SUK*

  Desværre er Chanels foundations SÅ mørke at et spøgelse, som jeg ikke har en chance for at finde en passende farve.

  07/11/2010
 • Chanel er mit ynglingsmærke, så den må jeg bestemt prøve.

  07/11/2010
 • Louise

  Hej Anette
  Ja tak, jeg vil meget gerne have linket :o)
  God weekend….

  05/11/2010
 • Charlotte

  Jeg synes en foundation skal kunne dække uden at man kan se den eller mærke den – den skal være en naturlig del af ansigtet, så man tror, at man ikke har noget på. Og så må der meget gerne være spf i. Og så skal den være nem at smøre på – findes den mon? Det er ikke særlig tit at jeg bruger det, men når jeg så har noget på, så kan jeg jo godt se, at den gør et eller andet ved mit udseende. Og den må forresten heller ikke smitte af, hverken på mig selv eller vedkommende der får et knus….

  05/11/2010
 • Louise

  Jeg synes bare ikke at makeuppen kommer til at se “færdig” ud hvis man ikke har foundationen i orden… Men jeg kæmper med at finde en, da de altid får det tørre til at se endnu mere tørt ud, og de så søde smilelinjer kommer til at ligne kragetæer :-/ Men tror da denne skal prøves, den lyder lækker og let.

  04/11/2010
 • Jette

  Jeg tænker “juhuu”, hver gang jeg hører om en foundation der så at sige ikke kan ses. Denne må bestemt blive et hit!

  04/11/2010
 • Selv om det er meget sjældent jeg overhovedet bruger noget i retning af foundation, så har jeg lagt ansigt til den nye fra Chanel og den er – ligesom makeupartisten siger – også perfekt til mænd. Ganske usynlig (endnu mere hvis du blander et par dråber i din fugtighedscreme) giver den huden en ensartet finish ganske uden spor af makeuppet maske. Og hvis kvinder skal lægge makeup efter devisen ‘less is more’ så gælder det samme i den grad for mænd – måske endda som i ‘even less is more important’…

  04/11/2010
 • Theresa

  Jeg har lige købt den creme Julia Lahme testede i sidste uge og den er super god – og øko 😉

  04/11/2010
 • Lone

  jeg har prøvet den nye fra Chanel og kæmpe-kæmpe-kæmpe-fan. Den er drøj – jeg tror den vil vare 6 mdr. ;o) Lone

  04/11/2010
 • Marie

  Foundation skal ta’ toppen af mine rødmossede kinder.

  04/11/2010