Nytårs-fif fra en kender

Gaveræset er slut, fløden sluppet op og forude venter… ny makeup. Uanset om det gælder nytårsaften, anden festivitas eller bare almindelig opgradering så serverer makeupartist extraordinaire Sine Ginsborg her et par fif. Hvis du havde øjnene i weekendens Børsen ved du, at hun både dyrker veldoseret pailetter, glimmer OG en opdateret version af 90’ernes Trine Michelsen-læbe.

Ginsborg om nytårets hud, hår og øjne:     

 • Hud. Fest eller ej, så skal huden være lækker og det bliver den bedst med hjælp fra en mineral foundation. Jeg er fan af Tromborgs version, fordi den dækker uden du ser dækket ud.
 • Hår. Der er noget med hår, tasker og sko…Lad lokkerne være nyvaskede og have et ’passet look’ uden at være for sat. Jeg er vild med Cameron Diaz’ evne til at bære de smukkeste rober sammen med hår, der altid er casual, men lækkert og well kept. Brug en anelse styling powder eller texturizing spray for at få en anelse hold.
 • Øjne. Det er flot med en cremet øjenskygge på lågene og lidt under øjet – eksempelvis er denne her i farven mistybrown en af nemmeste skygger at lægge med fingrene. Og så passer den underligt nok til alle og går også fint til læber og kinder.

SNUP TENDENSEN: Festmakeuppen lige nu er ét stort tag-selv-bord med øjenskygge i enten klar blå, guld eller sølv, øjenvipper som lash extensions eller DIY-tag-af-og-på vipper med små stene eller pailetter, smokey eyes i bløde bronze-toner og all over glittereffekter – eksempelvis fra MAC, Make Up Forever eller sparklecompany.dk. Så er der læberne, som er dømt nude eller matrøde og neglene, der gerne må være mere spidse (end jeg finder kønt).

NB: Vinderne af Själ afsløres i morgen den 29. december sammen med et preview på 2013. 

24/12/2012
VIND kalendergave #24 fra Själ
28/12/2012
After party

Kommentarer

 • Anette Kristine Poulsen

  @ Julie Lillegaard – det lyder som den bedste nytårsplan.

  @ Onkel Anne – Det mest effektive er Bobbi Browns corrector efterfulgt af concealer. Du skal i Magasin for at få fat i farverne, der bedst matcher netop din hud.

  @ Jadore Blog og Janie – tak og i lige måde.

  @ Susanne – jeg er så glad for, når nogen hører efter.

  @ Sanne – hvad synes du så om dagens spidse eksemplarer?

  @ Marie – Og det vil vi glæde os til at høre mere om. Hvem der bare skulle fejre nytåret i London. Heldige dig.

  @ Anette J – hver dag er egnet til både røde fingerspidser og/eller rødt på læberne.

  Stor hilsen Anette

  28/12/2012
 • Anette J

  Ahh…røde læber. Det er super flot, og man behøver ikke at “gemme” dem til fest – vel? Jeg synes, en afdæmpet version også du’r til hverdag.

  28/12/2012
 • Marie Rasmussen

  HAPPY NEW YEAR 🙂
  Står med det ene ben på vej til London for at fejre nytår – og igennem hele november og december har jeg suget alle mulige fif til mig – og lavet en super lang indkøæbsseddel. Har besluttet mig for at jeg IKKE forlader London før end jeg har fundet den helt rigtige “nude” til læberne 😉

  27/12/2012
 • Jeg har set de superspidse kløer det sidste halve års tid, og bryder mig bestemt ikke om dem heller. Mener kun de egner sig til vampyrfilm, og dem gider jeg i øvrigt heller ikke. 😉

  Rigtig godt nytår, smukke.

  27/12/2012
 • susanne

  dejligt … ville have skrevet fantastisk men det må man ikke mere 🙂 tak for tippet
  og rigtig godt nytår

  27/12/2012
 • Mørke rander under øjnene, mangler virkelig hjælp til at lære at dække dem ordentligt!

  27/12/2012
 • Gode tips – tak.

  Godt nytår.

  ILYG

  http://www.angelqueen.dk

  27/12/2012
 • Tak for nogle gode tips 🙂

  27/12/2012
 • julie lillegaard

  Rigtig godt nytår! Og tak for gode råd! Jeg holder stille og roligt nytår hjemme med mand og børn, men lur mig, om vi ikke benytter lejligheden til at finde pailletter, tyl og glimmer frem, Svaneprinsessen og jeg 🙂

  27/12/2012
 • @Rikke – de kommer lige her: https://beautyspace.dk/?p=7087

  @Dorte – heldigvis tæller egen smag mest.

  @Charlotte K – for meget af det gode kan nemlig være bedst…

  @Henriette – heldigvis ligger produkterne på et rimeligt prisniveau.

  @Annesofie – det lyder som en fest, vi gerne vil se billeder fra. Mht. vipper så skriv ‘kunstige øjenvipper’ i søgefeltet og der kommer tips og tricks op fra makeupartist Kenneth Adelhardt.

  @Rie – det er det, du må.

  Stor hilsen
  Anette

  27/12/2012
 • Hej Anette- går og venter spændt på din vurdering af derma-roller. Er det penge ud af vinduet? Knus marianne

  27/12/2012
 • Rie

  Må prøve Tromborg!

  27/12/2012
 • Annesofie kjeller Larsen

  Hov forresten, jeg skal også forsøge mig med lashes! Det et jeg spændt på om jeg kan hitte ud af:) jeg skal i gang med at søge instrukser på youtube, medmindre du har nogle gode fif?

  27/12/2012
 • Annesofie kjeller Larsen

  Jeg skal ha noget glimmer glam på, skal på jagt imorgen! Make up blir et mix af produkter fra Tromborg, YSL og Lily lolo mineraler:) jeg skal ha en fin lille hat på, så håret får lidt produkter fra Ghd og glattes og fønnes ind i en skarp page, tror jeg… Mén det er tøjet/ outfittet der som udgangspunkt sætter dagsordnen for make-up, hår og tilbehør 🙂

  Godt nytår!!!

  27/12/2012
 • Henriette

  Flot makeup og tak for alle dine gode råd!! Nu må jeg altså prøve Tromborg snart

  27/12/2012
 • Henriette

  Flot makeup og tak for alle dine gode råd!! Nu må jeg altså prøve Tromborg snart

  27/12/2012
 • CharlotteK

  Guld, sølv, glitter og pailetter – i love it! Det er så fedt, at man kan få lov til det nytårsaften uden at være over-the-top…

  27/12/2012
 • Dorte Daugaard

  Ups, så er jeg på den med mine negle, der er klippet lige over – tror nu jeg beholder det alligevel 🙂

  27/12/2012
 • Rikke Mattsson

  Jeg kan huske, at du engang lagde en opskrift på smokey eyes. Åh jeg ville blive glad, hvis du kan fortælle mig, hvor i arkivet jeg finder den:)

  27/12/2012