fbpx

Og nu vi er ved skønhedstendenserne

…så er det om få uger, at Danmark får en hudplejende duft. DKNY Skin er navnet på det, Donna Karan selv kalder fragrance with benefits, når hun blander sin kendte æbleduft med fugtmættende glycerin og aloe vera. Sjov idé, men hånden på skønhedshjertet vel ikke så meget anderledes end det omvendte scenarie: en bodylotion med duft?

Så er der renseolierne, som har kronede dage. Jeg er ret vild med den nye fra dr. Murad, som er en olie, der bliver mælkeagtig og til at skylle væk i selskab med vand. Synes blandingen af vindrue-, granatæble-, oliven- og solsikkeolie fungerer fint som mental rensemassage (er også fin til at fjerne øjenmakeup).

SNUP TIPPET: Der er en stor (nej, lad os bare sige enorm) interesse blandt Beautyspacere for pore-krympende tips, og her er salicylsyre en uundværlig (og tilmed mild) ingrediens at holde øje med. Den 20. marts lancerer Rodial Super Acids serien, hvor de salicylmættede ’X-treme pore shrink pads’ er interessante, fordi de renser og forfiner huden – men uden at strippe den. ’X-treme after-party scrub’ er kun med på grund af det sjove navn, for jeg anbefaler normalt ikke skrubbecremer. Heller ikke nu. Men er du nu til scrubs, så er kornene her bittebitte små, og jeg lærte engang et skånsomt trick hos dr. Hauschka: Fordel en skrub-produktet i hænderne og pres det forsigtigt mod huden, som skal være fugtig. Skyl væk uden hverken at gnide eller trække produktet hen over huden.

@Beautyspace på Instagram

10/03/2014
Gør som Michelle Obama. Du vil aldrig se dig tilbage
12/03/2014
Minimalist-guiden

Kommentarer

 • Tina Irene Povlsen

  Din guide er fantastisk. Tusind Tak for dine fine ord, som giver forståelse såvel i skrift som visuelt. – X-treme pore shrink pads må vist skrives bag øret. 🙂

  12/03/2014
 • Tanya

  Tak for gode tips – vil sætte renseolie på ønskelisten til når de nuværende gode sager er sluppet op. Og tak for påmindelsen om mild brug af skrub – som du sikkert husker, er jeg en af dem der har svært ved at undvære skrub, men jeg har faktisk minimeret min brug af det efter dine forsigtige advarsler 🙂

  12/03/2014
 • MetteK

  Et lille forståelsesspørgsmål vedr. BP Booster, jeg er stor tilhænger af Bio effect serum,ved du om man med fordel kan kombinere de to ting om aftenen???

  12/03/2014
 • Line L

  Kære Anette
  Så du roste balance mé bb creme, har lyst til at købe den, hvis jeg er vild med origins vitazing vil den så falde i min smag vil du tro ?? Tør hud med tildens til røde (fiskekone) kinder !! På forhånd TAK. Line

  12/03/2014
 • Christina Hansen

  Kære Anette
  Tror, jeg har drømt om citron og is. Vist også lidt om “eyepads”. Ipads?? Shrink pads?? Ordene er mange og forvirringen stor.
  Nej, kvikke Christina H: “EYEPATCHES”!!!
  Med islandsk skyr?? Neej! Fra SkynIceland!

  Pyha, så var den der!

  Den minimalistguide var skøn aftenlæsning. Faldt i søvn med smil på læben og vågnede lige sådan. Hvordan kan man andet? Jeg elsker dine billedrige formuleringer. Altid så velskrevet, perfekt, fejlfrit og professionelt. Det sætter jeg virkelig stor pris på.

  Jeg siger det gerne igen og igen: Jeg er vild med dig, Anette!
  En smuk dag 🙂 til en smuk kvinde. ♥♡♥

  12/03/2014
 • Louise VT

  Hej Annette. Den BP Super3 Booster du anbefaler, som kommer derned, hvor det virkelig gør nytte, er det Clinical-versionen, eller den man kan købe i håndkøb?

  12/03/2014
 • Anita Rosager

  ..Og nu vi er ved hudporerne… 😉
  Jeg ved ikke om du på et tidspunkt har skrevet om keratosis pilaris, hudlidelsen hvor porerne ses som røde fremhævede knopper i ansigtet og på armene. Min datter på 13 år lider voldsomt af dette. Det piner hende, da det jo ikke ser pænt ud. Det ligner at hun er fyldt med bitte små bumser i hele ansigtet. Kender du et godt middel mod dette?

  12/03/2014
 • Mærkelig måde at bruge skrubbecreme på, lyder som spild af penge i mine ører. Jeg kan rigtig godt li’ skrubbecreme, men bruger den kun een gang om ugen.Har faktisk prøvet en jeg virkelig ikke brød mig om, og den var fra Ole H. Den var seriøst grovkornet, så jeg troede jeg havde taget fejl, at den var til kroppen. Første Ole H skuffelse. 😉

  12/03/2014
 • christina

  Haløj igen hvad er det helt præsis de pads fra rodial gør og hvordan bruges de ? Og en genganger den nye A vitamin serum retiderm har du hørt nærmere om den ? For han per bush svare ikke tilbage på sin blok og han hævder at alt andet Avitamin ikke virker ???? Hva så med vores bp A vitamin booster ……møzz

  12/03/2014
 • M Schjøth

  Hej Beauty Blog

  Har et spørgsmål vedrørende ganske almindelig vaseline. Er det korrekt at det er vældig godt som den daglige øjencreme?

  11/03/2014