Og så er der dem, der skal til USA og fylde depoterne op…

usa

Om få dag drager Beautyspace-læseren Dorte D på en grum tur til Miami, NY, Washington og vistnok et sted mere…(I wish…I dream). Hvad skal jeg købe derovre?, spurgte hun og bad om min dream list (ikke alle produkterne kræver flybillet til USA, men kan også købes eksempelvis i London):

 • ROC og Neutrogena har EMINENTE (og virkelige prisfornuftige) A-vitamin cremer. Kongevitaminet der med veldokumenteret effekt holder huden i form og virker udglattende.
 • BLISS – ahhhh! Især deres oxygen-produkter pepper op næsten på niveau med den legendariske behandling på BLISS eget NYC-spa.
 • PHILOSOPHY – uanset om du køber noget eller ej, så drager produktnavnene med ironi og bred humor.
 • INTELLIGENT NUTRIENTS – Avedas grundlægger Horst Rechelbacher står bag IN og er nok den mest dedikerede øko-beauty-nørd, jeg kender. Meget kontroversiel, så meget petitesse-rytter, at han selv dyrker sine ingredienser og med en usædvanlig fin fornemmelse for, hvad der virker.
 • BENEFIT – prøv minimum alle deres testere, og forlad ikke USA uden en Benetint…kultfarven, der oprindeligt var en såkaldt nipple stain…men nu bare en ualmindelig god blush.
 • JUICE BEAUTY – skønne kropsprodukter til fornuftige priser
 • PETER THOMAS ROTH – super seriøse produkter. Hold især øje med mandens solprodukter (hvis du søger efter ‘verdens bedste solcreme’ på BEAUTYSPACE dukker hr. Peter op).

Og så vil jeg også lure efter Nars, Burt’s Bees, Tarte, Nia24, Kinerase, Fresh og CeraVe.

HVAD ville du købe med hjem fra USA? …og til jer der læser med fra USA…del nogle favoritter please.

SNUP TIPPET: Alle folk er på ferie i øjeblikket, så dine vinderchancer er større lige her.

22/07/2011
VIND en skræddersyet øko-creme + få Angelina
25/07/2011
Hydro-hvaffor-nogen-soler og kloge koner

Kommentarer

 • Anette Kristine Poulsen

  Asha – Benetint blev til, fordi en eksotisk danser ønskede ekstra opmærksomhed på brystvorterne (såkaldt »nipple stain«). I dag er Benetint dén blush og læbefarve i ét, som makeup-artister og farveglade entusiaster (som dig) ikke kan slippe. Kh Anette

  25/07/2011
 • nipple tint? What the face? Hvad er meningen med det? Jeg er nysgerrig.
  Derudover er benetint fantastisk til læberne… den løber lidt, men farven er nice.

  25/07/2011
 • Winnie Nielsen

  -og Nars.. hvoran ku jeg glemme dem? elsker især deres fantastiske japanske pensel/børstesæt. og ville give alt for at få et af deres limited bento box set.

  25/07/2011
 • Winnie Nielsen

  jeg ville fylde tasken med jurlique, benefit og origins produkter.
  -derudover vil jeg få min første og eneste tatoo hos la ink studio og få lavet semi-permenent makeup (bryn og eyeliner) hvilket de er ekstremt gode til derovre.

  25/07/2011
 • Jess

  Jeg ville købe nogle Ole Henriksen produkter…et helt lager :o)

  25/07/2011
 • http://www.cph.dk/CPH/DK/MAIN/Shopping+og+mad/Skønhedstips/Kvinder.htm

  Kender vi lige hende der giver gode råd. 🙂

  25/07/2011
 • Anette Kristine Poulsen

  Tak for alle kommentarer…Jamen lad os lave en Beautyspace-tur over there…hvem gir’? Kh Anette

  25/07/2011
 • Andreas Andersen

  Hej Anette

  Fin blog du har, vil du venligst kontakte mig da jeg gerne vil drøfte noget med dig.

  25/07/2011
 • Jeg ville fylde tasken med Aveda produkter! Deres rens, det til håret – ja bare alt! Skønne produkter som bare et billige over there 🙂

  24/07/2011
 • Jeg har lige fået både Benetint og Dr. Feelgood fra Benefit, og begge er et stort hit! Benetint er virkelig genial 🙂 Men jeg ville i det hele taget bare hamstre alt fra Benefit – det er sandsynligvis billigere end her i Frankrig 🙂

  24/07/2011
 • Neglelak, neglelak og atter neglelak.. 😀 Det er over 80% billigere med mange mærker derovre så det er mit must hvis jeg en dag kommer til USA 🙂

  24/07/2011
 • Anbefaler mineral makeup mærket La Bella Donna.

  Stort set alle andre mineral produkter på det danske marked indeholder billige fyldstoffer som ikke har de ønskede egenskaber eller kemiske stoffer som kan optages I huden. LBD er uovertrufen i renhed mv. Check it out: http://www.labelladonna.com

  La Bella Donna er rene mineraler som ikke kan optages i huden, men beskytter mod solen SPF 20 og hjælper med at balancere fugten i huden, hvilket er essentielt for en smuk og sund hud. Derudover er LBD en fantastisk flot makeup.

  Her i USA er det meget populært og sælges kun på de førende kosmetiske klinikker, privathospitalers dermatologiske afdelinger og luksus spaer. Det er meget populært blandt celebreties så som: Christina Applegate, Rachel Blanchard, Courteney Cox-Arquette, Daisy Fuentes, Sarah Jessica Parker, Stacey Dash, Farah Fawcett, Bridget Fonda, Lucy Liu, Debra Messing, Lisa Rinna, Kelly Rutherford, Brooke Shields, Kim Cattrall, Jennifer Aniston, Paris Hilton, Cher, and Britney Spears…

  Ring til 1800 742 3552 for at finde en Spa eller klinik som fører La Bella Donna.

  La Bella Donna er ved at blive introduceret I Danmark, have patience 🙂

  24/07/2011
 • Kristina

  Altså næsten alt er jo bare billigere derovre! Men mascaraer fra f.eks. Loreal er vildt billige, så der fylder jeg lageret godt op. Desuden er Essie og OPI neglelakker også noget af det jeg køber over there.
  Der er bare så mange ting, der kan nævnes 😉

  24/07/2011
 • Anneli

  Billige Dermalogica produkter! Min veninde rejser til USA om to uger og har fået en inkøbsliste med 🙂

  24/07/2011
 • susanne

  fedt bare det var mig der skulle rejse og købe alt det lækre billigt

  24/07/2011
 • Jeg er lidt simpel og vil bare huske at købe rosebud salver med hjem.

  Og måske lidt lak – altså bare et par stykker..

  24/07/2011
 • Jeg er helt enig i Philosophy’s skønne navne. Må bare eje deres antirynkecreme “Hope in a Jar” fantastisk navn med helt skøn selvironi…. Den skulle efter sigende virke 🙂

  24/07/2011
 • Jeg ville helt sikkert købe et lille lager af Rosebud salver og Redken produkter med hjem, hvis det var mig, der skulle til USA. Jeg ville også kigge forbi en Kiehl’s butik. De plejer at lave nogle lækre produkter 🙂

  24/07/2011
 • Dorte Daugaard

  Super fedt! Tusind tak for det!
  Jeg vil helt sikkert kigge efter det hele 🙂
  Det er godt nok først om to-tre uger, jeg rejser – så jeg har endnu mere tid til at samle flere tips og tricks op herinde 🙂

  TAK for fremragende “service”!

  24/07/2011
 • Britta

  Jeg ville ikke ane hvad jeg skulle kigge efter hvis jeg kom til USA, eller kendte nogen, der skulle derover – så det er da vildt inspirerende at få lidt tips her 🙂

  24/07/2011
 • Spændende! Jeg kan se frem til en tur til USA i september, så det er jo bare super fedt med lidt inspiration.

  24/07/2011
 • Nu er jeg lidt newbie indenfor hvilke mærker fra USA der er gode, så jeg tror egentlig bare jeg vil lure med og se hvilke mærker der mere bliver anbefalet og så kunne det jo være at man skal bestille noget med hjem næste gang man kender én der skal afsted 😉
  Forresten har jeg nu fået ordnet min kommentarboks på min side, Anette:)

  24/07/2011