fbpx

Og så ikke et ord mere om det guld…

Okay, til de guldglade herfra, kommer der lidt mere lakkeri fra danske FNUG. Men så er det også slut. Hvis jeg havde figuren, ville jeg hoppe i kjolen herunder…og drømme om støvletterne. Under handskerne ville jeg klart vælge enten den mørkt kirsebærrøde Catwalk eller den bordeaux Vintage.

SNUP TIPPET: FNUG finder du bl.a. hos Den Syvende Himmel i Frederikshavn, hos Helle Thorup Spa eller online på fnug.com. Guldlakken hedder Gold Digger og kan fås fra næste uge, hvis du mangler julegaveønsker.

NB: VIND i adventskonkurrencen her.

 

28/11/2011
Guldtosset ?
30/11/2011
Oles vaskeri

Kommentarer

 • Anette – ja, de må hellere komme på listen 😉 Og i alle tilfælde er det godt at kunne give sig selv en lille forkælelsesting nu og da.. <3 neglelak <3 😉

  30/11/2011
 • Stine

  Guld og ovenikøbet med glimmer – jeg bliver helt manisk når jeg ser de farver 🙂 Altså på den gode måde .. vel at mærke

  30/11/2011
 • Britt

  Fede nye farver!

  29/11/2011
 • @Anette J – jeg er også glad for tvistet.
  @Con9 – ja…og jo pænere neglene er, jo mere motiverende bliver det at få al håndpleje ud af skabet.
  @Sine T og Dorthe – god ‘hunt’. Husk Gold Digger først er fra næste uge.
  @Birgitte B – jamen det ER smart og 1000 tak for dine blog-ord.
  @Regitze – du må finde et sted at prøve-lakkere.
  @Anja – på ønskelisten med dem (til samlingen)
  @Charlotte K og Susanne – gode bruger anbefalinger hører vi gerne igen.
  @Pernille – synet kan jo også bare nydes. Af kjolen ;o)
  @Rie – heldigivis faser de fleste de skrappe sager ud, men lak er stadig lak. Med mindre den er vandbaseret.
  Mange hilsner Anette

  29/11/2011
 • Rie

  Heldigvis UDEN formaldehyd 🙂

  29/11/2011
 • susanne

  Har lige prøvet en Fnug .. hold da op det er lækkert

  29/11/2011
 • Pernille Bølkov

  Det var dog, en fed kjole, gid min figur, ville passe i den 🙁

  Lakkerne kender jeg desværre ikke, men de ser fede ud 🙂

  29/11/2011
 • CharlotteK

  Jeg har sagt det før og siger det gerne igen: lakkerne fra FNUG er bare suverænt gode og farverne er pragtfulde!

  29/11/2011
 • Susanne

  Wauu – de er flotte 🙂

  29/11/2011
 • Ja, jeg kan godt lide guld – men i begrænsede mængder 😉 Især i juletiden synes jeg, at det er lidt festligt. Og kombineret med outfittet du har fundet der, synes jeg jo bare det holder 😉 Måske er FNUG det næste mærke jeg skal prøve i neglelak – i hvertfald er jeg lidt af en samler hvad angår neglelak!

  29/11/2011
 • Regitze

  Nu har jeg snart kun hørt godt om de FNUG… er bange for at jeg må ud og spendere:-) Pis 😉

  28/11/2011
 • Jeg har ellers lige set GOSH nye neglelak. Man lakerer og så stikker man neglen ned i en lille krukke med glimmer… Smart eller? Det kunne jeg ikke lige finde ud af. Tror måske det sviner en del… Men så bestemmer man selv hvor meget og hvilken farve (både glimmer og lak).
  Har i øvrigt fået min fine, dejlige gave. Blev så begejstret, at jeg lavede et indlæg om den hos mig selv 🙂 og en lille reklame for dig, søde Anette

  28/11/2011
 • Dorthe

  Wow altså, er pjattet med guld – selvom det dog primært er, når det kommer til smykker. 🙂 Men den lak der må jeg da bare eje. Tak for tippet!

  28/11/2011
 • Sine T.

  Wow… må ned og finde en af dem… SÅ flotte:-)

  28/11/2011
 • Umiddelbart er jeg heller ikke til så rasende meget guld i makeuppen, men en guldneglelak kunne jeg nok altid bruge. De mørkrøde lakker er til gengæld vildt lækre; jeg synes disse mørke, bordeaux nuancer kan være noget så super sofistikerede! 🙂

  28/11/2011
 • Anette J

  De der lakfarver er meget hotte, synes jeg. Det er jo nærmest den traditionelle bordeaux med et tvist. Jeg må en af dem – jo mørkere jo bedre.

  28/11/2011