fbpx

Oh ma gawd, you guys!!

Jeg er tilbage! Det er mig…Marie! Hvad siger I så? Siger I noget overhovedet? Nå, jamen så lad mig sige noget. Anette er blevet min chef. Sådan rigtigt-rigtigt. Uii. Fra nu af, er jeg ikke bare sommerferievikar, men har fået en fast mandag om måneden her på bloggen. For evigt!!! Eller indtil Anette fyrer mig. Eller jeg dør. Hvad der nu end kommer først….

Men nu gælder det jo om ikke altid, at se så sort på det hele. Det er jeg ellers ekspert i. Hvilket også var tilfældet for omkring 4 år siden, da jeg fik min første (eneste & forhåbentlig sidste..7-9-13) øjenbetændelse (hvad? Synes du jeg er megaklammo nu? Så bare vent til imorgen, når Anette vil fortælle om sin fuldstændig syrede fodsvamp. Hahah, kunne du se det? Det sker så ikke. Mest fordi Anette er perfekt og ikke har fodsvamp. Men nok om det, for nu var det mig det handlede om). Jeg panikkede. Mit højre øje ville ikke holde op med at løbe i vand. Og jeg kunne ikke bruge kontaktlinser. Og som tidligere skrevet, så er jeg ekstremt forfængelig, og jeg nægtede simpelthen at gå med briller. Også selvom det bare var i nogle uger. Jeg var skrækslagen og ulykkelig. Overdriver ikke engang. Jeg vrælede fra morgen til aften. Ikke nok med at jeg ikke måtte have makeup på, så gav udsigten til et liv med briller mig decideret angst. Og hey, jeg er ikke brille-racist eller noget. Jeg synes briller til andre kan være vildt flot. Ligesom krøller til andre er enormt nuttet. Bare ikke til mig.

Så..altså lang historie kort: Min kæreste gav mig en laseroperation. Hvilket betød at jeg aldrig igen skulle gå med hverken briller eller kontaktlinser. Hands down, den bedste gave jeg nogensinde har fået. Men det jeg faktisk vil frem til er, at personalet på det der øjen-hospital, ikke bare er skidegode til deres laserjob, de er også gode til at fortælle hvad der er godt makeup for øjnene. For det var under en øjen-konsultation, at jeg fik et tip om Mirenesse-mascaraen. Som jeg har brugt lige siden. Jeg vil ikke lyve. Der findes tonsvis af gode mascaraer derude, som gør vipperne akkurat lige så flotte som Mirenesse. Også de billige. I mange år var min absolutte yndlings den pink/grønne fra Maybelline. I al beskedenhed, gav den mig fantaaaastiske øjenvipper. Og jeg elsker faktisk mascara så meget, at jeg sommetider drømmer lidt om at have en affære med et andet mærke. Nåmn, du ved…fordi jeg de sidste fire år udelukkende har brugt Mirenesse. Men det ville være dumt at begynde at hoppe på en anden, bare for spændingens skyld – for Mirenesse ER den bedste på markedet.

Mirenesse er lavet på bivoks. Som lægger sig som et rør om hver vippe. Siger de. Der er ingen petroleum, alkohol, parabener, mineralske olier, parfumer, kemikalier, nikkel eller andet shit i Mirenesse. Det er åbenbart altsammen noget de propper i andre mascaraer og som kan irritere vores øjne noget så grusomt. Så Mirenesse er perfekt til sarte øjne. Perfekt til kontaktlinse-brugere. Perfekt til…alle. Også dig, ja. Den bliver siddende. Hele dagen. Aldrig oplevet at den er røget af eller har siddet under øjet eller har drysset eller klumpet. Og vigtigst af alt, den har aldrig irriteret mine øjne. Jeg er endda kommet til at sove med den på (fy!!). Og da jeg vågnede sad den stadig lige så fint på vipperne og var yndig, men der var ikke noget der gjorde nas, som jeg ellers synes det kan gøre, hvis man kommer til at falde i søvn med mascara på. Jeg har bare virkelig lange og tætte og pæne øjenvipper når jeg bruger den. Hvis de kunne tale, ville de garntrisset også sige de var glade. Lykkelige ligefrem!! Og det bedste af det hele er, at man får mascaraen af med vand. Bare vand. Ikke andet. Vand. Det er så nemt så nemt.

Snup dagens nye blogpost HER

03/08/2014
Jeg tror måske, du vandt
05/08/2014
F*ck multitasking

Kommentarer

 • Årh??! Jeg har tidligere set dig skrive om Mirenesse, men følte mig lidt afskrækket af hylsteret.. Ved ikke hvorfor.. Liiidt fin-dame-kone-agtig, hvis jeg må være ærlig, men hvis den virkelig er god til sarte øjne WHICH I HAVE! så skal jeg prøve den! Også fjollet at have det sådan med indpakningen.. så slem er den jo heller ikke 😉

  Elsker nemlig også princippet med at “fjerne rør”.. hm.. Har brugt den rød/hvide fra Loreal som gør det samme. Desværre bliver de brugt op alt for hurtigt IMO https://www.google.dk/search?q=loreal+mascara+double+extend&rls=com.microsoft:da-DK:IE-SearchBox&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=mYXiU7TqB-HqyQPasoGwCg&ved=0CE8QsAQ&biw=1366&bih=612

  06/08/2014
 • Hurra she is back ❤️

  06/08/2014
 • Marie

  Sender dig lige en mail med navn og det.

  06/08/2014
 • Sia

  Du kan tro jeg vil venne dig, men under hvilket navn?

  06/08/2014
 • Sia

  Åh Marie du har været SÅ savnet. Jeg har ledt og ledt, uden held, men nu er du her. Du må aldrig forlade os igen vel? Savner dine ord, og dine totalt fantastiske rejsebilleder;-))
  Velkommen og tak til Anette fordi vi må låne dig…
  Sia

  05/08/2014
 • Sidse Overgaard Knudsen

  MIn yndlings mascara – aldrig mere afrensningsprodukter og skulle hive i det tynde hud omkring øjnene! Jeg elsker Mirenesse!

  05/08/2014
 • Chanette J

  Jeg er så til gengæld nysgerrig efter at høre mere om din øjenlaser behandling. Hvor var det henne, hvor hurtigt kom virkningen, ca pris osv. Overvejer det nemlig selv, da jeg synes det er så dyrt med linser og briller, men er også en smule bange for det. 🙂

  04/08/2014
 • Helle Rick

  Cool og tillykke med dit job hos Anette. Synes det er fedt du kigger indenfor igen, og beriger os med dine gode historier. Kan altså ikke lade være med, at grine når jeg læser det du skriver. Du skriver på en så levende måde, at man nærmest føler man er med i det.

  04/08/2014
 • Lene C

  Åh Marie – dejligt at du er her!

  04/08/2014
 • Tine W

  HURRAAAAHH velkommen te’bage 😉 Glæder mig til mere fra din humoristiske pen.

  04/08/2014
 • Sommer

  jeg må desvære også melde mig på holdet der ikke fik den ønskede gode oplevelse med Mirenesse.

  Bruger selv linser og er hypersart om øjnene – der nemt ‘fugter til’- og bruger derfor konsekvent vandfast mascara.

  Helena Rubinsteins viser sig igen og igen at være de bedste – og jeg fjerner det igen supernemt, med kokosolie.
  Som I ØVRIGT IKKE lægger den ‘film’ i øjet, som man nemt kan få når man fjerner make-up med andre gode olier – noget kontaktlinsebrugere især forstår værdien af ;-).

  Kokosolie er i det hele taget ved at være et universalmiddel i mit hjem…virker godt til hud, hår, negle, makeup-fjerner og i madlavningen.

  04/08/2014
 • Anne - Sofie Arildsen

  Velkommen tilbage, men hvem forhandler den mascare?????

  04/08/2014
 • Mette Møller

  Marianne, jeg bruger en primer fra Clinique. Husker naturligvis ikke navn, men tror kun de har den samme. Hvidt hylster, hvid konsistens.
  Er meget tilfreds med den 🙂

  04/08/2014
 • Marianne

  Hvad bruger I som primer under mascara? jeg kunne nemlig også godt bruge lidt ‘fylde’ – på vipperne altså 😉

  04/08/2014
 • Dejligt You are back

  04/08/2014
 • Mette Møller

  Hmm, Blogsitter Marie, godt bud men tror ikke det er derfor. Synes jeg smører sagerne på ganske hurtigt (kommer ganske naturligt når man er alene med en lille dreng og skal hurtigt afsted om morgenen;-))
  Men jeg får da helt lyst til at prøve Mirenesse igen, bare fordi det da for hulen må ku lade sig gøre at få den til at holde, når ‘alle’ andre kan!

  04/08/2014
 • Maria

  Okay – startede med at få lidt nedtur, fordi jeg troede, at det var HVER mandag, du skulle skrive, og så var det så kun én gang om mdr.; Havde jeg haft mascara på, var den sikkert klattet af bare skuffelse. Men så kom jeg lidt over det ved at læse videre, og blev enig med mig selv om, at jeg heller bare måtte være glad for at Anette har hyret dig, så du kan sprede din fantastisk-hed ud til folket. Glæder mig allerede til din næste mandag. Og den dér mascara ku’ jeg måske osse overveje at tjekke ud ved lejlighed. Ligesom den Ole øjencreme, som Anette anbefalede forleden.

  04/08/2014
 • Mette Møller

  Tak til Daniela F for BLINC-tip:-)
  Den vil jeg da forsøge mig med næste gang. Har efterhånden været igennem en park af mascaraer, men alle med samme kedelige resultat.
  Clinique har også en ‘varmt vands’-mascara (husker ikke navnet), der er ok, men ikke mere.
  Enig: en primer gir bestemt mere fylde på vipperne, og det bruger jeg også allerede.
  I forhold til det famøse panda-loke gør en primer dog ingen forskel.
  Altså på mig.
  Pudsigt at vi kan have så forskellige erfaringer med de samme produkter:-)

  04/08/2014
 • Kommentar/tip til Mette Møller og Sus:
  Alternativt kan i prøve BLINC mascaraen, det er nøjagtig samme princip som Mirenesse. Her er det dog ikke små stykker som drysser, kun lange rør som skal opvarmes med varm vand og så trækkes af som lange fingerhandsker fra vipperne. Nogle kan ikke lide dette og nogle synes heller ikke at den giver nok fyldige vipper. Dog kan man påføre en Lash primer / vippe conditioner indenunder og dermed opnå både fylde, lettere “afglidning” af mascaraen om aftenen og ren vippepleje i løbet af dagen. Jeg har selv brugt denne i ca 10 år og det er den eneste som jeg ikke får Pandabjørneøjne af 😉

  04/08/2014
 • Birgit A

  Jeg melder mig under fanerne til fordel for Mirenesse. Ikke fordi jeg egentlig har sarte øjne, men fordi det er rart at vide, at jeg ikke fylder alt for meget mere eller mindre skadelig kemi i eller på kroppen. Nu er jeg en stor fan af tykke og tætte vipper, og jeg synes at Mirenesse ikke gør mine vipper helt så tykke, som jeg ønsker. Så jeg supplerer med andre mascara’er ind imellem. Men Mirenesse er fuldstændig som Marie beskriver, og jeg har ingen problemer med den. Den er i øvrigt vandfast. Jeg køber min Mirenesse hos helsekost.dk

  04/08/2014
 • Rie

  Velkommen tilbage :O)
  Hvor kan man købe dette vidunder, så jeg evt. kan prøve inden køb, da jeg ikke endnu har fundet en mascara jeg kan tåle med mine irreternede sarte øjne. Har prøvet 100 vis forskellige.

  04/08/2014
 • Mette C.

  Jeg er i gang med min første Mirenesse — og det bliver ikke den sidste. Den er perfekt. Ligesom Marie beskriver den 🙂

  04/08/2014
 • Sus

  Nej, “sure” du er ikke alene- den duer heller ikke til mig! Det var noget fedtet klumpet stads på mine korte vipper, sorry!

  04/08/2014
 • MetteK

  Hurra – you are back 🙂 og så endda med et super tip – den mascara må prøves – har pt vippe-extensions og gruer lidt for mine vippers tilstand , når de fjernes – så jeg er med:-)
  Og stort tillykke med dit nye job!
  Kram

  04/08/2014
 • Mette Møller

  Ked af at være ‘hende den sure’ efter sådan et jubel-indlæg om en elsket mascara, men jeg opgav altså at bruge Mirenesse-mascara for nogle år siden, fordi den dryssede:-(
  Den gav mig derimod IKKE panda-øjne (som ellers har været mit vedvarende problem, siden jeg begyndte med makeup som 16-årig – og det er lææææænge siden).
  Den ER let at få af med vand, og ingredienslisten tiltaler også mig, men altså det der drysseri!!
  Har prøvet at købe nye Mirenesse-mascaraer, men de drysser også efter nogle timer.
  Måske er jeg den eneste i landet, det sker for, men øv altså! For du har ret: mascara og smukke vipper er toppen.

  Men velkommen i mandags-stolen! Glæder mig til flere fyldige indlæg fra dig om diverse fra skønheds-junglen:-)

  04/08/2014