Ole går til makeuppen

Fra næste uge optræder Ole Henriksen med et makeupprodukt for første gang. En CC- creme, der giver let dække, barrikaderer dig med SPF 30 og mest interessant: Indeholder kombinationen af peptider, hyaluron, den potente ferulasyre og en cocktail af lysnende C-vitaminer. Du kan stadig se huden – bare i en jævnere udgave. Personligt har jeg en svaghed for Truth-duften (lang historie og noget med en ferie), som Perfect Truth CC Créme også kan kendes på.

SNUP TIPPET: Det afhænger selvfølgelig af hudtype, men de fleste vil have brug for serum eller et par oliedråber under deres BB- eller CC-creme. Og apropos forrige indlæg om silikone, så er cremen her egnet til om dagen. Ikke til at gå i seng med. Når det gælder ferietid og flyvetricks, så er Ole Henriksen sjældent mærket af jetlag: ’Ud over at drikke det, så kan koldt vand fjerne spor af jetlag og udglatte trætte folder. Jeg hælder vand og isterninger i en håndvask, fyld hænderne og bader ansigtet i det kolde gys i cirka et minut. Derudover har jeg altid min egen mad med ombord: mandler, nødder, broccoli, frugt og rugbrød… og rører ikke  flyvesjusser’.

….Hvem der dog bare havde den rygrad. Og udsigt til Hollywoods bakkeland.

Jeg savner LA.

04/06/2013
Derfor skal du ikke gå i seng med silikonerne
06/06/2013
Tro på at der er hentet massiv makeup-hjælp

Kommentarer

 • Anette J

  @ Anette. Du har ret.
  Tjek http://www.organicavenue.com/ – de tilbyder yoghurt lavet af kokosmælk, lækre wraps, friskpresset gulerodsaft, der er så sød, at man tror det er løgn… og jeg kunne blive ved.
  Gode rejseminder bliver også husket med smagsløgene, ikke?

  07/06/2013
 • @ Trine S – jeg ville ønske, jeg turde. Springe i det kolde gys – men cool, at det virker på porerne.

  @ Berit C – den er for mig indbegrebet af ferie.

  @ Anette J – til gengæld var der god mad (og juicer), da du kom frem til NYC ikke?

  @ Sanne og Anni – jeg synes, det er forsøget værd.

  @ Hulemor – tro mig. Alle savner LA.

  @ Mette Emilie – GODT der er også er beauty tips, som ikke koster…

  @ Tina – det er jeg sikker på!

  @ Tanya – den kommer i to toner, og jeg selv er til den lyse.

  @ Marie R – uha, det lyder dyrt.

  @ Ann-Marie (og tak til Solveig) – jeg troede, den landede på mandag, men den er åbenbart kommet på disk.

  @ Anja – han er også et bevis på vanernes (gode) magt, men det er en anden historie.

  @ Julia Kim – det er jo fordi, vi ved, du læser med.

  @ Henriette – det lyder som en god erstatning, du har.

  @ Lina K – han har hørt dig!

  @ Winnie – tak fordi du deler.

  @ Marianne og Kiss – og det er jo heldigvis muligt, inden man køber.

  @ Kirsten – du har helt ret. Men det er nu decideret frostvejr og barsk sol, der er de værste syndere på den front.

  Stor hilsen Anette

  07/06/2013
 • Kirsten V Nielsen

  Den skal helt sikkert prøves!!

  Koldt vand og is er vist ikke så godt hvis man let kan få bristede blodkar på kinderne eller ?

  Hvis jeg var i LA skulle Oles Spa helt sikkert besøges!

  07/06/2013
 • Kiss Jacob

  Sådan Olé – skal prøves……

  06/06/2013
 • Den glæder jeg mig meget til at prøve, lyder skøn 🙂

  06/06/2013
 • Winnie

  Jeg laver min egen BB cream, den har måske ikke alle de fantastiske egenskaber som en rigtig har, men den sparer mig penge og hyldeplads. Jeg blander en 2krone stor klat solcreme/fugtighedscreme med en ært stor klat foundation. Har været slemt glad for kombinationen mac + vichy E aftersun. Og så lidt puder uden farve ovenpå til at matte. Bare husk at de to produkter skal gå sammen. Altså vandbaseret på vandbaseret og oliebaseret på oliebaseret.

  06/06/2013
 • Lina K

  Endelig!! Jeg har altid undret mig over, hvorfor Ole ikke gik ind i make-up 🙂

  06/06/2013
 • Henriette

  Fantastisk nyhed!!Jeg er enige med Sanne, når Ole lancerer makeup, skal det prøves!! Savner også LA ja faktisk hele CA, men er heldigvis træt på havet her ved Katholm Gods!!

  06/06/2013
 • Cremen er allerede i handlen. Jeg modtog dem i sidste uge i min klinik. Den findes i to nuancer, light og medium og der er også en øjencreme i natural med SPF 15. De er superlækre og dufter skønt.

  06/06/2013
 • Sikke en fantastisk nyhed. Det må vi helt sikkert se på. Ole gør det bare så godt og elsker hans produkter. Takfor tippet. Vidste slet ikke, at han var gået til make up nu.

  06/06/2013
 • Julia Kim

  Flyvesjusser – det lyder da også lidt for frækt 😉

  06/06/2013
 • Ih altså, han Ole er bare en tusindkunstner! Fedt at han tør kaste sig ud i at lave makeup også – og godt for os kvinder 🙂 og ja, Oles rygrad har jeg kommenteret flere gange. Er voldsomt imponeret!

  06/06/2013
 • Ann-Marie

  Det lyder da skønt… Har set reklame fra USA, men hvornår er den i handel i Danmark??

  06/06/2013
 • Marie Rasmussen

  Jeg har for ganske nylig opdaget hvor lækre OH´s produkter er. Der har været 1000 vis af andre produkter jeg liiiige skulle prøve først …. nu er jeg IN LOVE – og dette nye CC produkt er uden tvivl også et MUST HAVE 🙂

  06/06/2013
 • Tanya

  Anette, ved du allerede om den kommer i flere toner? Jeg bryder mig meget lidt om farvede dagcremer/foundations der er for mørke i det, og det er der mange ‘one colour fits all’ der er (til lyse skandinaver som mig, i hvert fald)

  06/06/2013
 • Tina Irene Povlsen

  Lyder rigtig interessant – Og så med en SPF 30 og Truth-duft – Jo Jo, den er vist dømt til at bli’ ret så populær… Tænker også at der er savn herfra… Tror simpelthen på at LA savner mig… 😉

  05/06/2013
 • Mette Emilie

  Lyder rigtig spændende med Ole Henriksens nye make-up creme. Efter jeg er begyndt at følge Beautyspace samt andre bloggere, har jeg fået mange nye behov inden for beauty, som jeg ikke anede jeg havde 🙂 love it

  05/06/2013
 • Ha ha, jeg tror også jeg savner LA, selvom jeg aldrig har været der 🙂 men mindre kan også gøre det og jeg skal da have en CC til samlingen af de 3-4 BB cremer, jeg allerede har!

  05/06/2013
 • Når Ole lancerer makeup er man jo nærmest nødt til at prøve det. 🙂

  05/06/2013
 • Anette J

  Jeg er ikke hoppet på BB, CC osv. bølgen.

  At holde sig fra flymad kræver nu om dage ikke så meget ryggrad. Jeg har lige været en tur/retur til NY og blev fælt skuffet (over maden), så OH’s “madpakke” lyder helt i top.

  05/06/2013
 • Lyder spændende med cremen – og jeg er også vild med duften i truth-serien 🙂

  05/06/2013
 • Trine S

  Jeg vinterbader og der er en markant forskel på min hud, de dage hvor jeg er i det kolde gys og de dage hvor jeg ikke er. Når jeg har været i vandet, trækker porerne sig sammen og jeg får en helt særlig glød. Så der er helt sikkert noget med det kolde vand.

  Kh Trine

  05/06/2013