Ole Henriksen # 1: Glad trussel

OleHgymna

Sommerferien er forbi, og lidt Ole-selskab kan være godt at komme i gang på. Selvom hans energi og glæde virker smittende på mange, så kan den også gøre det modsatte. Nemlig føles truende, fortalte han mig med et grin for nylig. Nogle bliver ligefrem mistroiske. For kan det nu være ægte? Hop ned under SNUP TIPPET, hvis du vil se, hvorfor sport – endda bare moderat sport – er ekstra godt for huden.

”Your health is your wealth” er det yndlingsmotto, som Ole Henriksen aldrig er for forpustet til at skråle ud over Hollywoodbakkerne. Det er her, han powerwalker, tager hundredvis af daglige armbøjning og svinger sig i sine akrobatiske ringe. Fysisk udfoldelse – eller det at motionere, som han ynder at sige – er blevet et drug, han ikke kan holde sig fra. Sport er ikke bare verdens bedste humørpille, men også den hjernegødning (hvis tekniske navn er BNDP), som kan bidrag til at modellere hjernen og gøre den i stand til at ændre sig. Eneste krav: Det skal være regelmæssigt, hvilket vil sige dagligt.

SNUP TIPPET: ”Du behøver ikke gå all in som energibundet Ole, men tag 30 minutter dagligt, hvor du får pulsen op, så hjertet banker hurtigere, og du får sved på panden”, lyder rådet fra neuropsykolog John B. Arden. Begge dele er muligt ved at gå rigtig, rigtig hurtigt (og du kan læse mange flere hjernekloge ord fra ham HER). Selv løber jeg 20, og endnu ikke 30, minutter hver dag, og det ville være løgn at sige, at jeg altid glæder mig. Men altså. Jeg bruger to procent af min vågne tid på at have det så meget bedre resten af tiden, og samtidig pleaser og booster jeg det væksthormon, der er så afgørende for huden (sport + søvn + mindre sukker er opskriften).

PS: Vind lækkerier lige HER. Vi trækker først vinderne i morgen tirsdag.

07/08/2015
VIND!
11/08/2015
Svært valg blandt 1306 kommentarer

Kommentarer

 • Anette Kristine Poulsen

  @ Jytte – Din forespørgsel på en 100 ml red tea mist er videregivet. God idé.

  @ HeLene – Du har i den grad fat i noget. For det er det, han gør ved os – tanken om, at når han kan, så kan vi også.

  @ HelleS – Det må vi foreslå ham. God idé.

  @ Tanya – FANTASTISK. Simpelthen fantastisk. Jeg skal ha’ tjekket det site ud. Tak.

  @ Louise K – AV, det lyder ikke rart. Et friskt ar vil kunne påvirkes positivt ved at massere det med en olie eller en creme, der indeholder A-vitamin. Det kan derfor være en hybenkerneolie eller det kan være fx. Environs RETINOL cremer (de er dygtige på A-vit). Prøv forsigt med rullen, da det også øger mængden af kollagen. Jeg vil i en periode på 6 uger gøre sådan her: hveranden aften massere med A-vit, hveranden aften rulle blidt og følge efter med Bioeffect (pgs. vækstfaktorerne). God fornøjelse og lad mig vide om det virker. Husk at tage foto før, du går i gang.

  @ Marianne G – 1000 tak for englehud-tippet. Jeg har skrevet en how-to i bunden af det nyhedsbrev, som du har bestilt fra.

  Stor hilsen Anette

  12/08/2015
 • Louise Krebs

  @mariannegylding – Tusinde tak for tippet. “Englehud” er hermed købt 🙂 – men jeg vil også gerne vide, hvad jeg fremover kan bruge, for at arret heler hurtigt og pænt.. Jeg ved ikke om Bioeffect er nok ( det er det, jeg primært bruger)

  11/08/2015
 • Dorthe

  Er vild med Ole, og hans energi smitter mig i en sådan grad at folk omkring mig bemærker det. 🙂
  Det er så rigtigt med motion – selv er det ikke blevet til for meget de seneste par måneder, men nu skal jeg godt igang igen. Tak for motivationsboost!

  11/08/2015
 • @ Kirsten V – Fitness-centret er også ‘jeg bør’-sag for mig. Løbeturen er altid let og ligetil, fordi man heller ikke skal frem og tilbage.

  @ Anne B – Det viser i hvert fald, at kroppen jo ikke lider forfald, når den passes. Der er nok lidt god olie på de ben til ære for fotografen.

  @ Helle Rick – Du har helt ret. Men jo længere jeg går, jo langsommere bliver tempoet.

  Stor hilsen Anette

  11/08/2015
 • Imponerende flot form Ole er i. Pragtfuldt menneske og godt motto 🙂
  Jeg skal have læst hans bog.

  Jeg er afhængig af mine løbeture.
  Derimod fitness er mere en pligt:-/

  Sejt at du løber hver dag. 🙂

  11/08/2015
 • Anne B.

  Guuud hvor har han flotte ben!! Hans hud ser bare så gennemfugtet og sund ud – og ikke som mine tørre stænger 🙂

  10/08/2015
 • Helle Rick

  Ufattelig flot mand, virkelig veltrænet. Der er ikke 2 gram for meget på ham. Med motion sender hjerne de gode stoffer rund i kroppen som er med til at løfte både humør og energiniveauet. Det er bare om at komme i gang. En rask gåtur hvor man får godt gang i armene og pulsen op, er fantastisk og giver lige så meget som en løbetur. Knæene bliver ikke belastet på samme måde som ved løb. Man har det så godt bagefter 🙂

  10/08/2015
 • De går løs- plastrene 🙂

  10/08/2015
 • Hold nu k… Hvor er han trimmet 🙂 vil gerne købe dit beauty tilbud men er bange for ikke at få det brugt korrekt 🙁 kan du lave en how to use liste og smide med? Og hvilken dagcreme vil du anbefale til dit tilbud?
  Og så lige en sidste ting til Louise Krebs: du kan bruge englehud ( fået i hudfarve) og kan købes på apoteket og Matas – de skal sidde på også efter du har fået fjernet stingene. Du kan bruge dem gennem uger og bare skifte når du går løs. Husk endelig høj solfaktor på arret ellers bliver det misfarvet. Min viden er fra mit arbejde som skadestuesygepl. Og jeg limer og syr rigtig mange og giver altid dette råd. God bedring.
  Og undskyld længden på dette skriv Anette <3

  10/08/2015
 • Louise Krebs

  Kære Anette

  Jeg følger din blog på beautyspace.dk – og blev endnu engang revet med og dermed nødt til at eje næste VIP-pakke. Det lyder for lækkert til ignorere! Men jeg har et spørgsmål til dig.

  Jeg var så uheldig at besvime for 4 uger siden. Dette resulterede desværre i 5 sting lige under øjenbrynet. Og mig som passer og plejer mit ansigt hver evig eneste dag, kan intet gøre for med et trylleslag at fjerne det store fede ar, som nu kigger tilbage på mig i spejlet hver dag 🙁

  Har du et hurtigt tip til et aktivt produkt? – for så vil jeg straks erhverve mig det.

  Har læst lidt frem og tilbage på nettet, men jeg ved ikke, om jeg skal behandle arret med samme produkter som eksempelvis akne-ar. Jeg kigger på Beauté Pacifique, som har en “scars and stripes” – eller måske skulle man køre ren A-vitamin eller E-vitamin?? og er cremer bedre end olier? Jeg er lost 🙁 Jeg har en micro needle roller, men er bange for at tage den i brug endnu.

  Jeg har fulgt din blog i et års tid nu, og erindrer ikke noget om behandling af ar, og ellers er det desværre gået forbi min næse. Hvis du ikke har mulighed for at svare mig direkte, ville jeg blive mægtig glad, hvis du ville tage emnet op i en nær fremtid. Der må være andre end mig, der (desværre) nu er udstyret med et grimt ar.

  Kæmpe credit for din altid gribende, velskrevede blog. Jeg er vild med den! Og den er nu skyld i at min hudplejesamling bugner med Bioeffect, Ole Henriksen og Caudalie. Min hud har aldrig været lykkeligere 🙂

  10/08/2015
 • Marie Rasmussen

  Tak for reminder om at nu er det på tide at komme op på hesten igen …. sommerferien fra motion blev lidt længere end først påregnet

  10/08/2015
 • Han er sgu imponerende. Flot mand! 🙂

  10/08/2015
 • Tanya

  Fantastiske Ole! Sikke en kropskontrol! Jeg ville ALDRIG have troet at jeg selv skulle komme derhen hvor jeg dårligt kan undvære min daglige motion, men efter jeg er begyndt med pilates (og jeg reklamerer altså gerne skamløst for blogilates.com), lykkes det faktisk at være i gang ca. en halv time hver morgen + en halv time hver aften. Også i ferien! 🙂

  10/08/2015
 • HelleS

  Tak for påmindelsen Anette – Ole burde lave en motivationsindspilning så man ku’ ha’ man med i ørerne på gå/løbeturen:-) Måske du kan foreslå ham det næste gang. Men den med tandbørsten er også god!
  Smil til dig:-)

  10/08/2015
 • HeLene

  Det var lige hvad jeg havde brug for, min træning har ligget lavt pga af en knæskade som jeg har rehabiliteret med noget meget boring styrketræning i et fitness center, hvor der ikke var en eneste smilende menneske. Nu er jeg forsigtigt begyndt at løbe og pilatesere igen og ej, hvor er Ole sej og inspirerende og jeg føler virkelig kan han så kan jeg.
  Løber kun hver anden dag for tiden, men måske kunne man lægge en powerwalk de andre dage… Hmm.
  Inspirerende som altid, Anette, hvor har du gemt kameraet hjemme hos mig? Fordi du synes vide lige hvadjeg har brug for!!
  God mandag!
  PS, det med tandbørstningen, det kommer jeg at snuppe som mit nye anti-undskyldnings-jeg-løber-(ikke)-imorgen-motto!

  10/08/2015
 • Åhhhh, jeg griner. Glad trusse. Nogen har vist haft for lang ferie. KH Anette

  10/08/2015
 • Jytte

  Det blev 4 uger uden andet end at vralte til stranden og løfte (vand)drikke-armen. Og der er dømt halvmarathon lige om lidt! Takket være din blog har jeg været rigtig sol-sød ved huden i sommer, høj faktor og en stor hat. Ville også gerne have haft Ole’s Red Tea Mist med på flyet, men med sine 112 ml var den for stor og jeg tudede næsten da security smed den ud. Til og med min mand gik i bresjen for mig. Kan du ikke få Ole til at lave fly-venlige størrelser?

  10/08/2015
 • Karen

  😀 gjorde jeg også Maria, måske vi skulle følges ad…. 😉
  Er vild fascineret af Ole Henriksen, synes han er mega sej og ville ønske jeg havde hans livsglæde og energi

  10/08/2015
 • Jeg læste overskriften som “Glad i trussen” og tænkte: “Anette plejer skam at være frisk, men det er da et nyt emne at tage op.” 😀

  10/08/2015
 • Maria

  Ha ha ha – læste det som “glad trusse”. Sku’ ha’ gået til Louis Nielsen… 😀

  10/08/2015
 • CharlotteK

  Hvor er han da bare ufatteligt veltrænet. Slet ikke til at fatte at han er så gammel som han er.

  10/08/2015
 • @ Heidi – Ja, det ser vildt ud, og det er imponerende. Den lille legeplads her er i hans baghave. Én time er da flot!

  @ Cecilia – Jeg fik følgende tip engang: Se det som tandbørstning. Så er du aldrig i tvivl om du skal afsted.

  KH Anette

  10/08/2015
 • Altså, hvordan i alverden han kan lave de øvelser er mig en evig gåde! Han er simpelthen så sej! 🙂 Jeg forsøger altid at røre mig 1 time om dagen. Det behøver ikke være hårdt løb. Nogle gange er en gåtur også bare skøn!

  10/08/2015
 • Cecilia

  Ja det er der vist ingen der kan komme uden om at motion er vigtigt. Men det er dejligt at vide at ikke alle skal løbe maraton. Før jeg tog på sommerferie løb jeg hver anden dag. Dog kun ca. 2.6 km, men man skal også starte forsigtigt. Problemet er at jeg ikke er kommet i gang igen. Var ellers begyndt at “nyde” det, hvis man kan bruge det ord.
  Må hellere komme i gang igen 😉

  10/08/2015

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.