Ole Henriksen fjerner rødme OG inspirerer Blachman

Hr. Henriksen lød ekstra glad i telefonen i aftes (hvor det jo var morgen hos ham): Jo, ser du Anette, ud over at have en hjemmearbejdsdag, skal jeg ud til en forkælende frokost og til tandlægen. Især det sidste glæder jeg mig til.

Mig: Øh ??

Ole: Jamen jeg elsker at være ved tandlægen. Så snart jeg lander i hans lækre treatment-stol, svæver jeg med udsigt over Beverly Hills. Der er dem, der synes, det gør ondt at få renset tænder. Men for mig er det stimulerende. Og nej, der er ikke tale om lattergas, for jeg får meget sjældent bedøvelse.

Mig: Vi skal tale om rødme i huden. Du har erfaring med at få både hudsygdommen rosacea og almindelig rødme til at forsvinde?

Ole:  Ja, og faktisk tager det bare 4-6 uger at få bugt med den rødmende pine. I øvrigt eksisterede rosacea ikke tidligere. Det er noget, vi med vores livsstil har indført. Især bærer raffineret og sukkerholdig mad sammen med et højere stressniveau skylden.

Mig: Så livsstilsmæssigt skal vi ændre hvad?

Ole: Skær sukker ud af dit liv. Den findes i ALT lige fra salatdressinger til makrel i tomat, og det er sukker, der er den største inflammations-synder i huden. Der er også sukker i frugt, og kroppen kan faktisk ikke kende forskel. Men i eksempelvis en appelsin er der også fibre, som sikrer en langsom optagelse.  Derudover skal du skrue op for dit indtag af omega3 fedtsyrer – i øvrigt både indenbords og udenpå.

Mig: Hvilke ingredienser skal vi holde øje med i vores hudpleje?

Ole: Essentielle fedtsyrer, beroligende ingredienser som eksempelvis algeekstrakt, havre, kamille og aloe vera plus fedtopløselige vitaminer som A og E.

Mig: Hvad ellers?

Ole: Husk less is more. Hud der døjer med rødme skal helt undgå skrubbecremer og peeling. Hold dig til lunkent vand og massér eventuelt huden ind som det første i en mandel- eller sesamolie, som så tørres af med en svamp, inden du går til dit renseprodukt (må jeg sige min egen On The Go Cleanser…griner).

Mig: Ja, det må du. Er det det?

Ole: Næsten. For det er sådan, at hvad enten du ønsker en strammere r*v eller en flot, klar hud, så kræver det disciplin. Og en indsats. Mange er ikke villige til at betale prisen, og så vil den store forskel ikke ses, for cremepleje vil aldrig gøre det alene. Men jeg lover til gengæld, at du med ovennævnte vil opleve en stor om-forandring

#elskerOlesOrdValg  #omForandring  #takOleHenriksen

SNUP TIPPET: Det er egentlig ikke et tip, men jeg synes bare, du skulle se, hvor Blachman henter sin inspiration fra, når det gælder åbentstående skjorter. Se i øvrigt lige den ansigtshud. Billedet er mit eget og godt nok to år gammelt. Men alligevel. Køleskabet vidner i øvrigt om, at Ole mest spiser ude.

 @Beautyspace på INSTAGRAM

06/03/2014
Guld eller gas?
08/03/2014
661 kommentarer, 5 vindere og jo, noget til dig

Kommentarer

 • Sofie

  Ang. Melatonin, hvor meget skal man egentlig spise dgl.?
  God side du har.

  11/03/2014
 • Dorthe

  Sikke et skønt indlæg! Den kære Ole smitter jo med al den positivitet og livsglæde – også selvom han citeres på skrift. 😉

  10/03/2014
 • Vesna Barbu

  Tak for tippet Ole 🙂

  08/03/2014
 • Line p

  Jeg har kæmpe problemer med at finde en Foundation eller CC-cream som kan dække min røde undertone. Synes alt jeg har prøvet alligevel trækker ”pink” op. Har bl.a. prøvet Cliniques CC-cream – som er for mørk, selv i den lyseste farve OG er pink, når jeg får den på. Samtidig er jeg enormt sart. HJÆLP! Har du noget som helst du kan anbefale. Jeg er på herrens mark – Og ønsker bare mere end noget andet, at kunne føle mig godt til pas og selvsikker i min egen hud..

  08/03/2014
 • kiss Jacob

  Tak Ane3tte.. Jeg skal prøve On The Go Cleanser…. 🙂

  08/03/2014
 • Jette V

  Kæmpenatlysolie køber jeg som kapsler i f.eks. Matas – de har både deres eget mærke og nogen fra Healthcrafts. Forskellen er så vidt jeg husker et spørgsmål om, hvor mange mg der er i pr kapsel 🙂

  08/03/2014
 • @ Jette V – Kæmpenatlysolie! Tak, Jette. Hvor køber du den?

  @ Birgitte B – Det er nemlig hårdt. Og chokolade og kage kan føles så godt…

  @ Gigi – Olie vil altid danne en film på huden – det har du helt ret i. Den rens, som Ole H foreslår vil dog opløse olien. Hvilken værdi har den så? For mig kun den massenrende værdi og så at den vil opløse makeup blidt. PS; Jeg er altså vild med både Ole og Blachman.

  @ Christina H – Du rammer det på kornet. Han smitter nemlig og det er en utrolig evne at have.

  @ Sommer – Gad vide, hvad du vil synes om Bioderma, tænker jeg. Guld i tænderne er bare ikke kønt, vel ?

  @ Anette J – Og det med pænheden tæller også lidt! Tak for tip.

  @ Sus Bruun – Fiskeolie kan jeg ikke anbefale nok, fordi du der får DHA og EPA-syrerne.

  @ Marianne, Pernille S, Lise-P og Christina Klok – tak for jeres kommentarer!

  Mange hilsner Anette

  08/03/2014
 • Han er nu skøn ham Ole 🙂

  08/03/2014
 • Pernille Sparsø

  Uden at kende Ole Henriksen personligt, tror jeg det er svært ikke at holde af den mand. Jeg har dyb respekt for hans faglige og menneskelige egenskaber.
  God weekend Anette <3

  07/03/2014
 • Jeg må også bare sige: I love him!

  07/03/2014
 • Like 🙂

  07/03/2014
 • sus bruun

  Åh..det falder lige i tråd med men nuværende hududfordring nemlig lettere rosacea (tror jeg) og hudlægebesøg om en måned. jeg tror jeg vil prøve olietippen før rensning – og skifte hørolien ud med olie indeholdende kæmpenatlysolie. Og SUK..ingen sukker.

  07/03/2014
 • Gigi

  P.S. Ole worker bare den åbentstående skjorte på en måde, der ligger i en heeelt anden liga end Blachman! Og det hænger nok sammen med personligheden og lækkerhedsfaktoren generelt!
  (Og det er så min mening om dén ting) 😉

  07/03/2014
 • Anette J

  Ole har ret! – ingen sukker og nærende mad er vigtigt. Jeg har gode erfaringer med hampefrøolie også dæmper rødme. Bruger den indvortes – den fra Pukka (pæn flaske i øvrigt)

  07/03/2014
 • Sommer

  ang. oli i ansigtet:
  har besøgt en ny optiker, hvis kæphest er: NUL olie i ansigtet, og især ikke som øjenmakeup-fjerner.

  Hvilket jeg altid har brugt olie til.
  Vilkårlige lækre olier fra mit køkken. Økologisk oliven-, valnødde-, Macadamia-, kokos- eller Arganolie, efter devisen: “vil jeg hive det indenbords, kan det også bruges udenbords'”.

  Optikerdamen mener, at olien – uanset forsightighed omkring øjnene – lægger sig som en tynd hinde på selve øjenrandene, og dermed tilstopper tårekanalerne.
  Og desuden trænger ind og lægger en tynd oliefilm på øjets overflade, hvilket iær er uhensigtsmæssigt når man bruger kontaktlinser.

  Jeg bruger udelukkende vandfast mascara, og finder olierne bedst til at fjerne dén med.
  Derefter kommer der en godt varm frotteklud (du ved Anette, de gode, billige 😉 ) og der tørres og tørres omkring øjnene, så olien netop er fjernet.

  Ingen make-up fjerner jeg nogensinde har prøvet, står pris- og effektivitetsmæssigt over olierne.
  Men måske nogen her på bloggen har et 100% effektivt og betaleligt bud?

  Ang. guld i ansigtet: tror det har størst effekt i tænderne 😉

  07/03/2014
 • Christina Hansen

  Kan man andet end at smile? 🙂 Og så siger du oven i købet, at han lyder EKSTRA glad? Det gad jeg godt at opleve. Men er det egentlig ikke det, der er det særlige ved Ole? Han ER bare ekstra glad, ekstra positiv og ekstra dejlig. Man ved bare at øjnene funklede, at smilet nåede begge ører og armene viftede entusiastisk omkring under den telefonsamtale.
  Ole gør MIG ekstra stolt og glad. Man får lyst til at omfavne hele verden, for han smitter med sin livsglæde. ♥♡♥

  07/03/2014
 • Gigi

  Haha – med Oles sidste kommentar in mente, fristes man til at sige “go’ r*v og go’ weekend!” 😉 Kan i øvrigt sagtens følge hans glæde ved det at gå til tandlægen, og glæden bliver jo nok ikke mindre, hvis man samtidig har udsigt over Bæwwerli Bakker!!
  Lige et spørgsmål til det med olien – jeg undgår helt scrub i ansigtet, da min hud slet ikke er glad for det; nogle gange kan selv den bløde vaskeklud være for meget! Men hvis jeg, som Ole foreslår, først masserer huden ind i olie og dernæst fjerner den (blidt), vil olien så ikke danne en film på huden, som kan forhindre renseprodukterne i at gøre arbejdet ordentligt?

  07/03/2014
 • Tror det er helt rigtigt, at mange ikke vil gøre den indsats, fordi det er hårdt nogle gange…

  07/03/2014
 • Jette V

  Jeg elsker altså ham Ole <3! Mange tror at hudplejen alene kan gøre det, men det kræver altså også en indsats på madfronten 🙂 Der er ingen cremer der kan udføre mirakler alene… Udover Omega 3, som Ole nævner, er kæmpenatlysolie også godt mod rosacea.
  God forårsweekend til alle 🙂

  07/03/2014