Ole H’s ryste-teknik og lidt feriesnak

 oleferie

Er du god til det med at vende den anden kind til? God til at ryste gnidninger og øv-heder af dig? God til bare at sige pyt? Jeg taler ikke om store-store ting, som skal bearbejdes og alt muligt. Men om hverdagens småfnidder. Energi, der i stedet for at arbejde for dig,  bliver brugt på ligegyldigheder eller ligefrem noget negativt. Faktisk er det præcis den ryste-teknik, jeg synes, Ole Henriksen mestrer mindst lige så godt som det med cremerne. Og jo, jeg øver mig…  

Lige nu labber den gode mand Italien i sig, og her får du lidt ferie-chat fra ham:

Din opskrift på ferie?

Ferier, der virkelig giver Laurence og mig mulighed for at genoplade batterierne, er altid dem, der foregår ved vandet eller i naturen. Vi elsker ferier, hvor der er fred og ro – og selvfølgelig god mad.

Lader du arbejdet blive hjemme?

Da min business blev større og global, måtte jeg erkende, at jeg aldrig kunne forlade arbejdet 100 procent. Heller ikke på en ferie og derfor sætter jeg et par timer af hver morgen efter morgenmaden til at tjekke mails. Når jeg ved, at jeg har disse rammer, kan jeg slappe af på hele ferien. Jeg lever i nuet og er begejstret som et barn for at være på ferie.

Gør du noget anderledes, når det gælder din hud?

Jeg tager generelt en pause fra skrub og peeling. Dog tager jeg min Feel the Difference Mask med på rejser, fordi den køler og strammer op. Jeg er ekstra opmærksom på solen og holder altid mit ansigt dækket af en hat. 

Hvad glæder du dig allermest til, når du kommer hjem?

Jeg glæder mig altid til at se vores søde kat Clara. Jeg savner hende altid og tænker også på mine kolleger på kontoret. Ligeså meget som jeg ser frem til at skulle af sted, ligeså glad er jeg for at komme hjem igen – fordi jeg kommer hjem til mennesker, jeg elsker.

NB: Jeg ved det godt. At jeg igen og igen fremhæver Oles hud. Men den ER noget særligt. Og nej, jeg kan garantere, at ingen kniv, nål eller sprøjte kan levere fabelagtig hudkvalitet. Spørgsmålet er, om vi kender sandheden – hele sandheden – om hans hud. Det gør vi ikke endnu, men snart får du den. Her på bloggen of course.

11/07/2011
Hvem vandt?
13/07/2011
Hvis jeg skulle gemme 175 kroner …

Kommentarer

 • Sikke’n cliff-hanger! 🙂
  At han så også er pæn indeni gør ham jo bare dejligere – og det må du godt sige videre.

  14/07/2011
 • Ok ok ok, jeg fugter glædeligt videre, spæder op med lidt fiskeolie og håber det holder mærkerne væk 🙂 TAK! Du er en skønhedsskat!

  13/07/2011
 • Charlotte

  Mange tak skønne Anette for de gode råd.

  Når du siger de er top proff ved N’age, ja så tør jeg godt binde an på det sted 🙂 Jamen så ved jeg godt hvad jeg vil ønske mig – og så må jeg bare få booket en tid til en konsultation hos N’age for at høre hvad de har af gode råd….Og klart til den super pris skal jeg da også forbi en MAC stand :-)))) TAKKKKKKKKKKK

  13/07/2011
 • Anette Kristine Poulsen

  @Charlotte – det er jo det charmerende, ikke? At livet sætter sine medaljer som aftryk på os. Og når det er sagt, hvem vil så ikke gerne ta’ sig ud i den bedst mulige, velkonservede version. Det lette først: En alene-time med en MAC-makeup-artist koster 350 kr. Penge, som du får tilbage, hvis du køber produkter for et tilsvarende beløb. Den time er guld værd. Og jo, jeg kender N’Age og de er top-prof. Har du læst min Børsen-artikel under linket her? https://beautyspace.dk/?p=6490 (under snup tippet) kh A

  13/07/2011
 • Anette Kristine Poulsen

  @Regitze – Strækmærker kommer som regel ved hurtig vækst (pubertet), hurtig vægtøgning(graviditet) eller hurtigt vægttab, og de opstår, fordi hudens yderste lag revner. Typisk falmer strækmærker med tiden (hvis man overhovedet får dem), men en effektiv behandling findes ikke. De knækkede fibre i bindevævet kan nemlig ikke heles. Dog kan A-vitaminsyre (fra hudlægen) og laserbehandling give forbedringer. Du kan forebygge ved at holde huden smidig med fede cremer og olier – også indtag af fiskeolie og kæmpenatlysolie er godt. C-vitamin har også ry for at påvirke positivt. Kh Anette

  13/07/2011
 • Kære beautyguru #1.

  Det skal jo ingen hemmelighed være, at jeg gør alt hvad der er i min magt for at udskyde det med de der rynker, så meget jeg kan. Men så i går fik jeg endnu en frygt! (Ha, jeg skrev frugt først – helt anden betydning). Strækmærker… ikke fordi jeg har tænkt mig at blive gravid før om mange (!!!) år, men alligevel, kan man gøre noget for at forebygge dem, inden man bliver til en ballon? Jeg er, om muligt, mere bange for dem, end rynkerne…
  KH Regitze

  13/07/2011
 • Charlotte

  Kære sødeste Anette,

  Når man ser verdens dejligste Ole, ja så ved man godt hvad man ønsker sig til sin fødselsdag. Lækker hud, smittende energi og en lækker lille mås 🙂

  Så derfor har jeg brug for et par gode råd fra dig…

  Jeg bliver meget snart 38 år og synes godt nok alderen har sat sine spor. Og i fødselsdagsgave vil jeg ønske mig noget lækkert til mig selv – og det er så her jeg lige har brug for noget hjælp.

  Jeg har overvejet at ønske mig en behandling – peel tænker jeg – hos N’age – men kender du det sted? Kunne godt bruge en god omgang opstramning af rynker og forbedring af grimme gamle acnear. Gerne et sted i Nordsjælland eller KBH.

  Og så tror jeg, at jeg vil ønske mig et gavekort til make-up kursus hos MAC – for er det ikke rigtigt at man kan få lagt en make-up på deres stand i Magasin samt få gode råd med i ‘posen’?

  Mange varme sommertanker

  Charlotte

  12/07/2011
 • Siger det igen… kan man mon blive gift med Ole – bare sådan lidt på siden? 😉
  Kh Maria

  12/07/2011
 • Jeg blir så glad af Ole H! Og jeg elsker hvordan man faktisk kan høre ham, når man læser interviewet – endda selvom det det er foregået på skrift.. Hvem andre end Ole H formår det måske? Ikke mange, hvis du spørger mig..
  Sorry, men den hud der… Altså, jeg gør jo TYDELIGT noget forkert!!

  Ole – når du er færdig med Italien, smutter du så lige omkring det midtjyske? For den hud vil jeg godt ha lidt tips til:-)

  12/07/2011
 • Dorte Daugaard

  Jeg tænker, at den oprigtige indre glæde da også må have en positiv effekt på huden….måske det er en af hans “hemmeligheder”?…:-)

  12/07/2011
 • Anette J

  Jeg glæder mig til at høre ALLE hemmelighederne:)

  12/07/2011
 • Annette

  Man kan ikke andet end elske ham. Ville dø for at have sådan en hud om 30 år!

  12/07/2011
 • Susanne Jensen

  Han er altså helt unik

  12/07/2011
 • sus

  Ole er faaantastisk- sådan en hud vil jeg have- nu!!

  12/07/2011
 • Con9

  Ih ja, hvad angår Ole kan jeg kun sige “uh, I luv him”! Ole har efter min mening (gen)indført det legale i at være glad og optimistisk, og for pokker da, hvor er der mange, der kunne lære noget af ham, inkl. mig selv, og jeg øver mig også hver eneste dag! Bliver simpelthen så stinkende glad i låget, hver gang han er på, og kan slet ikke lade være med at smile fra øre til øre. Håber, at flere og flere bliver smittet af “Olisme” (Og jeg er kun lidt – og positivt – misundelig på dem, der får lov at møde ham irl!) 😉

  12/07/2011
 • Han er altså herlig, ham Ole 🙂

  12/07/2011
 • Dorthe

  Den kære Ole Henriksen er og bliver fabelagtigt! Altid spændende at læse lidt om hans energiske liv, og det er du jo heldigvis flink til at skrive lidt om, Anette. Glæder mig til at læse om sandhenden bag hans hud.
  @Til andre Ole-fans: Hvis I endnu ikke har “like’et” gruppen “Ole Henriksen DK” på Facebook, så gør det.. Der kan I følge hans færden i form af et hav af gode billeder og hilsner fra Ole selv.

  12/07/2011
 • Anja Sand Bjerre

  Ih altså.. ham Ole kan man altså ikke andet end være vild med 😉

  12/07/2011
 • kira

  Ole han er bare en cutie, gotta love him! og fantastisk hud, har selv lige anskaffet mig en kæmpe hat til ferien, så jeg kan se diva-agtig ud og passe på huden samtidig 🙂 god ferie til ole og til alle jer andre her i Beautyspace!!!

  12/07/2011
 • Jess

  Jeg ved godt, at den følgende kommentar ikke er den mest indholdsrige eller nytænken….men åhh, hvor jeg bare bliver glad af Ole.

  12/07/2011
 • Joan

  åh namme namme lækre Ole

  12/07/2011
 • Jeg læser altid dine Ole H. indlæg med glæde, så jeg ser frem til mange flere! 🙂

  12/07/2011
 • Lene

  Jamen han er jo skøn den gode Ole. Synes han lever op til det der med at det man giver energi (gøder)- det er det der vokser. Så hvis man giver energi til det negative bliver det større og omvendt (som Ole jo gør) giver energi til det positive – bliver alt sgu bare mere positivt.

  12/07/2011
 • Anna

  Ja gid man kunne ryste alle de ligegyldige ting væk og koncentrere sig om de vigtige ting i livet.

  12/07/2011
 • Tinna

  Sandheden…spændende 😉

  12/07/2011
 • glæder mig til at læse mere!

  12/07/2011
 • CharlotteK

  Han er nu så sød, ham Ole. Og han lyder også til at være god til at koncentrere sig om de vigtige ting her i livet. Håber han har en god ferie – og glæder mig til det bliver min tur:-)

  12/07/2011