fbpx

Ole om sin affære

olehcollage1-copy

Hvordan Ole Henriksen har fået sit liv til at gå op med bare 24 timer i døgnet, er for mange en gåde. Én ting er dog sikker. Han har ikke brugt tiden på at dalre rundt. Ægtefællen Laurence har på et tidspunkt sagt, at de var 3 i ægteskabet: Ole, ham selv og cremerne. Sådan er det ikke mere nu. For luksusfamilien LVMH (dem med Sephora, Dior, Guerlain, Vuitton taskerne og champagnen) har købt Ole Henriksens stjerneforretning. Jeg skriver stjerne foran forretning, fordi butikken er vokset med 50 procent. Hvert år. Så længe hovedpersonen husker tilbage. Her får du hans friske ord og tanker direkte fra en varm telefonlinje mellem LA og Addit:

Ole: Jeg siger dig, Anette – alt eksploderede omkring mig i går, da handlen blev offentligt kendt. Positivt altså. Det væltede ind med lykønskninger, og telefonen ringede konstant. Samtidig skulle jeg jo passe mit arbejde på kontoret. Har jeg i øvrigt fortalt dig, at det er blevet dekoreret lilla. Kontoret. Jeg elsker lilla, ved du – og alle mine medarbejdere har også valgt en favorit OH-farve på deres eget kontor.

Anette: Tillykke Ole. Du må være en ekstra glad og ekstra rig mand i dag?

Ole: Ha-ha-ha-ha-ha. Du har helt ret Anette. Jeg er SÅ glad. Og ja, der er tale om en god handel.

Anette: Hvor længe har du flirtet med LVMH?

Ole: (latter)…Åhhh det har stået på længe. Jeg er beæret over, at det var dem, der viste interesse. Nu har jeg fremtidssikret, at mit brand ligger i eksklusive og professionelle hænder. Flirten og forhandlingerne har stået på siden sidste efterår. Jeg beundrer alt, hvad LVMH står for, og især er jeg begejstret for min mentor David Suliteanu, som nu bliver min chef. Han står i forvejen i spidsen for Sephora i USA. ‘Ole Henriksen is on fire’, som David så flot siger.

Anette: Hvad forventer du af din ny deluxe-familie?

Ole: Jeg forventer at få adgang til markedsføring på et højere plan. Derudover har de helt andre og større muskler, når det drejer sig om nye markeder. Eksempelvis Sydeuropa og Kina. LVMH kan åbne de døre, som kræver ekstra meget administrations-power. De har erfaringen og ressourcerne.

Anette: Der må også være noget, du har været nervøs for?

Ole: Tværtimod. Tidligere har jeg af og til været nervøs for fundamentet i mit og Laurences liv, for når et firma af min størrelse rykker ind på et nyt marked, kræver det store investeringer. Hvis noget går galt, kan det smadre hele økonomien. Med LVMH i ryggen skal jeg ikke have den bekymring. Og ved du hvad? Jeg har altid haft en sjette sans for, hvornår det er tiden at rykke. Det er magisk, hvordan dét man sender ud i universet kan ske, selvom intet selvfølgelig kommer af sig selv.

Anette: Hvordan bliver din nye hverdag?

Ole: Åh den bliver dejlig. Nu skal jeg til at spørge om lov om alting (lang latter). Eksempelvis ringede de fra Malaysia i aftes og ville have mig på en PR-tur. Den slags skal jeg ikke længere selv tage stilling til nu. Og hvem ved, måske kan jeg endda snuppe et par kurser i ny og næ.

Anette: Hvad glæder du dig mest til?

Ole: At Laurence og jeg får meget mere tid sammen til at dyrke livet. Og så har jeg besluttet, at det skal være slut med at arbejde om lørdagen. Det vil jeg ikke mere.

NB: Ole Henriksen – som bliver 60 til maj – er nu på lønningslisten som kreativt overhoved for sit livsværk. Hans spaer er holdt udenfor aftalen, og vil du have endnu en bid af ham, er du velkommen til at klikke her.   

VIND LABRE SAGER MED ET KLIK LIGE HER

08/02/2011
Vil du med frem i skønhedsskoene?
10/02/2011
Derfor skal du sove

Kommentarer

 • JULIA KIM

  Tak for Skønt interview Anette (som altid;0)…..tror Ole skal have et par store tillykke krammer fra mig næste gang han besøger os i Helle Thorup Spa! Sikke mange ting han dog skal fejre i foråret:-)

  20/02/2011
 • Ja, han er et livsstykke – i ordets bedste betydning

  13/02/2011
 • Man kan næsten ikke forestille sig en større ære end at blive købt af LVMH. Det beviser virkelig at Ole.H er et fantastisk produkt.

  Tak til Anette for at gengive tlf interviewet 🙂

  Desværre betyder det måske at produkterne bliver dyrere 🙁

  10/02/2011
 • Tillykke Ole!! Godt for dig!

  Og Anette. Sikke en fantastisk reportage. Jeg lappede den i mig, Jeg er i øjeblikket igang med at skrive en til min eksamen på et kursus på Journalisthøjskolen, så det var skønt at se sådan et eksemplar med masser af nye oplysninger om Oles liv.

  Kh Rikke

  09/02/2011
 • Tænk at man kan blive i så godt humør, bare af at læse et telefoninterview. Ole ér og bliver en glædesspreder, I LOVE IT!

  09/02/2011
 • Årh, altså….jeg er bare så helt igennem misundelig på dig Anette!

  😉

  Men men….jeg har tid til en ansigtsbehandling med hans produkter på fredsag…2 timer i himlen, du!

  09/02/2011
 • Hold da op, bliver den lille fin mand 60 år 🙂 Men han bruger jo også gode cremer 🙂

  09/02/2011
 • PS: Ole, kan du ikke lige flytte den der face mist fra billedet, så jeg kan se dit ur?

  09/02/2011
 • Tak for to vidunderfulde interviews, Anette!

  Og TIL LYKKE til Ole med den store verden – og omvendt!

  09/02/2011
 • jeg elsker også at høre ord fra Ole – så fuld af energi ! 🙂

  09/02/2011
 • Lene

  Hvor godt, Søs. Både hans deal og dit interview!

  09/02/2011
 • Joan

  Hvor er du altså bare god til at skrive ned så man vitterligt at HØRE hvad han siger! Skønne ham.

  09/02/2011
 • Tinna

  Hvor er det skønt at læse …og timingen virker jo helt perfekt for ham, den glade mand – og ja det må være en lettelse ikke at skulle tage stilling hele tiden …som altid ser han naturligvis det positive i en ny udfordring, held & lykke Ole 😉

  09/02/2011
 • Tillykke, tillykke og atter tillykke til Ole!!

  Fedt – og kan godt forstå at han har valgt LVHM. Håber ikke at brandet “Ole Henriksen” laver en Jurlique pga. salget, men jeg har nemlig respekt for LVHM. Kan virkelig godt li’ deres andet mærke Fresh, som jeg ikke rigtig tænker på er ejet af LVHM i virkeligheden.

  Ja – hvis der er fritid i overskud, Ole, kan du så ikke tale lidt højere om det med faktor 30? Og måske hjælpe Mary med at sætte fokus på solen?
  Eller bare skriv nogle flere bøger, tak!!

  09/02/2011
 • Åh, man kan kun elske Ole og ønske alt det bedste for ham. Man tror, det er umuligt altid at være så positiv, men når man så møder ham, opdager man, at hans glæde er ægte – og at den smitter i stor stil. Han er et unikt og fantastisk menneske! Stort tillykke til ham.

  09/02/2011
 • Hvor godt for ham. 😀

  09/02/2011
 • tonie

  Gotta love that guy, hvor ER det velfortjent efter alle de års knokleri! Og gotta love you, Anette, du er en gudsbenådet formidler – dén artikel er simpelthen så varm, feelgood og fuld af respekt for den dejlige mand og hans livsværk!
  P.S: Ole, hvis du læser med: Kæmpestort tillykke!!! Og nu, hvor du har lørdagene fri, skal du så ikke lige bruge dem til at sidde og blande ingredienser til en fantastisk serie for børn? 🙂

  09/02/2011
 • Tak Anette, hvor spændende at læse first hand interview med Ole her. Man får en lille ‘insider-kig’ og det er dejligt. Han er da et livstykke som man kan ikke lad være med at holde af!

  09/02/2011
 • Nipuni Julie

  Jeg elsker når du har samtaler med Ole og deler ud af dem til os her på beautyspace. Hans livsglæde er ubeskrivelig fantastisk! Den mand ville jeg så gerne møde.

  09/02/2011
 • Shit det lyder spændende… og det bliver vist en dyr fornøjelse for en af mine kollegaers kone, som arbejder for OH her i DK, når der nu er adgang til LV, Sephora, Dior osv… 😀 Uha gid det var mig!

  09/02/2011
 • AD

  Det er fantastic for Ole – og det er et cool interview 🙂

  09/02/2011
 • Gotta love him!!
  Det eneste jeg ku ønske mere var om man ku ta en lillebitte bid af Ole og putte ham på flaske!!!
  Jeg gad fanme godt ha ham stående på min kommode når klokken er alt for tidligt om morgenen, tre sultne unger skriger på mad, jeg ligner noget der er løgn og forsøger at få mascaraen på i ro og mag.. Tænk at vågne op til en god gang “I love it – you look beeeeaauuutiiiiful”
  Jeg er sikker på at en stor procentdel af de danske kvinder ville være klar til at købe! Jeg ved, jeg er!!

  09/02/2011
 • Tænk at Ole er så stærkt et brand i sig selv, at man faktisk kan høre hans stemme og toneleje når man læser teksten. Det er så sjovt, men faktisk også lidt vildt…. Han har om noget sat ansigt på et brand! Godt gået 🙂

  09/02/2011
 • Det er simpelthen så herligt, at når man læser sådan et skønt interview her, så kan man ikke lade være med at tale som Ole himself inde i hovedet. Som for eksempel når han siger: “Jeg siger dig, Anette – alt eksploderede omkring mig i går, da handlen blev offentlig” – det er jo vidunderligt!

  Den mand gør mig glad, så tak for at viderebringe hans fine ord!

  KH

  09/02/2011
 • Jeg blev så glad på hans vegne da jeg hørte nyheden, det er simpelthen så fantastisk og jeg kan lige forstille mig hans glædesudbrud 😀

  09/02/2011
 • Ih ja, hvem vil ikke have en bid af Ole… *ss* 🙂

  09/02/2011