fbpx

Oles ord

Det handler om hud

Det handler om hud

I aftes fik jeg – som lovet – et par friske hudtips og tendenser fra Ole Henriksen, som jubler i øjeblikket, fordi kvinder i Hollywood er ved at få øjnene op for, at Botox ikke gør dem skønnere (bare glattere og anderledes). Kvinder går nu efter mere naturlige løsninger i jagten på flot hud – noget, der ikke puster ansigtet kunstigt op eller efterlader det fastfrosset takket være udglattende Botox.

NB: Måske hører du til dem, der har ladet dig smitte af den glade skønhedsgurus energi og humør. Og jo, positivitet slår meget – men jeg er altså også tryllebundet (beklager det højtflyvende ord) af hans hud, som er HELT fin (dvs. uden én eneste synlig pore), HELT skinnende (dog uden at dryppe) og HELT jævn (altså glat og fri for pigmentpletter). Og bedre reklame fås vel ikke, når det er flot hud, man lever af….

SNUP TIPPET:
1) Og alt det andet…..
Det er oplagt, at Ole Henriksen peger på cremekrukkerne, der bærer hans navn – men derudover har han også en håndfuld tips, der ikke handler om creme: spar på salt og undgå sukker, snup en skefuld Udo’s Oil og 1000 mg C-vitamin morgen og aften, erstat kager og alt sødt med ristet fuldkornstoast med et tyndt lag ristet mandelsmør og snack løs i rå mandler, solsikkefrø og cashew nødder …og sæt tid af til sjov motion.
2) Deep sea stuff
Der er mange nye ingredienser, som har en opstrammende virkning på huden – især er Hr. Henriksen optaget af tang, som derfor indgår i flere og flere af hans ansigtsbehandlinger. Tang er rig på mineraler og har en udrensende virkning på huden, så det ses hurtigt, lyder meldingen.

10/09/2009
Hjælp til Barbie & Co.
13/09/2009
Vil du have et dagligt skønhedsfix ?

Kommentarer

 • Joan

  Ja den bog er altså på indkøbslisten herhjemme!

  14/09/2009
 • laila

  Det med sukker virker virkelig. Prøv at undgå det hvide drys i 4 uger og se hvad der sker….It works for huden. KH Laila

  12/09/2009
 • Britta

  Elsker den her beauty blog!

  11/09/2009
 • Lone

  Kan ikke slippe hans nye bog. Den mand er jo så meget mere end flot hud…

  11/09/2009