Oliefest & mere spa for pengene (2)

spaaaahhh

spaaaahhh

Vejlefjord har mange spa-fans – heriblandt en af beautyspace.dk’s faste læsere, Charlotte, som for få dage siden uddelte tips her på bloggen. Og Charlotte har ret. De kan noget på Vejlefjord, der gør, at de fleste får lyst til at komme tilbage.
Med risiko for at der nu går spa-gospel i pennen, så begynder det allerede, når du svinger til højre ved tanken i Stouby. Herfra er det nemlig umuligt at skynde sig. Ikke pga. udsigten over vandet, men fordi vejene er bittesmå og kringlede.
Uanset om du kommer på grund af naturen, gourmet-oplevelsen, golfen eller for at få hovedet sat på plads (Vejlefjord er også rekreation), så afsæt tid og penge til en SOAP DELIGHT-behandling, hvor du sæbes ind i et tykt lag olivensæbe, skrubbes blød med små sisalpuder, skylles ren med varmt regnskovsbrus fra oven og masseres med en olie, der får en til at tænke: Mere. Giv mig mere.

SNUP TENDENSEN: Mere er muligt ved at forlænge spaoplevelsen derhjemme (do-it-yourself-tendensen) med produkter, der også rammer lige ned i value-spa-tendensen. For hurra for Vejlefjord, der selv blander sine lækre olier, skrubs og masker og hælder dem på helt simple emballager og lader prisen ligge mellem 45 og 85 kr.

NB: Det er Montana-kropsolien, du skal holde øje med. Den kan bruges som kropsolie, hårkur, bade- og massageolie – og dufter frisk og urteagtig med sit indhold af rosmarin, eukalyptus, jojoba-, hørfrø- og arganolie. 85 kr.

Vejlefjord blander selv sine skrubbesalte, olier og masker

Vejlefjord blander selv sine skrubbesalte, olier og masker

26/11/2009
WATCH OUT Århus…Bobbi Brown kommer
27/11/2009
Pas på cremen…den feder

Beklager, der kan ikke kommenteres mere på dette indlæg