28/07/2014
Husker en dag i Oles køkken
30/07/2014
Stop hårtab

Kommentarer

 • Åhr, hvor det lyder godt. Troede ikke BS kunne blive bedre, men det lyder det jo som om. 🙂

  04/08/2014
 • Pia

  Jeg kan klart anbefale Hårklinikkens extrakt. Har fået så mange fine nye hår og en synlig tykkere “manke”. Startede sidste efterår med extrakt næsten hver aften efterfulgt af deres shampoo om morgenen i ca tre måneder, derefter en gang om ugen. Koster mellem 600-1000 om måneden i starten, men bruger så heller ikke penge på diverse volumeprodukter mere

  03/08/2014
 • Lene Jespersen

  Kære Anette, har savnet dig og Beautyspace i min ferie, NU er jeg klar og er selvfølgelig med… 🙂

  03/08/2014
 • Stella

  Hvor kan man købe ekstrakten? Syntes når jeg Googler det at der kommer meget forskelligt op? 🙂

  31/07/2014
 • Hårtab er mit mellemnavn! 🙁

  Jeg er 35 og helvedet startede da jeg var omkring de 16 og jeg pludselig tabte 3/4 af mit tykke hår.

  Jeg har vist prøvet samtlige piller, vitaminer, laserstråler (bucky-stråler hed de vist) og selvfølgelig, på trods af, at jeg ikke tror på at det udefrakommende noget virker; shampoo og serum til hovedbunden.

  Synes det bedste har været Priorin, som i hvert fald fik mit hår til at vokse hurtigt! Tykt bliver det vist aldrig 🙁

  Så er der pulveret med det smækre navn Toppik! Det dækker den tydelige hovedbund ja – men giver seriøs øjenkatar fordi jeg får det i øjnene 🙁

  GLÆDER mig til tips! Måske massage er ét af dem? 🙂

  30/07/2014
 • @Christina – Jeg har fået mange virkelig gode tilbagemeldinger på Aveda Ekstrakten og har også selv prøvet en enkelt flaske. Den er dog pebret i pris.

  @Rikke TS – Håber du har set det nye indlæg. Tror der skal lidt mere tålmodighed til,men jeg vender tilbage med mere om B-vit.

  @Susanne Nielsen – Dit tip er hermed delt.

  @Janne – Jeg tror altid man kan forbedre hårets vækstbetingelser. Når det ligesom ER ude, så er det kun styling, der kan puste fylde i tyndt hår.

  Stor hilsen Anette

  30/07/2014
 • Janne

  Mon noget af ovenstående hjælper når man som mig, har fint, flyvsk, fe-hår….åhhh er så træt af det! Tror jeg begynder med eddike og massage 🙂

  30/07/2014
 • Susanne nielsen

  Har døjet i flere år, fik at vide jeg havde skæl eksem og fik nogle skrappe midler på resept, desværre var hårtab en af bivirkningerne ved medicinen og så var jeg jo lige vidt, har nu smidt det hele ud. Nu smør jeg hovedbunden ind i kokosolie når det begynder at klø, og syntes jeg styrer det nogenlunde, har i hvert fald fået en del af håret igen☺️

  30/07/2014
 • RikkeTS

  Kender alt til problematikken :'( Har prøvet diverse stærk B-vit, zink-og selen, Imedeen’s (2 pakninger)Intet hjælper… Så glæder mig sååå meget til de gode råd 🙂

  29/07/2014
 • Christina kragh

  Min søn på 24 er begyndt at bli lidt tynd i toppen og han bruger aveda invita og allerede nu efter 14 dage kan vi se forskel og små nye hår er begyndt at titte frem

  29/07/2014
 • @Dorthe – Cool og tak.

  @Nanna – Stress og chok er en ofte set årsag. Og udfordringen er, at det jo ikke vokser lige så hurtigt tilbage, som det faldt af.

  @Lene C – Ha altså. Men så må de jo være til at tage med til frisøren og få pengene tilbage.

  @Tanya – Du har ret i, at Sodium Lauryl Sulph. og Sodium Laureth Sulph. lægger øverst på irritationsstigen mht. sulfater.

  @Cecilia – Det er barsk. Tak fordi du deler. Håber du kan bruge nogle af tricksene.

  Stor hilsen Anette

  29/07/2014
 • Cecilia

  Jeg kender godt det med hårtab eller rettere fældning. Mit hår fælder hele året rundt og det er ikke fordi det er en smule. Før og efter bad, har jeg trukket en hel bunke af hår ud. Mit hår er fint og tyndt og tænker altid hvordan jeg kan blive ved med at have mere hår på hovedet. Dog er det aldrig decideret totter der falder af og har hele tiden nye små babyhår. Det skal dog siges jeg tager medicin, men det er svært at vide om det er det der gør det, da jeg har taget det i lang tid efterhånden. Derfor glæder jeg mig meget til at høre mere 😉

  29/07/2014
 • Tanya

  Jeg har i forvejen fint hår, og oplever at stress giver hårtab. Og så er sls-holdige shampooer rigtig skidt for min hovedbund der kommer til at skælle og klø, og vist også afstøde ekstra hår. Sodium coco sulphate (hedder det vist?) lader til at være meget mildere. Og så vasker jeg det kun hver fjerde dag, resten er rent vand.

  29/07/2014
 • Lene C

  Altså helt kanon med den Marie-dag!
  Det med hårtab kender jeg mest til når jeg har fået lyse striber – så sidder de lyse striber i børsten…..

  29/07/2014
 • Nanna

  I en alder af 21 år kender jeg desværre til problemet hårtab 🙁 Det startede (eller måske lagde jeg først mærke til det der) jeg mistede et betydningsfuldt familiemedlem, jeg “tabte” mit hår følte jeg.. Jeg gik til lægen der sagde at jeg havde fået et chok/blandet med lidt stress, og det kunne derfor være grunden til jeg “tabte” mit år. Efter 3 år og jeg stadig følte jeg tabte mit hår, fik jeg taget blodprøver (den helt store pakke) for, at se om jeg manglede nogle vitaminer eller andet…..men nææh nej. Derfor ingen forklaring at hente.

  29/07/2014
 • Dorthe

  Sikke news! Er sikker på, at jeg vil elske alt lige fra pre-invites, guides og gaver til alle de andre lækre sager.
  Gotta love you Anette! 😉

  29/07/2014
 • @ Randi – Tak, men ærgreligt.

  @ Birgit A – Dit tip er hermed givet videre til alle hårinteresserede.

  @ Anne S – Glæder mig.

  Stor hilsen Anette

  29/07/2014
 • FANTASTISK. Har fluks tilmeldt mig 🙂
  Anne

  29/07/2014
 • Birgit A

  Var det ikke Marie, som lige i en bisætning nævnte: Curly Girly? Det var nyt for mig, men jeg er begyndt at eksperimentere med at vaske mit fine naturkrøllede hår kun i silikonefri balsam og ingen shampoo. Alm shampoo får mit hår til at knække og filtre – især når man har mange krøller som jeg.
  Det ser ud til at Curly Girly virker supergodt for mig – slut med knækket hår i alle længder og velkommen til megalækkert blødt og krøllet hår. Jubii….

  29/07/2014
 • Det er selve sygdommen, for hårtabet begyndte, før jeg kom i behandling. Det er desuden ifølge min speciallæge ret almindeligt med hårtab ved stofskiftesygdomme.

  29/07/2014
 • @Birthe Bay – Det er sådan med B-vitamin-agtige tilskud til hår og negle kun hjælper, hvis man er i en mangelsituation. Og man skal samtidig have tålmodighed. Mindst 4 måneder. Men de andre tips kommer snart, så stay tuned. Stor hilsen Anette

  29/07/2014
 • Birthe Bay Thomsen

  Hårtab det kender jeg desværre alt for godt. Jeg har i flere måneder taget tilskud af B vitamin og omega 3. Uden effekt på håret. Dog har omega 3 gavnlig virkning på huden. Imeden til hår og negle har også været prøvet, men efter to pakninger holdte jeg med det. Diverse serums, olier og hårkure er også testet. Jeg er derfor meget spændt på, hvilke tips du har.

  29/07/2014
 • @Maria – Kom nu også med en bølge…bare en lillebitte ekstra en …for de andre ting.

  @Julie – vigtigt: kan du sende mig en komplet ingrediensoversigt mht. hvad der er i de tabletter. Og HVORDAN og HVOR HURTIGT hjalp de. Tak.

  Stor hilsen Anette

  29/07/2014
 • Anette Waaben

  Jaaa…har nærmest tabt halvdelen af håret hen over efter året og vinteren….frygteligt at se på

  29/07/2014
 • Maria

  BØLGE for Maries dag ! <3

  29/07/2014
 • Genialt med Maries Dag! Det glæder jeg mig til 🙂
  Hårtab, ja desværre, det er et stort issue for mig. Jeg har taget noget kosttilskud som faktisk har hjulpet, men de kan ikke købes i dk. Innéov, hedder mærket. Men mere vil have mere – alle tips er velkomne.

  29/07/2014
 • @ Lene – Jamen det anede mig. Og det bliver godt.

  @ Randi – Må jeg spørge om det er medicinen eller selve sygdommen, der giver hårtabet. Ved du det?

  Stor hilsen Anette

  29/07/2014
 • Lene

  Maries dag – me like!

  Kh Lene BT

  29/07/2014
 • Jeg kender desværre alt for godt problemet med hårtab. I mit tilfælde skyldes det en stofskiftesygdom, men jeg vil alligevel glæde mig til de gode råd – måske er der hjælp at hente 🙂

  29/07/2014

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.