Om ulovligheder og opskriften på en Instagram-succes

01020304

Der var noget skønhedsmaskineri, en vis adresse og en overraskende ulovlighed, som vi ikke nåede i går på Go’ Morgen Danmark, så hermed lidt opfølgning:

Hashtag-shoppen. Flere spurgte til adressen, og det er Ricky’s, som står bag top-20 butikken af aktuelle hit på Instagram. Gadenavnet er Broadway, nummeret er 489, hvis du er på de kanter. Dét som de dygtigste på IG mestrer, er at give os anbefalinger og inspiration, som er til at spejle sig i. Hvis nu eksempelvis du er vanvittig dygtig til at fremkalde dine bryn med Anastasias uundværlige brynfarveeller kan vise tidens eftertragtede bløde matte læber med hjælp fra NYX, så er der en chance for, at de re-poster dine, mine og altså brugernes billeder. Dermed nærmer vi os rejsens Tripadvisor, hvor mange stoler mere på naboens erfaring frem for et løfte fra en annonce.

Forbudt område. I USA er permanent farvning af bryn og vipper netop blevet forbudt, fordi FDA vurderer, at det er for tæt på øjnene. Derfor er Anastasias brynmakeup (og brow facials) i ekstra høj kurs. Hvor ’Beverly Hills’-ordet måske nok er blevet mindre cool pga. associationen til overpriser, manglende puls og gamle rige madammer, så beviser Anastasia, at ‘product still is king’, samtidig med at hun har overladt det til datteren at styre Instagram. På cirka et års tid har mærket ikke bare nået MACs niveau på ni millioner følgere, men er også en $-succes, der bliver talt om i LA.

Maskinparken. Der er tre gadget-områder, som vokser i USA: Lysbehandlinger, renseri og den elektroniske ansigtsgymnastik, som kan øge mængden af springmadrasproteinet, kollagen. Når det gælder rens, har Clarisonic stadig en firstmoover-fordel – godt hjulpet af en Oprah, som brugte ordet mirakelmassage.

Hvis du har lyst og tid, er hele indslaget her.

PS: Der er desværre udsolgt på mandag og tirsdag til Matas-foredragene i Kbh. og Horsens (og nej, jeg tror ikke, at det er på grund af mig). Men bor du i nærheden af Ry, så ses vi måske på torsdag, hvor der er pladser.

 

27/03/2016
VIND de pæneste påskeæg
30/03/2016
Der er brug for din hjælp. Og det er nu

Kommentarer

 • Anette Kristine Poulsen

  @ Helene – Ja, det kan man håbe. De er for dyre, enig.

  @ Marianne Jensen – Du finder dem på mynuface.com. Og nej, desværre til dit andet spm., men der kommer en rabatkode i morgen + en nye pakke omkring 1. maj, dog med andet indhold.

  Stor hilsen Anette

  03/04/2016
 • Marianne Jensen

  Kære Anette
  I videoen om elektronisk stimulation af huden har jeg svært ved at finde ud af , hvor man kan købe den Vedrørende dermaroller Tilbudet du havde fornylig Kommer det tilbud igen Og Hvad vil du anbefale Dermaroller eller maskinen som giver elektroniske stimuli
  Venlig hilsen
  Marianne

  03/04/2016
 • HeLene

  Tak, Anette, det har jeg læst, jeg fik indtrykket at det måske kommet mere strøm dimser på senere tid, og måske nogle nye spændende (billigere?) alternativer?

  31/03/2016
 • @ Helle D – Enig. De er enormt inspirerende og sjove at besøge.

  @ Pernille Sparsø – Ring til Charlotte fra House of Stars – hun vil kunne hjælpe dig. Uanset fysisk afstand.

  @ Cecilia – Bor du tæt på Kbh.? Hvis ja, så smut forbi Daniela Fraser hos Complete Me. Hun er SÅ dygtig og så er det let selv at vedligeholde.

  Stor hilsen Anette

  31/03/2016
 • @ Birgit A – De er begge fine, der er nogle tekniske forskelligheder, men ikke noget, der går ud over deres evne i forhold til at rengøre. Det synes jeg faktisk de gør lige godt, og Clinique er billigst.

  @ Amaja – Råb højt…hvad er svært at finde rundt i? Bloggen eller?

  Stor hilsen Anette

  31/03/2016
 • @ Helene – Hvis du søger på bloggen, så har jeg skrevet meget om strøm – også i bogen. Hvis du ikke kan finde, så skriv igen.

  @ Susanne – Jeg er heldig at ha’ været til en ‘brow facial’ hos Anastasia, og så bliver de bare markeret op med en kold brun øjenskyggefarve ellers. Jeg plukker aldrig.

  @ Martina – Jeg synes, du skal køre ét forløb færdigt, inden du springer på noget nyt. Med mindre det du er i gang med ikke fungerer.

  Stor hilsen anette

  31/03/2016
 • Anette Kristine Poulsen

  Hæng på – jeg vender tilbage. Hurtigt. Stor hilsen Anette

  30/03/2016
 • Cecilia

  Jeg har også hørt meget godt om Anastasia. Jeg vil så gerne begynde at gøre noget ved mine bryn, men synes det er ret svært, selvom jeg har set en fin video lavet af Sine Ginsborg på youtube. Jeg har stort set aldrig plukket mine bryn, så jeg er helt på bar bund i forhold til form, farve osv. Så der er både gode og dårlige sider, ved at være bagud.

  30/03/2016
 • Pernille Sparsø

  Uh jeg ved slet ikke hvor jeg skal begynde og slutte med alle de brynprodukter Anastasia har! Set film på IG, men farvevalget er for mig stort set en umulig opgave. Findes der fysiske butikker i Kbh som kan vejlede? 🙂

  29/03/2016
 • Jeg har ikke været forbi Ricky’s på Instagram, men butikkerne i New York har jeg besøgt mange gange, og jeg vil give dem mine varmeste anbefalinger, men pas på! Man skal ikke gå derind, hvis man kun lige har 5 minutter. Det tager meeeget længere tid, for de har maaaaange spændende ting.

  Der ligger flere butikker især på Manhattan, så de er ikke til at undgå med de turkisblå facader.

  29/03/2016
 • Anastarsia’s tinted browgel findes i flere farver så der fra blond til mørke bryn. Se her http://houseofstars.dk/shop/anastasia-beverly-hills-190c1.html Kh Charlotte

  29/03/2016
 • @ Viola – Helt samme plads som på din første billet. Billetnet har skrevet det ud til alle, siger Matas, men den kan jo være smuttet til dig.

  @ Christina Kragh – Den er i 5 farver. Jeg har selv den helt mørkebrune.

  Stor hilsen anette

  29/03/2016
 • Hvis man som jeg havde købt billet til det arrangement i Falonersalen der blev aflyst. Hvordan booker man sig så ind på en ny sideplads? 🙂

  Knus

  29/03/2016
 • Christina kragh

  Den Anastasia bryn dut ser mega lys ud? Dur det når man har næsten sorte bryn? Jeg bruger den du plejer at anbefale fra mabyline i den mørke.

  29/03/2016
 • amaja

  jeg ved godt at det er godt du har udvidet men jeg syntes det er svært at finde rundt i

  29/03/2016
 • Birgit A

  Hvad er forskellen på Clarisonic børsten og børsten fra Clinique?

  29/03/2016
 • Martina

  Hej Anette.
  Jeg er lige blevet færdig med at løse Superhud, fantastisk bog, som inspirerede mig, og jeg blev klogere 🙂

  Jeg har dog et spørgsmål efter at have læst den. Jeg har for nylig købt en dermaroller og deres LipoPeptide Creme, som der er A vitamin i, og som jeg bruger efter at have rullet hver 3 dag. De andre dage har jeg indtil videre gjort hvad jeg normalt gør, ansigtsmist, fugtserum, olie, fed creme, da jeg har meget tør hud.
  Men jeg vil meget gerne i gang med Bioeffect og Frugtsyre om aftenen, men skal jeg holde mig til Lipopeptide cremen nu hvor jeg er i gang med den, eller kan jeg bruge frugtsyre og bioeffect de andre dage, hvor jeg ikke ruller, eller er det at forvirre huden for meget?

  Beklager at den kommer under et indlæg, hvor det slet ikke er relevant.

  29/03/2016
 • Susanne

  Er super nysgerrig :o) Hvad gør du selv ved dine bryn ? Hilsen Susanne :o)

  29/03/2016
 • HeLene

  Åh, det er interessant og spændende. Jeg håber på at selv teste goop næste gang jeg tager over derover. Instragram er en spændende udvikling og den der # store skal klart besøges når mulighed gives.

  Under tiden vil jeg gerne høre mere om strøm-dimserne, fordi det kunne jeg tænke mig at investere i om ganske snart…

  Og I som haft held at få billetter til eventsene, nyd det, det bliver en fest!

  29/03/2016

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.