OMG, Anettes nye bog udkommer idag!!!

nybog1

Hej, det er mig, Marie. Jeg skal nok prøve at styre mig en lille smule. Men jeg kan lige så godt sige det som det er. Jeg elsker Anette. Jeg snakker så meget – og så ofte – om hende, at min kæreste nu også er begyndt at snakke om hende. Som om han kender hende. Og det gør han bare slet ikke. Alligevel sagde han forleden: Kom, lad os ringe til Anette, og spørge hende hvilken vaskemaskine vi skal købe. Fordi…jamen, jeg har muligvis fortalt ham at hun ved alt. Alt!! Ih, men det ER altså svært ikke at være begejstret for Anette. Ikk’? Og nu har hun saftsusme skrevet (endnu!) en bog. Om hvordan vi får superhud. Og jeg har fået lov at læse den. Og anmelde den. Og jeg har lovet hende at være ærlig. Så det vil jeg være. Og det er skam nemt nok; Anette ved alt (om hud ihvertfald). Alt!! Og bogen er fantastisk! Og det siger jeg ikke kun fordi jeg elsker hende. Jeg har nemlig taget mine objektive anmelderbriller på.

Det er ikke fordi jeg nødvendigvis tror, at hele verden drejer sig kun om mig (ahem!) men jeg har alligevel lidt på fornemmeren, at Anette udelukkende har skrevet den her bog til mig. Sådan føltes det ihvertfald da jeg læste den. For jeg ER netop én af dem, som bliver forvirret og overvældet af udvalget af skønhedsprodukter. Der findes jo så ufatteligt mange forskellige produkter derude. Og så mange reklamer. Som alle bilder os ind, at lige deres cremolade kan gøre vores hud perfekt. Og jeg tror på dem. Allesammen. Fordi jeg er så naiv. Så jeg køber cremer og makeup, som var jeg besat. Fordi..nåmn, jeg er besat. Besat af skønhed. Besat af blød, fugtmættet hud. Besat af sund glød. Men jeg aner rent faktisk intet om ingredienser. Eller hvad de forskellige ting gør ved min hud. Og derfor drukner jeg snart i produkter. Og skuffelse over alle de cremer, som ikke holder hvad de lover. Ikke desto mindre, vil jeg garntrisset fortsætte, i al evighed, med at købe alt muligt dulledims og fine, men ligegyldige cremer… måske!!

For hold nu kæft, hvor har jeg lært meget af SUPERHUD. Virkelig. Jeg er vild med den. Havde Anette skrevet en bog om hendes ekspertise inden for vaskemaskiner, havde jeg nok også elsket den – for hun har en evne til at skrive så let, flydende, ærligt og humoristisk, at jeg helt automatisk bare bliver suget ind. Og nu da jeg har læst bogen færdig, er jeg langt mindre forvirret. Det er virkelig no bullshit. Der bliver skåret ind til benet og forklaret, på en meget forståelig og overskuelig måde, hvad der virker. Bogen er fyldt med personlige anekdoter og erfaringer. Og samtidig proppet med hardcore ekspert-fakta skrevet i nuttede ‘nørdeboxe’. Og dét at bogen hele tiden veksler mellem det personlige og det uddybende – baggrunden for hvorfor tingene virker og hvordan – gør at det aldrig bliver tørt eller kedeligt. Tværtimod. Det er yderst interessant læsning. Jeg slugte den simpelthen. Og hey, hudplejepyramiden? Ge.ni.al! Mere siger jeg ikke. Nej! Dét må du selv læse om. Afsted. Køb den. Du kan kun blive klogere. Og smukkere.

image

01/09/2015
Redskabet der virker
03/09/2015
Der blev fløjet k-beauty eksperter ind

Kommentarer

 • Nadia

  Hej Anette.

  Jeg har læst din bog og er vild med den er så tilgængelig for os der ikke er så kloge på det om hud, som du er.

  Jeg har dog en forespørgelse på, om du måske kunne anbefale nogle steder, hvor man kan få lavet en god analyse af huden – uden de prøver at proppe alle mulige produkter på en, man slet slet ikke behøver? Ved godt det nok ikke helt kan lade sig gøre, men kunne være du kendte nogle rigtig gode steder du kunne anbefale os andre?

  Jeg har prøvet at gå ind på det link, som du linker til omkring Elizabeth Arden, men kan ikke rigtig få det til at virke.

  BTW – Er vild med din blog og al den inspiration den giver os der følger med.

  11/09/2015
 • Linda Pedersen

  Kæmpe til lykke med udgivelsen, samt til lykke til os brugere…♥♥♥

  03/09/2015
 • Uh, glæder mig også til at få den fra boghandleren. Hvem vil ikke have superhud? 😉

  03/09/2015
 • Mariann Lange

  Har hentet min i dag og den er rigtig fin, glæder mig til at læse den!

  02/09/2015
 • Helle Andersen

  Her Marie du har ret bogen er genial, siger boghandleren, der også har smuglæst. Skynd jer løb ned i boghandleren og køb den, den er uden tvivl det bedste og mest virksomme SKØNHEDSPRODUKT, du nogen sinde har købt. BASTA

  02/09/2015
 • Helle Rick

  Den er købt og modtaget idag. Glæder mig så meget til at få den slugt 🙂

  02/09/2015
 • Merete Dueholm

  Ih, hvor jeg glæder mig til at læse bogen! Og sikke et skønt indlæg fra Marie! Kender kun Annette fra lidt blog korrespondance, men har det dejligste indtryk!!!

  02/09/2015
 • Maja

  Tillykke det er bare se sejt

  02/09/2015
 • susanne

  Du er bare super sej…
  Gået gået Anette jegver stolt over at jeg kender dig ❤️❤️

  02/09/2015
 • Anette Ravnested

  Anette – du er simpelthen den sejeste. Jeg er bare så mega stolt af dig, og jeg glæder mig så meget til at læse din nye bog. Knus Anette

  02/09/2015
 • Marie jeg er vild med din begejstring og skrivestil 🙂 og jeg glæder mig også helt tosset til at blive klogere på det hele.

  02/09/2015
 • Birgit A

  Åh, jeg savner Maries normale (altså normale i en eller anden forstand) indlæg om make-up, tips og hvad hun ellers finder på.

  Det er selvfølgelig fordi, at “Superhud” ligger hjemme i postkassen og venter på mig.

  02/09/2015
 • Jette Berg

  Dejlige Marie – skønt med din begejstring – nu glæder jeg mig da bare endnu mere :0)
  Dejligt at andre end jeg er forvirrede og skønt at der er udsigt til at få bragt lidt system og overblik i mit – meget – fyldte makeup/kosmetikskab.

  02/09/2015
 • Kate Rasmussen

  Den skal helt sikkert med som læsning på ferien i oktober.. Glæææææder mig. Eneste problem er nok, at den er læst inden for de første par dage.. <3 <3

  02/09/2015
 • Vibeke Guldager

  Har Anettes første bog og elsker den. Og efter den ligefremme og herlige anmeldelse af den nye bog er der no point of return- DEN SKAL EJES :-))) og det er NU:
  Kæmpe tillykke Anette med din nye bog.

  02/09/2015
 • Carina Vollmer

  Jeg glæder mig sååååååååååååååå meget til at læse bogen. Har netop bestilt den, og det bliver og er verdensklasse. Du er fantastisk. Knus

  02/09/2015
 • Jeg fik mail i går om at min forudbestilte bog er afsendt, kan næsten ikke vente, må hellere tjække postkassen endnu en gang. 🙂

  02/09/2015
 • Jeg havde faktisk ikke regnet med at få bogen ind af døren i dag, selvom jeg er en af dem der har forudbestilt den. Men nu hvor jeg kan se i kommentarfeltet at nogle af jer har fået bogen i dag så er der håb for at jeg stadig kan nå at få den i dag. Typisk kommer postmanden enten tidligt om morgenen eller lidt sent på eftermiddagen hvor jeg bor.

  Ved ikke om jeg overhovedet tør forlade lejligheden, fordi tænk hvis nu postmanden kommer forbi mens jeg ikke er hjemme så skal jeg jo vente til i morgen med at hente bogen på posthuset og læse i den.. Åh nej.. Det er et svært valg jeg pludselig skal træffe. Kan godt mærke at mine planer for i dag bliver udskudt til en anden dag. Det må kunne lade sig gøre at træne derhjemme, i hvert fald og indkøbene til aftensmaden må vente 🙂

  02/09/2015
 • Rie Dyrnes

  Tak Marie fordi der er andre end mig der har det sådan :O)
  Glæder mig så meget, og er bare så skuffet over at bogen ikke kom i dag. Har lige skældt en stakkels postmand ud….
  Øv øv, håber den kommer i morgen.

  02/09/2015
 • YB

  Sidder og venter på at posten kommer med min forudbestilte bog

  02/09/2015
 • Marie, Marie, Marie – hører du efter og er du der?? Lige nu er mit største ønske at hyre dig som personlig pr-chef. For bloggen, bogen og mit liv. TAK. PS: Mine børn ved mere om vaskemaskiner, end jeg nogensinde har gjort.

  02/09/2015
 • lovisen

  Jeg skal helt klart også have fat i denne bog, har også den første som jeg også var vild med.
  Kan du kort forklare hvad forskellen er på denne og så den første bog, det er jeg faktisk ikke helt klar over..

  02/09/2015
 • Sissel

  Jeg er helt klart en af dem, der skal afsted (til tasterne ;-)) og bestille Anettes nye bog 🙂

  02/09/2015
 • Eva B

  Den er lige landet her til morgen, sammen med et par krimier og en studiebog. Jomfruelig og lækker. Jeg burde læse studiebogen først, men sådan bliver det ikke ! Jeg bliver trukket mod superhud, kan jeg mærke. Åh, hvor skriver hun dog godt og indlysende logisk..

  02/09/2015
 • Mette Møller

  Kradsede lige 250 kr ud af stramt budget i aften og bestilte Anettes nye bog. Glæder mig til at dykke ned i den 🙂
  Tror også jeg ville købe en bog hvis du skrev den, Marie. Måske ved du ikke ALT om hud og makeup (eller vaskemaskiner) men du skriver dejligt underholdende og dine ord dækker fortæller at du er et sødt menneske. Jeg ka bare fornemme den slags 🙂
  Håber vi fortsat kan nyde dine indspark på Beautyspace.

  02/09/2015
 • Haha, ‘nuttede nørdeboxe’ 🙂 du er sgu go’ Marie!

  Får bogen ind ad døren i dag og jeg glææææder mig :)!

  02/09/2015
 • Gitte Salling

  Glæder mig til at få fat på den og ved jeg vil sluge den råt!

  02/09/2015

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.