fbpx

Online hudlæge-hjælp

Jeg har tidligere nævnt det i forbifarten på bloggen – at du kan hente hudlægehjælp online. Ikke bare på amerikanske sites, hvor bl.a. hudlæge dr. Lancer er kendt for sine (virkelig dyre) Skype-konsultationer, men også herhjemme lige HER. En konsultation koster 250 kr. og foregår ved, at du svarer på spørgsmål og via din smartphone indsender fotos – for dermatologi er overvejende et visuelt speciale. I samarbejde med Beauté Pacifique er det speciallægerne i dermatologi Søren Frankild og Johan Poulsen, der står bag sitet, og jo, de udskriver recepter, laver behandlingsplan og lover svar indenfor 48 timer. Del gerne din oplevelse her, hvis du allerede har prøvet.

SNUP TIPPET: Snart udtrækkes der anmelderhold til Beautyspace, og hvis det er noget, så er det en god idé at være koblet op på beautyboost-listen HER.

@beautyspace på INSTAGRAM

12/08/2015
Ole Henriksen # 2: Nul navlepilleri
14/08/2015
Ole Henriksen # 3: God hud kræver hjerne-vilje

Kommentarer

 • Åhhh… jeg ville virkelig også meget gerne under vingen og være en ægte test-insiter!!!
  Følger fast med, og har selv en lillebitte blog hvor jeg læsser mit eget dulle-bavls-overskud af…

  14/08/2015
 • Annette

  For vild … kunne være så cool 😉

  14/08/2015
 • Inge G

  Jeg vil supergerne være en af anmelderne

  14/08/2015
 • Mette Sloth Eriksen

  Beklager jeg kom til at sende 2 – det var ikke meningen – god fredag til jer 🙂

  14/08/2015
 • Mette Sloth Eriksen

  Vil rigtig gerne være en del af anmelderholdet – elsker hudpleje, både konventionel og øko, og synes altid det er spændende hvad der rører sig i branchen.

  14/08/2015
 • Mette Sloth

  Vil da rigtig gerne kaste et lod ind i dysten om at komme på anmelderholdet – elsker hudpleje og tester hele tiden nyt, både konventionelt og øko 🙂 Det ville da være skønt.

  14/08/2015
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Mette og @Anne – mange tak fordi I deler.

  Stor hilsen Anette

  14/08/2015
 • Mette Høgh

  Ja tak 🙂
  Ang. den omtalte hjemmeside, så har jeg brugt den. Jeg fik svar af en hudlæge efter en dag. Og efter 6 år med akneproblemer kunne han endelig hjælpe mig. Havde været ved egen læge og en anden hudlæge mange gange. Så det er en tommel op herfra. Super prof!

  13/08/2015
 • Mette F

  Jeg melder mig gerne under anmelderhold’s fanerne☀️

  13/08/2015
 • Anne

  Jeg har så sent som i sidste uge brugt den online konsultation og er super tilfreds! Ventetiden ligger for tiden på omkring 15 uger for at få en tid hos hudlægen, så jeg tænkte, at det ikke kunne skade at prøve det. Jeg har døjet med voksen akne i et halvt år og har ventet længe på at komme til hudlæge, men på bare 1,5 døgn fik jeg hjælp her. Jeg fik en behandlingsplan for de næste tre måneder samt recept på både antibiotika og creme, som kunne hentes samme dag. Jeg vil helt klart anbefale det, hvis man ikke har tålmodighed til at vente på en hudlægetid.

  13/08/2015
 • Inger Engkær Christiansen

  Vil super gerne være en del af anmelderholdet..

  13/08/2015
 • Jeg tror, at jeg vil være mere tryg ved at komme i hænderne på en hudlæge sådan rigtigt – i levende live. Jeg vil nok være bange for, at det bliver for overfladisk med online hudlægehjælp. Skægt koncept, må jeg dog alligevel sige 🙂

  13/08/2015
 • Karina

  Personligt ville jeg nu nok også foretrække en konsultation ansigt til ansigt, men det er en glimrende mulighed som bestemt er værd at overveje.

  Ang. anmelderhold melder jeg mig også under fanen. Er en yderst trofast læser af Beautyspace og eeeelsker alt det nye beauty-stof…
  😉

  13/08/2015
 • Jette Mørkholt

  Syntes det her er den “fedeste” blog og vil da super gerne anmelde

  13/08/2015
 • 1000 tak for jeres kommentarer. Jeg hører, hvad I siger…

  Stor hilsen Anette

  13/08/2015
 • Marleen

  Det er da rimelig smart med online hudlæger, specielt hvis man gerne vil have svar hurtigt. Der er ofte en del ventetid hos de forskellige hudlæger. Og har man først fået et hudproblem, vil man gerne have det løst hurtigst muligt.
  Åh, det kunne være rigtig spændende, at være med i et anmelderhold her på Beautyspace. Jeg melder mig rigtig gerne.
  God dag til alle på bloggen.

  13/08/2015
 • Jeanne corinth

  Vil rigtig gerne være en del af anmelderholdet.
  Du laver en rigtig god og nyttig side, læser daglig alt hvad du skriver.

  13/08/2015
 • Rikke

  Jeg vil meget gerne være en del af anmelderholdet! Jeg har allerede haft stor glæde af både dine daglige tips, din bog og en fugtbooster pakke, der er bedste selvhjælp mod en moden hud ‘ever’;-)

  13/08/2015
 • amaja

  ville gerne være anmelder

  13/08/2015
 • Julie

  Det MÅ blive mig

  13/08/2015
 • Maria Rossen

  Ville være fantastisk at blive en del af anmelderholdet! 🙂

  13/08/2015
 • Rie Dyrnes

  Kunne være så dejligt at være med på holdet af anmeldere :O)
  Tror nu jeg helst vil gå til en rigtig hudlæge, altså sådan en man kan se og røre ved 🙂

  13/08/2015
 • Tanya

  Spændende! Håber der er nogle beautyspace-læsere der er fremme i skoene og har prøvet det ene eller andet online-tilbud, for det vil man da også gerne høre en anmeldelse af 🙂

  Og så drømte jeg i øvrigt i nat at mit navn stod på listen over vindere til en af dine præmieudtrækninger, ha! Hvad hjertet er fuldt af, flyder drømmene åbenbart også over med 🙂

  13/08/2015
 • lovisen

  Åh at være en del af team Beautyspace’s anmelderhold, det gad jeg godt kunne skrive på cv’et 🙂

  13/08/2015
 • HeLene

  Tak for tippet, jeg tror også det kunne være noget hvis ens barn får noget udslæt eller eksem ikke?
  Anmelderhold, det lyder da vildt spændende og noget jeg kunne tænke mig! *thumbs op*
  God solskinstorsdag!

  13/08/2015