Opskriften på dyre damer

Det var bogen ’How to look expensive’ sammen med en uforglemmelig nat på hotel Royal i Aarhus, der var brændstof til fredagens artikel i Børsen om dyre damer. Ikke at vi skal være dyre madammer…bare en mulighed for at hapse opskriften på, hvordan vi kommer til at se sådan ud. Og samtidig føle os ekstra smækre og velholdte.  

SNUP TIPPET: Skønhedsekspert og forfatter Andrea Pomerantz Lustig peger på de fire vigtigste ingredienser i din hudpleje, hvis du vil forbedre og opgradere huden: A-vitamin (det mest veldokumenterede powerindhold ever), peptider (=protein) og så fremtidssikringen fra solbeskyttelsesfaktor og antioxidanter. Bogen finder du på amazon.com.

NB: Tasker og goodiebags er ved at blive pakket, præsentationen er pudset af, og jeg glæder mig SÅ meget til i morgen aften i Kbh. på STAY og i aften i Aarhus på ROYAL.

 

03/12/2012
VIND kalendergave #03 fra idHair
04/12/2012
VIND kalendergave #04 fra Origins

Kommentarer

 • Kære alle,

  Ved I, at jeg altid snupper jeres kommentarer FØR morgenavisen?? I do!

  Jeg skal nok komme tilbage med cremer, der har den heldige cocktail – og nej, jeg har aldrig hørt at A-vit kost skulle give grovere porer. Tværtimod, hvis det overhovedet påvirker porestørrelsen (det tvivler jeg stærkt på).

  #Anette J – fugtmaske: Drink Up fra Origins er blandt mine favoritter.

  Stor hilsen Anette

  04/12/2012
 • Catrine

  Uha, den bog der…

  04/12/2012
 • Anette J

  Enig med Sommer – jeg vil også gerne “nøjes” med Fru Poulsen.

  Elsker overskriften med de dyre damer, snupper alle tipsene:) For øvrigt: hvilken ansigtsmaske ville en dyr dame vælge? Fugt er det vigtigste. Hun skal snart i tax-free shoppen i lufthavnen.

  04/12/2012
 • Åh, håber at I har en helt fantastisk aften! Jeg er så ked af jeg ikke kunne være med…

  03/12/2012
 • Sommer

  Jeg er altså helt oppe og køre over hende forfatterens navn: “Andrea Pomerantz Lustig” – det er da både appetitligt, og lidt småfrækt – eller er det bare mig?

  Oh ja, arrangementet lyder kvindehørmelækkert – og billetterne er liiige i den pebede ende her i december… kommer der mon en mere ‘budgetvenlig’ variant på et tidspunkt? – jeg ‘nøjes’ gerne med Frk. A.K.Poulsen, hvis det kan påvirke billetprisen 😉

  03/12/2012
 • Tak for bogtippet! Ser ud til at være noget til julens ønskeliste.
  Hvor gad jeg godt at høre to af mine absolutte favoritblogdamer live. Kunne I ikke have lavet en mellemlanding på Fyn?

  03/12/2012
 • MetteG.

  Ja jeg efterspørger også forslag til cremer m.v., der indeholder de gode ingredienser:-)
  Jeg bruger pt en slags serum med a-vitamin. Jeg har lidt problemer med en grov porestruktur og fik at vide af en kosmetolog, at det kunne skyldes den lidt hårde “kost” som a-vitamin er (dog kombineret med rensecreme + skintonic til uren hud). Lyder det som noget du har hørt om?

  03/12/2012
 • Kirsten V Nielsen

  Jeg ønsker jer en rigtig god aften.

  Hvis jeg var hjemme i DK deltog jeg helt sikkert.

  🙂

  03/12/2012
 • Susie Kjærsgaard

  Kunne være interresant at læse

  03/12/2012
 • Lene

  Prøver lykken igen …..

  03/12/2012
 • Ann-Marie

  Kunne også godt tænke mig eksempler på cremer der indeholder netop disse ting. Håber jeg får mulighed for at deltage næste gang der er show :O)

  03/12/2012
 • Lyder som en bog jeg skal kigger efter på Amazon. 🙂

  03/12/2012
 • Har du nogle eksempler på gode cremer med de fantastiske ingredienser? 😉

  03/12/2012
 • Kan du ikke vise os nogle cremer med a vitiamin?:)

  03/12/2012
 • Den bog kommer på min ønskeseddel.
  Lige et kommentar: peptider er ikke altid lige med protein. Et protein er en kæde af peptider, der findes dog proteiner med en enkelt peptid. For mere effektive proteiner skal man tænke i 3D og hvordan peptiderne ”snakker sammen”. Nu stopper jeg, ellers bliver det simpelthen for nørdet!
  VI ses i morgen:)

  03/12/2012
 • Åhhh.
  God tur, og misundelse herfra. Pengene er desværre brugt på Berlin-ferie – så jeg må være foruden denne gang 🙂
  Ps. Blink til tjeneren fra mig 😉

  //K

  03/12/2012
 • Dorte Daugaard

  Jeg sender misundelige ønsker om god fornøjelse til alle deltager her fra baby-land 🙂

  03/12/2012
 • Sara Bondrup

  Ih hvor jeg elsker dine gode råd på bloggen 🙂

  03/12/2012