Opskrift på TV-klar hud

bioserum

Emma skrev og efterlyste opskriften på TV-hud, så den kommer her. Ikke at den indeholder vilde hemmeligheder – nok nærmere faste rutiner, som i mit tilfælde grænser sig til overtroiske rutiner. Til gengæld virker de både inden en fest, et TV-indslag eller et foredrag:

(1) Aftenen inden sover jeg med noget mildt og fugtmættende. Det ender som regel med Bioeffect.
(2) Jeg er den irriterende type, der springer ud af sengen om morgenen. Mest fordi jeg glæder mig til kaffen.
(3) Jeg eksfolierer ansigtshuden let med en vaskeklud under bruseren, dupper med et håndklæde og tager fugtundertrøje på – som regel Nilens Jords serum med masser af fugtmagneter.
(4) Mens den første kop kaffe drikkes, går jeg rundt og ser spøjs ud med mine favorit-eyepads fra SkynIceland. De kan mætte huden omkring øjnene (med peptider og hyaluron), så jeg ser friskere ud.
(5) Til slut en let CC-cream (Origins’ er rigtig fin), og en knivspids lys concealer i inderste øjenkrog og under øjnene.

OG SÅ DETALJE-TIPPET: Der er to ting, du nu kan gøre, hvis du stadig hænger på. Det første er et let strøg solpudder, og ja, der raser en craze på produktet her fra Vita Liberata. Det er også virkelig smart, men vigtigst: Resultatet er meget naturligt. Hvis du ikke er til solpudder, så bare dup en anelse shine på den øverste del af kindbenene.

22/06/2015
Og så græd jeg
24/06/2015
Hvad Pernille Aalund og Netflix har tilfælles

Kommentarer

 • Theresa

  Først og fremmest tak for en skøn blog! 🙂
  Nu nævner du Nilens Jord serum og har gjort det et par gange før. Du har dog også tidligere fremhævet Beaute Pacifiques Serum Paradoxe. Er Nilens Jord mere anbefalelsværdig, synes du? 🙂

  28/06/2015
 • @ Karen – Undskyld, det er mig. ‘Fedt opsugnings-papir’: http://www.maccosmetics.com/product/13826/300/Products/Skincare/Removers/Blot-Film

  KH anette

  24/06/2015
 • Karen

  Blotter papir…. hmm, kræver en forklaring for mit vedkommende, er lidt “beauty-stupid” 🙂
  – men vi ses jo lørdag så kan jeg få den der 😉

  24/06/2015
 • @ Charlotte K – Haha.

  @ Rikke – Jeg er glad både for Jane Iredales og Tromborgs.

  @ Karen – Prøv, bare i en periode at bruge Skin Smoothing Treatment fra Danish Skincare under din hudpleje og hav blotter papir med i tasken. Lad mig vide om det virker.

  @ HeLene – Pas på, det ved du aldrig, hvornår kan ske.

  @ Karina – DIT søde menneske!

  @ Christina K – Pudderen fra Vita Libera er en decideret solpudder med glød.

  Stor hilsen Anette

  24/06/2015
 • @ Mette – Wegabeauty.dk, stor hilsen Anette

  24/06/2015
 • @ Jytte – Kommentarfeltet er ikke lukket – vil du ikke nok prøve igen, så vil jeg bede hende svare.

  TAK. Stor hilsen Anette

  24/06/2015
 • Christina kragh

  tænker på janes alm mineral foundation i farven latte som passer godt til min hudtone 😉 det altid fedt at prøve noget nyt kram <3

  24/06/2015
 • Jytte

  Du kan da ikke bare lukke kommentarfeltet til “Pernille”, når hun har verdens lækreste bikini på!! Hvor er den fra?? 🙂

  24/06/2015
 • Mette

  Hej –
  Hvor køber jeg de der eyepads?

  23/06/2015
 • Helle Rick

  Check til det hele. Selv TV har jeg været i et par gange ….. dog kun som gymnast 😉 Du klær skærmen og alle dine mange råd og vejledninger er guld værd. Tak for det.

  23/06/2015
 • @ Christina K – Og Chanels CC er mindst lige så god som Origins, så jeg forstår godt, du er glad for den. Hvilken en fra Jane Iredale tænker du på – solpudderen?

  Stor hilsen Anette

  23/06/2015
 • Christina kragh

  Crem sorry ik frem haha

  23/06/2015
 • Christina kragh

  Hej Anette den pudder skal den bruges som min Jane irendale? Jeg bruger Chanel cc frem du anbefalede i go morgen dk og jeg elsker den kram

  23/06/2015
 • Karina

  Jeg elsker når du toner frem på min skærm!! hvis bare din karisma kunne fås på flaske 🙂
  Når det så er sagt, så tør jeg ikke at sætte tal på, hvor mange gange de eyepads har redet mig og min dag!!! uundværlige!!!
  og den der solpudder, må jeg simpelthen se nærmere på… genialt!

  23/06/2015
 • HeLene

  Løber ud efter padsen meddetsamme. Resten har jeg tjek på, og kan lige fortælle at virker det gør det, også hvis man ikke er på TV =)

  23/06/2015
 • Karen

  Du får alting til at lyde så fristende at det er svært ikk at ville have alle produkterne 🙂 Leder dog stadig efter den magiske løsning på fedtet hud….. Bruger Clinique´s produkter – også dem der formindsker porrer og mattere, efterfuldt af lidt lette strøg af Nilens Jord, men efter ikke mange timer op af formiddagen skinner jeg som vi ville ønske solen gjorde udenfor! Er der nogen der har løsningen eller forslag

  23/06/2015
 • Rikke

  Kan du anbefale en mineralsk pudder uden self tan – gerne til en +40 hud;-)

  23/06/2015
 • CharlotteK

  Det er da en fordel, at de der eyepads er beregnet til at putte under øjnene og ikke på øjnene(som jeg lige kan se det på billedet)! Ellers ville det nok blive virkelig udfordrende at gå rundt med den kop kaffe:-)

  23/06/2015
 • @ Lene J – Haha, det med TV er en smal sag. Der er jo SÅ mange kanaler…

  Stor hilsen Anette

  23/06/2015
 • Lene Jespersen

  Jeg siger tjek til det meste ✔️ Så mangler jeg bare at komme i TV Det er super gode råd fra skønne dig Anette.

  23/06/2015

Bliv en

Beautyspace-insider

 

Få evidensbaseret lige-ud-af-landevejen skønhedssnak. Hvad virker, hvad gør ikke.

Det koster intet at abonnere på BEAUTSPACE, hvor du hver uge får tre til fire aktuelle artikler, adgang til mine bøger og foredrag med rabat og nåja, du er den første, der får besked, når månedens BEAUTYSPACE BOKS udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.