Ordbog for mænd og måske ikke mænd alene?

Jeg aner ikke, hvad parabener er, men jeg ved, at de helst ikke må være der,”  lød det fra en mandlig kollega for nylig. En kommentar der både blev gentaget fra anden side og derfor endte med en beauty-shopping-tur. Med to mænd. Til Børsen. For hvad er egentlig hvad uden på emballagerne? Måske kan du gætte, hvor festlig turen blev, og hvor spændende bud der kom på bl.a.: eksfoliering, antioxidanter, peptider, parabener, SPF, serum og de frie radikaler og….

Hvad er det sværeste eller mest spøjse ord, du er stødt på, når du shopper skønhed?

SNUP TIPPET: Her får du opstarten på en mini-mini-ordbog. Tjek i øvrigt blog-posten fra i går aftes med skønne Katrine og Rodial-vinderne.

12/03/2012
Makeuppens magt plus noget med vindere
14/03/2012
Eyeliner som ansigtsløft

Kommentarer

 • @Kira B – jeg mener bestemt, at sikkerhedsvurderingen omkring parabner afviser at de er hormonforstyrrende. De har dog fået et ualmindeligt kedeligt ry, og det de erstattes med kan være langt mindre gennemarbejdet, når det gælder konservering.
  @Hulemor – hahahaha – remember that one.
  @Jasmina – håber du bliver glad for Rodial.

  Stor hilsen Anette

  14/03/2012
 • Jasmina

  Kære Anette

  Tænk det er mig, der har vundet gaven fra Rodial:) Tusind, tusind tak:)))))

  Jeg skal nok vende tilbage til dig og alle andre læsere på bloggen, når jeg har prøvet mine nye cremer.

  Tak, tak, tak for en SUPER blog:)

  Kh. Jasmina

  14/03/2012
 • Øhh ja, altså jeg troede jo længe at ‘mangosteen’ (i min Origins Vitazing) var … ja, mango-sten. Sten fra mango.
  Gik endda så langt som at kommentere det overfor én, der har en hel del mere forstand på den slags end mig. Der kunne jeg godt have brugt en ordbog…

  13/03/2012
 • Kira B.

  Det er sku ikke kun mændene, jeg er super glad for din lille ordbog. Vidste ikke at parabener ligefrem kunne nedsætte fertilitet, troede (ligesom mændene), at det bare var noget som skulle undgåes, uden at vide effekten. Den ordbog må godt bliver større for mit vedkommende 🙂

  13/03/2012
 • Anette Kristine Poulsen

  Kære alle,

  SÅ er ordbogen lagt på under ‘Her’.

  @Charlotte – vil du prøve fra en anden computer? Jeg ser det i hvert fald fint, og håber det samme gælder I andre?

  Stor hilsen Anette

  13/03/2012
 • CharlotteK

  Er jeg den eneste, der ikke kan se billedet?

  13/03/2012
 • @Sanne – haha, de har nok brugt Google Translation. Stor hilsen Anette

  13/03/2012
 • Mette Vang Johnsen

  Jeg vil elske at få en ordbog, jeg har slet ikke styr på de forskellige ord, så den vil blive brugt flittig når jeg skal shoppe til min tøser og mig.

  13/03/2012
 • Jeg bruger en utroligt go’, synes jeg, dagcreme fra Aldi (ja, tør jo dårligt indrømme det i dette forum!), på den står der “anti-rynkende”, haha! Men jeg tror det beror på en dårlig oversættelse.

  13/03/2012
 • Ja, sørme skal det være gennemtænkt. Men jeg kan have lige så meget brug for en ordbog – for det er faktisk ret svært at holde styr på alle begreber. Kan godt forstå at mændene kan have det svært når vi andre også nogle gange kæmper med at gennemskue indholdet 😉

  13/03/2012
 • Anette Kristine Poulsen

  Kære Kirsten,

  Du skulle meget gerne få noget i din inbox om ca. 20 minutter.

  Kære Anja,

  Min pointe er, at kommunikationen på de her ting til mænd skal være gennemtænkt. Jeg lægger artiklen ud inkl. ordbog.

  Stor hilsen Anette

  13/03/2012
 • Kirsten V Nielsen

  Har ikke modtaget Beautyspace i min inbox hverken idag eller igår. 🙁

  13/03/2012
 • De stakkels mænd altså;-) men de må have det lært !;-) jeg selv synes jeg da kan en del udtryk, men synes en ordbog lyder som en god ide:-)

  13/03/2012