Oscar-gæsteblogger Ole Henriksen

oscar-copy1

Ole Henriksen hepper på Susanne Bier, og her får du hans bud på, hvordan Oscar-showets andre stjerner gør sig klar til verdens mest prestigefyldte filmpris med guldstatuetter, lange limousiner, kindkys, magiske kjoler og den røde løber.

Anette: Hvordan forbereder en stjerne sig til det store Oscar-show?

Ole: Stjerner som Mark Wahlberg, Charlize Theron, Mark Ruffalo (som er nomineret til en Oscar for bedste birolle), Bryce Dallas Howard, Renee Zellweger, Lisa Kudrow og Ellen DeGeneres følger det samme mønster i deres behandlinger inden Oscar-uddelingen. De har alle været forbi gennem de seneste uger for at få huden – i både ansigtet og på kroppen – til at se absolut strålende og fejlfri ud. Ugentlige behandlinger er altså musts i fem uger før selve Oscar-uddelingen. De to mest efterspurgte ansigtsbehandlinger blandt stjernerne er ‘The anti-gravity complexion treatment,’ der opstrammer, og ‘The ultimate hydra-dermabrasin experience,’ hvor jeg  blandt andet bruger lysterapi til at stimulere hudens kollagenproduktion.

Anette: Selv har du altid ‘Oscar-ready’ hud. Hvilke produkter kan du ikke undvære?

Ole: Man skal selvfølgelig kende sin hudtype, og min er normal/kombineret. Men hvis jeg ikke behandlede den rigtig, ville mine porer være tilstoppede, og min hudoverflade mindre blød og glat. Jeg har mange favoritter, bl.a. ‘On the Go Cleanser,’ som også er Justin Timberlakes favorit. Bruger du den på en flad, rund ansigtssvamp, eksfolierer den også. Derudover forkæler jeg min hud med ‘Truth Serum Collagen Booster,’ der frisker op og giver huden nyt liv på nul komma dut i løbet af dagen. Min luksus til øjenområdet er ‘Ultimate Lift Eye Gel,’ der køler og afholder dybe rynker fra at få alt for godt fat.  

Anette: Hvad anbefaler du, hvis man ikke har råd til alle produkterne? 

Ole: Det er desværre svært at lave en god rens hjemme på køkkenbordet, da formlerne er komplicerede. Masker og skrubbecremer er derimod nemmere at lave (og de fif skal I få). Så hvis du skal spare, kan du starte med en god fugtcreme til dag og nat som for eksempel min ‘Herbal Day Creme’ – den har godt nok SPF, men det tager ingen skade af at sove med. Du behøver ikke købe alt på én gang, men kan gradvist gøre din produktsamling større. Vær dog ikke nærig, når det drejer sig om din hud – den skal holde hele livet.

NB: Hvis du kan holde dig vågen, kan du se stjernerne glimte, når Oscar-uddelingen vises direkte på TV 2 Film på søndag kl. 02.30 dansk tid. NB2: De hjemmerørte fif skal vi nok komme tilbage til.

24/02/2011
VIND ham du milde Armani
28/02/2011
Hvor bange er du?

Kommentarer

 • kira

  Hvordan kan man andet end at elske verdens mest positive mand, som så samtidig laver skønhedsprodukter :)fantastisk kombination

  01/03/2011
 • M

  Det er mig, der takker – for dén havde jeg godt nok aldrig ræssoneret mig frem til:o) KH M

  01/03/2011
 • Gunhild Degn Østergaard

  Ole er fantastisk. Han er åben og ærlig. Han har en enorm kærlig mand. Laurence og Ole fik min datter og jeg lov at møde flere gange sensommer 2009.
  Jeg vandt en rejse til L.A. over for at forskønnes af Ole´s stab. Og vi var hos Ole og Laurence privat for at få frokost og midt på ugen ude at spise med dem. Skøn skøn tur til en værdi af 75.000kr Jubii…. er vild med de to. Og elsker Ole´s produkter Yes Sir!!!

  28/02/2011
 • Susanne Sørensen

  Ja vi kan være stolte af Susanne Bier.Og med hjælp fra Ole Henriksen gik det jo godt ;O)

  28/02/2011
 • Den dér Herbal Day Creme med spf15 er vist nok på tilbud til 295 i Magasin Kgns Nytorv…(orange bøtte? Så er det den!)

  28/02/2011
 • Lisbeth

  <3 <3

  28/02/2011
 • Sussie.

  Tak for de gode råd. Du er sådan en skøn person Ole <3

  28/02/2011
 • Heidi

  Skønt med anbefalinger fra mesteren selv. Jeg kan mærke hans energi heromme på den anden side af tastaturet – det bliver en god dag!

  28/02/2011
 • CharlotteK

  Gad godt at få en ansigtsbehandling hos Ole – og helst af mesteren himself. Det må være en super dejlig oplevelse! Jeg vil også være hollywoodstjerne:-)

  28/02/2011
 • Skønt indlæg Anette…Ole H stråler altid og man bliver så glad af ham, også hans gode råd : ) Kh fra Jo

  28/02/2011
 • Kære Marie – GODT vi har skønne hoveder som dig, der minder om, når ting bliver for indforståede. SPF = sun protection faktor. Fra i dag af vil jeg altid skrive solbeskyttelsesfaktor. Tak. A

  28/02/2011
 • M

  Nu er jeg stødt på det et par gange, og nu må jeg altså vide: Hvad er SPF? Eller har jeg bare ikke fulgt godt nok med? KH M

  28/02/2011
 • eviggode ole-råd. jeg er lidt en forræder. for jeg hepper altså på biutiful og javier bardem. men selvfølgelig fortjener susanne bier den også – måske de blot kan dele? susanne bier kan i hvert fald også snart dele ud af skønhedstips herinde;)

  28/02/2011
 • Britta

  Åh det går jo ikke at holde sig vågen, vi er jo nødt til at have vores skønhedssøvn 🙂 mon ikke de genudsender i morgen?
  Opskrifter fra Ole … I loooove it!

  27/02/2011
 • Nipuni Julie

  Man bliver så glad når man ser at du har Ole som gæsteblogger – jeg elsker når han fortælle om sit liv, som ligger så langt fra mit eget. Mere af Ole, tak 😉
  Og det bliver spændende at se Oscar-showet, hvis jeg kan holde mig vågen.

  27/02/2011
 • susanne

  Nejjj hvor fedt man kan vinde igen
  synes altså at du skal have vindere hver dag 🙂 lige som til jul hvor du havde advents kalender 🙂 fedt

  27/02/2011
 • Tak Anette for at du ‘deler Ole’ med os andre! 🙂

  27/02/2011
 • Linda Juul Petersen

  Var engang så heldig at vinde et tre-trins skrub/maske system. Tror måske det kunne spises – duftede dejligt af mandler. Glæder mig nu til en behandling med hans produkter hos Caroline Bjering – gave fra god veninde.

  27/02/2011
 • anne groth andersen

  Jeg mener Ole har helt ret i at man skal investere i sin hud! Og personligt synes jeg en god fugtighedscreme og ansigtsrens er det vigtigste, så det er værd at investere i. Mht. ansigts- og bodyscrub laver jeg altid min egen af olivenolie, rørsukker og honning- den er SU-venlig og til dato den bedste scrub, jeg nogensinde har prøvet!

  27/02/2011
 • Tak til Ole H. Som altid er frisk med nogle tips og tricks.. Dem glæder jeg mig til 🙂
  Og ser frem til at se de smukke oscar folk. Der bliver da gjort noget ud af det…

  27/02/2011
 • Skønt med en dosis Ole! Ser frem til at opskrifterne lander på bloggen 🙂

  27/02/2011
 • Joan

  Hvor er det skønt at få nogle tips fra kongen der også er billige – glæder mig til opskrifterne. Når det er sagt synes jeg aldrig man fortryder at spendere en formue på Ole H produkter. Det er luksus!

  27/02/2011
 • Tullepigen

  GUUUUUUUDDDDDD – det VAR dén Ole! (ja nu er det da pinligt at jeg ikke troede det var ham!) Uha – det er da vist en stjerne blog det her. Åh han er så fantastisk!

  27/02/2011
 • Jeg elsker Ole. For alt. Langt langt oppe på listen over årsager ligger “nul komma dut.”

  I mit liv vil jeg nå at møde Eckhart Tolle, Obama, Oprah – og Ole.

  Tak fordi du kender ham, Anette, så vi kan få en dosis ind imellem. 🙂

  27/02/2011
 • Skønt indlæg – jeg er også fan af Ole og ikke mindst hans indstilling til livet i sig selv. Go Ole! 😀

  27/02/2011
 • Oscar-uddelingen mangler altså en kategori!!! Det gør den!
  En kategori, som Ole ku nomineres i! Og vinde, naturligvis!
  Skøn, skøn, skøn – andet kan næsten ikke beskrive ham! Jeg overvejer at adoptere! Dog kun hvis jeg kan adoptere Ole!! I’m in luuuuv!!!
  Og selvfølgelig skal man da holde sig vågen til at se Oscar! Og alle de smækreste stjerner har ganske sikkert været omkring Ole..
  Tænk at kunne prale af at komme før Oscar! Seje Ole!!
  Jeg hepper på en Oscar til Susanne Bier – men altså også en til Ole!!!

  26/02/2011
 • Mie

  Jeg er stor favorit af Ole Henriksens tilgang til livet! Når jeg tænker Ole H, så tænker jeg: Ingen bitterhed. Ingen vrede. Ingen bebrejdelser. Til gengæld i overflod af troen på det gode. Lyset. Kærligheden. Glæden. Og ikke mindst det helt fantastiske smil, som får alt det onde til IKKE, at få lov til at tage bolig i hans krop!
  I mine øjne er Ole H, et fantastisk forbillede. En fantastisk mand. Ja, og så er der naturligvis alle de skønne creame…….. STORT tillykke Ole, at du er nået så langt både i business og ikke mindst med dig selv! Wonderfull <3

  26/02/2011
 • Lærke KN.

  I julekalenderen vandt jeg nogle produkter fra Ole Henriksen, og dem har jeg haft STOR glæde af 🙂 jeg har også været ude og investere i flere produkter, da de simpelthen er SÅ skønne.
  Det skal helt klart anbefales at købe hans produkter.

  26/02/2011