Overskud som tendens

Du finder makeup fra The Oscars her, men først to ord om i torsdags, hvor ELLE havde samlet 500 kvinder på Havneholmen. Der var tendens-foredrag, tapas, vin, prisvindende lakridsmandler og goodiebags. Uden det kostede en krone for de fremmødte. Og se det er faktisk en tendens…det med at give uden at forlange tilbage (virker også i kærlighed). For vi tænder på venlighed, interesse, hjælpsomhed og having a good time. Og så kan det godt være, at de færreste spurter ud og køber alt, hvad de så den aften, men de fleste husker og fortæller vidt og bredt om generøsiteten, de har oplevet.

Det er også derfor, at små creme-, makeup- og duftprøver altid er indlysende godt givet ud. For vi husker, hvor hjælpen kom fra. Gid alle ville indse det.

For mig blev aftenen ekstra magisk, fordi jeg mødte såååå mange Beautyspace-læsere. 1000 tak fordi I kom og sagde hej. Var du ikke med, er der en lille filmbid her.

SNUP TIPPET OG ET PAR VINDERE: De 3 heldige der løb med Balance Me blev: Jane C Jensen, Laura P og Anita (Moccapigen) og en trøsteting til Emma R. Send venligst jeres adresser til open-mind@mail.dk og hold øje hos Balance Me for flere vindermuligheder. Lige om lidt rekvirerer vi Kiehl’s testere, så stay tuned. For dig, der venter på Armani-gevinst, så bliver der sendt ud i dag, har jeg fået mail om.

Trend-NB: Læg mærke til det sidste foto, hvor ELLEs chefredaktør Cecilie Christiansen flasher ankler. Dem (altså ikke kun hendes) kommer vi til at se meget mere til her i foråret.

Gratis beauty-updates får du ved at tilmelde dig her.

20/02/2013
VIND!
26/02/2013
Testpersoner søges

Kommentarer

 • Nanna

  Kære Anette,
  Det var et lille smut, jeg er hjemme igen og fik ikke nået at købe så meget. Glæder mig til din new yorker guide!!
  Knus

  04/03/2013
 • CharlotteK

  Kommer der også et arrangement i Århus eller Fredericia, Anette?

  01/03/2013
 • Anette Kristine Poulsen

  Åhhh undskyld at jeg ikke har fået svaret her. Tak for jeres ord.

  @Nanna – jeg arbejder på en New Yorker guide, men det bliver nok ikke aktuelt til din tur, så kom hjem og gør os klogere.

  Stor hilsen Anette

  28/02/2013
 • Tina Irene Povlsen

  Det var ganske enkelt fantastisk at møde dig. Super lækker aften med gode foredrag, lækker mad, musik, goodiebags, super stemning og meget meget mer’ … Det er 3 gang jeg har deltaget i dette arrangement. Der bliver ikke gået på kompromis her. Hver gang et veltilrettelagt event med de bedste af de bedste indslag. Du har helt ret i din udmelding om at diverse små prøver m.v. er godt givet ud. For netop jo – man husker klart gode oplevelser, det generøse uden at det absolut behøver at være stort og prangende. Tak igen. 🙂

  26/02/2013
 • Skønt show, skøn dame, FANTASTISK goodiebag 🙂

  //K

  25/02/2013
 • Igen, det var SÅ fedt at hilse på dig 🙂 Fik faktisk også hilst på Marianne P. 🙂 Jeg glæder mig sådan til at få fingrene i din bog 🙂 Og arrangementet var jo super! Elsker at det var gratis. Min ene veninde fabler stadig om den lækre tapas, og min anden veninde fik afleveret sit tlf. nr. til en af de arbejdene mænd, haha! 😀

  25/02/2013
 • Er godt nok lidt misundelig på alle jer der var med til det arrangement. Måske jeg snart skulle flytte over på den anden side 😉

  25/02/2013
 • susanne

  Jamen altså Anette, hvad kan man snart sige.. du er simpelthen bare en berømthed … Hold da helt ferie, et arrangement har holdt der !! Tillykke

  25/02/2013
 • Nanna

  Kære Anette,
  Jeg har netop bestilt din bog, selvom jeg ikke er 30+ kan jeg jo forberede mig! Jeg glæder mig, har hørt den er rigtig go’
  Vil du måske lige hjælpe mig, inden jeg skal til new york? Ved jo som bekendt at beauty produkter er en del billigere derovre. Her i danmark er jeg vild med nimue, men det er hundedyrt!! Kan man få det billigere derovre og i så fald, hvor? har du PH-formula (som jeg har hørt meget godt om og REN produkter billigere også)
  jeg ved godt du ikke er et leksikon, men måske vidste du det – eller en anden sød læser på siden
  /Nanna

  25/02/2013
 • Sommer

  Oh, havde sådan glædet mig til max kvindehørm, og vupti, lå man HELT ned, med den dersens virus, der ellers var blevet spået slut.

  Er der nogen der ved hvor mange uger man skal afsætte? – det er jo helt vildt, så slatten man er.

  Gudskelov for blogunderholdning.

  Glæder mig til/håber meget, at I laver et nyt arangement – geeerne på denne side af sommerferien. 😉

  25/02/2013
 • Henriette

  Rigtigt ked af, at jeg ikke kunne være der, men næste Beauty Space, håber jeg, at vi ses -:) Som altid helt vild med din stil -:)

  25/02/2013
 • Julia Kim

  Du var indbegrebet af lækkert overskud Anette! Og de der lakridsmandler…! Whaujjuu dem fik man virkelig ekstra overskud af – de var for lækre!

  25/02/2013
 • Anne Mette K

  Det koster så lidt at smile, holde en dør eller måske samle en sut eller en legetøjsbil op for en mor, der hænderne fulde.
  Små testere er guld værd, faktisk ikke til at undvære når man har hud, der reagerer på bl.a æteriske olier (som ikke altid er specificeret yderligere), parfume og enkelte andre ingredienser. Jeg er dog altid blevet mødt med venlighed og hvis ikke der.fandtes en mærke-prøver så løses det på anden måde.

  25/02/2013
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Marianne P – jeg er så glad for, at du kom forbi. Der er bog på vej i posten til dig.

  @ Ann-Mari – du når det næste gang. Jeg vil skrive noget mere mht. små prøver.

  @ Louise E – ifølge omega-ekspert Niels Ehler får vi rigeligt omega6, så måske skulle du bare springe på Lysi’s olie fra Brugsen. Jeg synes dog, MK olierne er fine..skal have tjekket op på, HVOR meget omega6, der er i.

  @ Heidi – 1000 tak fordi du kom forbi i torsdags. Det var dejligt at møde dig.

  @ Sanne – de gamle dyder som venlighed og høflighed bliver pudset af igen (og tro mig…det kan være tiltrængt).

  @ Dorte D – det var SÅ godt at møde dig. 1000 tak fordi du kom forbi.

  @ Sofie Dolva – haha, det kan du selv være!

  @ Mette – tak skal du have. Tænk engang…fra hjemmefronten har jeg fået lidt kritik mht. knold 😉

  Stor hilsen Anette

  25/02/2013
 • Mette

  Hvor ser du lækker ud, Anette – med opsat hår 🙂

  25/02/2013
 • ØV gid man havde været der, det lyder som var det en stor succes! Det er altid en fornøjelse at høre the Queen of Beauty tale 😉 Jeg vil glæde mig til Beautyspace Live i stedet!! /Sofie

  25/02/2013
 • Dorte Daugaard

  Jeg stemmer i: super lækkert arrangement! Du er jo også en super dygtig formidler irl! (Hvis ikke det var fordi, det ikke var så pænt over for de andre, så ville jeg understrege, at du var klart den bedste foredragsholder/taler den aften – men jeg vil jo ikke gøre nogen ked af det, så det gør jeg ikke) 😉
  Lækker mad – skøn bog, som jeg er ved at være igennem – og virkelig hyggeligt at møde dig!!
  Jeg genkendte klart den varme, jeg jo så godt kan lide herinde fra beautyspace!!

  25/02/2013
 • Hvem tænder ikke på venlighed? Håber dælme aldrig at det går af mode! 🙂

  25/02/2013
 • Sissel

  Dejligt arrangement – og virkelig levende oplæg, I holdt. Tusind tak for en god oplevelse og den søde hilsen i min hudbibel aka “Flot hud uden hokuspokus” 😉

  25/02/2013
 • Louise Eriksen

  Jeg overvejer at begynde på MK olien. Men jeg har læst at hvis en hud har tildens til at blusse op som min er, skal man kun indtage omega 3 og ikke omega 6 og 9 som MK olien også indeholder. Er det korrekt? Hvad er din anbefaling at indtage?

  25/02/2013
 • Ann-Marie

  Var ked af at jeg ikke nåede Aller huset, men man kan ikke alt. Hvor har du bare ret, med hensyn til små prøver…. Hvor har jeg tit købt et produkt efter at have fået en lille smags prøve. Men her ude på landet, vil de hellere have dem liggende i skuffen, end give dem væk. Man får allerhøjst en af slagsen, hvis man køber et gave kort. I udlandet ligger der altid små ting i posen når man handler…. Håber jeg får mulighed for at møde dig en anden gang. Ha en dejlig uge :O)

  25/02/2013
 • Heidi

  Kære Anette. Det var så fantastisk at møde dig. Du gjorde det så godt. Og arrangementet – helt vildt! Skøn eftermiddag.

  25/02/2013
 • Et super arrangement og dejligt at hilse på dig, Anette 🙂

  25/02/2013

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.