fbpx

Pænt punk

Foto: Miguel Reveriego

Foto: Miguel Reveriego

Et kig ud af vinduet viser, at den gode Søren Hedegaards vinter-garns-tips stadig er aktuelle.  Men hvorfor ikke også se på lidt forår? Som eksempelvis Avedas forårs-lokker, hvor Toyah-looket hylder punkrockeren Toyah Willcox. Der er vel tale om en forskønnet omskrivning af punk, som måske nok er rå og hardcore i bunden, men hvor det raffinerede vist vinder slutspurten.

SNUP TENDENSEN: Avedas folk har brugt to stylingprodukter: Volumizing Tonic Air Control Hair Spray og Pure Abundance Hair Potion (en slags hårstyling-pudder med kultstatus, der puster fylde og liv i håret).

NB 02: Hvem skulle have fingre i dit hår, hvis du kunne vælge?

19/02/2010
Hattehår, hentehår og hedeture
22/02/2010
Grøn hud til London Fashion Week

Kommentarer

 • Jeg er altså også vældig, vældig tilfreds med min nuværende frisør – som tilmed også klipper kæresten og sønnen. Så intet dér!!
  Meeeen – det kunne nu være sjovt med Søren Hedegaard. Jeg tænker at så kan jeg også liiiige få de dér øjne fra Malene Birger med ved samme lejlighed!! Og jeg kan ret godt li’ det hår, som han har lavet i Elle DK marts nummeret.

  22/02/2010
 • Nipuni Julie

  Jeg har nogen utrolige dygtige frisører på nuværende tidspunkt, men hvis jeg kunne vælge frit på alle hylder skulle det være Dennis Knudsen 🙂 Har mødt ham før og han er et varmt og rart menneske at være i selskab med. Og og og, så må man jo ikke glemme at han jo er virkelig dygtig!

  22/02/2010
 • Kære Anette. Der er forskel på at være ikke farvet og farvet. Mere struktur og liv nu, mange flere nuancer, mindre glans, men godt for hårbunden. Må og skal tackle de grå gæster på et tidspunkt, for i længden går min nuværende jeg-hiver-jer-ud-taktik jo ikke 🙂
  PS: Jeg har engang siddet model hos Gun Britt, altså sådan noget øve/show noget. Og det var ikke noget positivt indtryk jeg fik af salonnen, sorry. Men jeg er helt sikker på hun er en fabelagtig frisør. Have a sweet day. KH Laura

  21/02/2010
 • Lene

  Kunne være sjovt at prøve Dennis Knudsen. Fik som helt ung lagt makeup af ham – og det gjorde dengang stort indtryk!

  20/02/2010
 • Joan

  Jeg drømmer om en klipning hos Gun Britt. Tror det koster omkring 1500 og jeg er bare vildt nysgerrig efter om det ville være så meget bedre end hos alm frisør. Er der nogle af jer der har prøvet hende?

  20/02/2010
 • Åh, jamen jeg ønsker mig faktisk bare én eller anden, der får fingrene i mit hår. For det trænger og skriger på hjælp og pleje. I en drømmeverden må det gerne være hos Zenz eller Hos Nielsen på Nørrebro. Drømme-drømme.

  20/02/2010
 • @Cool Laura – både at du ikke farver, at du er korthåret og at du (og frisøren) er vild med forandring ;o)Oplever du en forskel i dit ikke-farvede hår i forhold til før – eller er 15 år lidt for længe at huske tilbage ;o) ? kh Anette

  20/02/2010
 • Kære Anette. Jeg er i den meget lykkelige situation at jeg har fundet frisøren i mit liv. Jeg er total tryg, samtidig med hun udfordrer mig på stil. Jeg er (en af de få) kvinder der er korthåret, og tit skifter frisure. Og det kræver som bekendt en frisør man kan stole på. Tilgængæld er jeg efter 15 år holdt op med at farve mit hår, og det er også tryghedsudfordrende, men ganske dejligt (og u-kemisk, for det får vi nok af på andre måder). Tak fori du deler. Have a sweet WE. KH Laura

  20/02/2010