fbpx

På alles læber

Jeg ELSKER matte, koralfarvede læber. Hvad med dig?

Jeg ELSKER matte, koralfarvede læber. Hvad med dig?

Det er slut med at dryppe af lipgloss. Næsten. For den cremede læbestift tager kampen op godt hjulpet af kvikke jeg-er-friskere-end-frisk-forårsfarver. Håber du vil nyde fotograf Jens Peter Engedals tre pletskud af sæsonens skarpeste farvebud: koral, pinky pink og rød.

SNUP TENDENSEN: Læs mere lige her.

NB: Som bonus-info har The Ecologist netop konstateret, at en kvinde i løbet af et liv i gennemsnit indtager 2 kg læbestift, hvilket svarer til 863 læbestifter.

Hvad med dig – er du til gloss eller klassisk læbestift ?

09/04/2010
Ta’ chancen med Chanel
13/04/2010
Kender du et andet ord for tak?

Kommentarer

 • Jeg dur ikke til gloss. Jeg synes at det klistrer. Jeg har netop købt en af de nye Chanel læbestifter i mørk pink – men jeg tror også jeg skal ud og have en lidt mørkere …

  19/04/2010
 • Til jer, der elsker jeres gloss og ikke vil highshine – påfør lidt pudder på læberne UNDER med en pensel først – nemt ikk…

  13/04/2010
 • Hanne

  Jeg elsker læbestift! Synes jeg ligner en marcipangris med gloss – på den kiksede måde. Synes det er smukt til så mange andre – men ikke på mig. Så jeg hilser den nye trend velkommen!

  12/04/2010
 • Joan

  Åh sikke billeder. Forstår godt de tal med at indtage læbestift for man får da lyst til lige at snuppe en bid!
  Elsker al farve til læberne om det er gloss eller klassisk betyder ikke så meget – bare der er farve. Jeg er ikke den NUDE type;O)

  12/04/2010
 • Lene

  Altså jeg synes jo stadig gloss er smukt – men jeg vender mig også først til en tendens når den er ved at være på retur. Så spørg igen når det igen bliver knap så hipt!

  12/04/2010
 • FANTASTISK billede! WAUW! Og endnu mere fantastisk artikel. Flot, brilliant! Jeg er vild med at læbestiften er på vej tilbage – lip gloss er flot, men hold da op, hvor skal man passe på ikke at komme til at ligge i den tacky ende af elegance-spektret…

  12/04/2010
 • @AD – NUDE holder max, max, max.
  @LEA – du må sætte tid af i en læbestiftbar til afprøvning ;o)
  @NIPUNI – glossen er svær at lægge væk og jeg gør det heller ikke. Vælger bare en der ikke er high shine.
  kh
  Anette

  12/04/2010
 • AD

  Flotte, flotte fotos! En læbestift i en “nude”-farve passer mig bedst – så jeg er lidt gammeldags, men jeg kan jo gå hen og blive helt moderne igen…

  12/04/2010
 • Lea

  Jeg gad vildt godt at være til power-woman-læbestift! Men synes ikke lige, at farven, der matcher mig, er hoppet forbi mig endnu.
  Så jeg ender tit med ‘naturligt’ gloss-look …

  12/04/2010
 • Nipuni Julie

  Først og fremmest er det et helt fantastisk billede -thumps up til fotografen ;o)

  Jeg har altid været en glossy girl, men nu er jeg blevet fan af YSL – Rouge Pure Shine, som er en læbestift. Den er dog meget blød og konsistensen er mere som en læbepomade -I LIKE! ;o)

  12/04/2010