fbpx

På job med Angelina

model

Ved godt, at det er en uretfærdig, teasende og halvlusket overskrift. Men jeg lover dig, at min første tanke var Brad Pitt, da jeg i fredags 8.53 stod i studiet hos ham her i Kødbyen på Aarhus havn og hun dukkede op. Rossita Maria Jensen. Og nej, selvfølgelig er hun ikke Angelina Jolie, der flagrer rundt mellem NYC, LA og Cambodja. Hun er til gengæld fra Odder, trebørns-alene-mor, 32 år, hamrende humørfyldt, super prof (model) og med et udseende, der også ville klæ’ mig rigtig godt.

Mød Rossita som jeg vil arbejde meget mere sammen med:

angelinajolie

NB: Der er i øvrigt meldt ud, at Angelina Jolie er uden makeup i kampagnen for Louis Vuitton. Tror du, at de tror, at vi er halvblinde? 

17/06/2011
Beskytter du sandheden?
21/06/2011
Meet the lips

Kommentarer

 • M

  Tænk at ha’ naturligt smokey eyes? Det havde min kæreste også dengang han arbejdede i treholdsskift. Ingen make up, bare stoooore sorte rander rundt om øjnene.
  Den skal Vuitton vist længere ud på landet med…og selv derude tror jeg heller ikke de hopper på den;o)

  24/06/2011
 • hehe hvor sjovt med Angelina…er det ikke bare et markedsføring stunt? Det blir vi kvinder da nød til at tro på hvis vi skal have lidt håb 🙂

  23/06/2011
 • ha ha nej vi er ikke halv blinde og hende Rossita er meget smuk – både med og uden makeup

  22/06/2011
 • Silke Grane

  Hej Anette,
  Iiih, hvor jeg nyder at følge med i din fantastiske blog! 🙂 Jeg vil hermed gerne sende en stor hilsen til Rossita, som jeg kendte tilbage i mine gode, gamle Århus-dage. Hun har altid været hamrende smuk og det er dejligt at se, at hun kun er blevet smukkere med alderen. 🙂 Jeg kunne da godt tænke mig at høre hvad hun selv kan lide at bruge af produkter og hvad hun gør for at forblive så lækker. 🙂

  21/06/2011
 • Sanna

  For 50 millioner kan man købe en masse make-up… Man kan også bare være født med ualmindelig gode gener, så sparer man også de penge. Dem kan man i stedet investere i en LV taske, der er det eneste fornuftige at medbringe på en tur til vådområde i Cambodia 😀

  Rossita Maria har en fantastisk udstråling!

  20/06/2011
 • Vidste ikke hun havde besluttet at få tatoveret smokey-eyes 😉 haha

  20/06/2011
 • Rositta Maria Jensen

  Super skønt og dejligt at arbejde både med JP, Kennet og Anette;)Alle helt fantastiske mennesker :)Det var så hyggelig og dejlig en dag – Thanks! Glæder mig nu til at se resultatet 1000 kram vi ses snart 🙂

  20/06/2011
 • Rositta Maria Jensen

  Hj alle skønne kvinder Tusinde tak for alle de smukke smukke kommentarer håber I nyder beautyspace ligeså meget som Jeg ..fanastisk blog – Jeg er allerede blevet kæmpe fan.

  20/06/2011
 • Patrycja

  Tror Rossita er lige blevet mit forbillede. Kan vist ikke længere bruge min status som alenemor som en undskyldning for uredt hår og 10 kg for meget. 😉

  20/06/2011
 • Dorthe

  “adopteret” mente jeg selvfølgelig.. 🙂

  20/06/2011
 • Dorthe

  Nemlig, Anette. Hun får ca. 50 millioner kroner for den kampagne, som kommer til at strække sig over 2 år. Og de første billeder – bl.a. det du har posted, er taget i Cambodia. Angie har et særligt forhold til det land, bl.a. fordi hendes ældste søn Maddox er adtoret derfra. Så kom der lige lidt gossip herfra… 🙂

  20/06/2011
 • Ih, jeg ville altså ikke have noget imod at have hendes udseende <3

  20/06/2011
 • Frederikke

  Giv os alle en Kenneth, som vi kan installere på badeværelset ved siden af badekarret på løvefødder (jatak)… Føler mig overbevist om at mødet med spejlet om morgenen – nåh ja også resten af dagen – ville være meget anderledes på den fede måde ;o)Han er jo en sand skønhedskunstner.

  20/06/2011
 • CharlotteK

  Lækkert hår og lækker taske…. 🙂

  20/06/2011
 • Line

  hvor kan man købe det “non make-up” ??? 😉

  20/06/2011
 • Ja, skulle jeg bytte udseende med nogen ville hun da være et meget godt bud.

  PS: Prøvede min trøste-lak i går sammen med noget Konad design, blokker om det indenfor de næste par uger. Skal nok sende dig et link. 🙂

  20/06/2011
 • @Julia Kim – Photoshop eller ej, så er grundmaterialet kønt.
  @Anneli – det er også kun et rygte.
  @Maria M – det er nok den lækreste solhistorie, jeg længe har hørt. Vi glæder os til at se dig live på Beautyspace…og tillykke med de 2500 kr.
  @Rikke – ja, Odder (og det kan jeg jo skrive med en adresse i Addit-where?)
  @Dorthe – 50 mill. Siger du det?
  kh A

  20/06/2011
 • Dorthe

  Skøn skøn og naturlig kvinde hende Rossita – vildt lækkert hår.
  Ha’ ja tænk, hvis Angelina Jolie var født med al den make up. Har set billeder af hende uden make up, og der ser hun bestemt ikke sådan ud. Angelina Jolie får i øvrigt 50 millioner for den nye kampagne for Louis Vuitton, VILDT!

  19/06/2011
 • Kit

  Ærgerligt, at jeg er lyseblond 🙂 Smuk kvinde………..ØV……….Er enig i, at goderne er ulige fordelt 🙂

  19/06/2011
 • Gitte Salling

  goderne er sgu ulige fordelt.. 🙂

  19/06/2011
 • Single mor til 3 og fra Odder? Godt gåët at være så lækker med de forudsætninger. Gi’ noget 😉

  19/06/2011
 • Maria modelbooker

  😉 uhm ja, hendes udseende ville ved Gud også klæde mig! Smuk kvinde med et vildt godt look! Jeg kan sagtens bruge flere modeller i “min” stab, med det look!

  Anyway, forleden Skrev i noget om solen.. Jeg vil gerne dele mine tanker og vaner med Jer! Den gule ost der er sprængfyldt med energi og villigt spræder sinegyldne stråler.. Når min hudplejer spørger mig om jeg beskytter mig imod solen, står jeg nærmest skoleret i det jeg lyver og svarer “ja, altid faktor 30 i ansigtet og specielt omkring øjnene!” …. Det passer ikke! Jeg bruger højst en faktor 15 .. Men sørger for at spise en spiseske med tomatpuré daglig hele foråret.. Drikker masser af vand og grønsags smoothies, for at tilføre fugt indenfra! Jeg er stor forbruger af jurlique ansigtsolie og så bruger hørfrø olie/kæmpe natlys olie på kroppen !!! 😉 peeling og en god fugtgivende maske mindst en gang pr uge !! Solen er min ven, den giver mig energi, dejlig kulør og en frisk glad hud!! 🙂

  Forresten, jeg var ude for en uheldig frisør oplevelse… Læs blog om olier til håret!! Som plaster på såret fik jeg et gavekort på 2500 til behandlinger af eget ønske! 😉 tusind tak…

  God søndag til jer alle, skønne bloggere!

  Ps : Anette aka Carrie Bradshaw 😉 you rock my beauty-feministas univerese

  19/06/2011
 • Hvis ikke hun har make-up på, må hun i hvert fald være ked af de sorte render under øjnene 😉 Ps. Lækker jyde!

  19/06/2011
 • Anneli

  Sikke en gudesmuk og naturlig kvinde!

  Mht Angelina, så har hun da store mængder øjen makeup på. Kan ikke forstå hvad LV vinder på at markedsføre det som det modsatte..

  19/06/2011
 • Nå øv, den tanke har Elena allerede haft ser jeg nu….hvilket jo bekræfter teorien!;-)

  19/06/2011
 • Det ka da være Angelina ikke har noget make up på – at de har lavet de sorte skygger og streger omkring hendes øjne i Photoshop;-)

  19/06/2011
 • @Anette J – det kan du tro!
  @Lene – jeps. Ham kan du simpelthen kende bagfra?
  @Joan – ikke altid så sjovt, som det ser ud. Men lidt.
  @Elena – OF COURSE…det er jo det LV-dynastiet har gjort. Penslet i PS.
  kh A

  19/06/2011
 • Anette J

  Den jyske kvinde har et meget, meget lækkert hår. Skøn, naturlig kvinde. Mon resultaterne af jeres samarbejde kommer på bloggen?

  19/06/2011
 • Lene

  Er det den skønne Kenneth jeg fornemmer på billederne også?

  19/06/2011
 • Joan

  Åh hvordan ville det mon være at være med DIG en dag på jobbet! ;O)

  19/06/2011
 • Elena Leah

  HAHAHA! Nej, Angelina har slet ikke make-up på. Men altså, måske ligger den i, at hun intet make-up har på, men så har de godt nok gjort flittigt brug af photoshop til gengæld!

  19/06/2011
 • Hun er da en naturskønhed!

  19/06/2011
 • Pia

  Tror også hendes udseende ville klæde mig! :O)

  19/06/2011
 • Kamilla

  Hold op hvor er hun smuk – både den ene og den anden!

  19/06/2011
 • Sikke dog en smuk kvinde 🙂 Nå ja, klart Angelina ikke har make-up på 😉

  19/06/2011
 • Wauw hvor er Rossita smuk 😀

  19/06/2011
 • @Marianne P – jeg har bestilt præcis samme omgang…
  kh Anette

  19/06/2011
 • Haha, ja sådan “no make-up” kunne jeg også tænke mig at prøve:-)

  19/06/2011