På vippen…igen

Foto: Maybelline

Foto: Maybelline

Det er som om, øjenvipper bliver vildere og vildere. I hvert fald hvis vi skal tro løfterne bag mange af de nye mascaraer, der kommer i øjeblikket (og der er mange…cirka en ny om måneden). Her følges sort fylde og max længde op med voluminøse gloser og erkendelsen af, at vipper ikke bare er vipper. For i blæksort forklædning kan de gå fra medium til X-large, være kunstige eller blive dramatisk kunstneriske.

SNUP TENDENSEN: Se hele artiklen om vipperi i Børsen Weekend i dag, hvor du også kan læse om naturligt vokseværk til vipperne og få tips fra to mascara-eksperter.

21/10/2009
Paradis gør plads til mere end Johnny Depp
23/10/2009
VIPPER – in real life

Kommentarer

 • Anette Kristine Poulsen

  Kære Britta,
  Jeg er enig i, at de pulserende mascaraer er et hit. Maybelline kommer netop nu med PULSE PERFECTION (også med motor) til 130 kr. Vidste du i øvrigt, at der er 7 ting, kvinder gør, for at få perfekte vipper:
  – lægger op til 102 lag for få volumen
  – Laver zig-zag bevægelser for at separere vipperne
  – Farver vipperne permanent
  – Bruger vippebukker
  – Kommer madolie på vipperne for glans
  – Bruger en børste for at fjerne klumper
  (Det er Maybelline, som har spurgt 14.000 kvinder om deres mascaravaner)
  kh
  Anette

  23/10/2009
 • Britta

  Det er en jungle med alle de mascaraer – jeg synes i hvert fald at en mascara med motor er helt fantastisk at bruge 🙂 og så er det bare supervigtigt, at den ikke begynder at drysse i løbet af dagen.

  23/10/2009

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.