På hylderne hos Tomgangs Sarah Grünewald

-IMG_6335

Jeg elsker Tomgang. For mig er Mick Øgendahl ikke bare vanvittig sjov, men også genial til at spotte en upcoming superstjerne som Grünewald. Hun spiller så overbevisende naturligt, at næste mandag altid ligger lidt for langt ude i fremtiden. For i Tomgang ser vi den viltre, unge, sjove og dybt charmerende Sarah, hvis look jeg umuligt kan være alene om at ville copy paste. Se med, når Beautyspace er på hylde-besøg…her får du damens egne ord om et par (eller fem) af favoritterne:

-IMG_6343

Giorgio Armani: Jeg fløj på business Class med Emiraterne for et halvt år siden, og der fik man en bodycreme-prøve med på duften Sí. Der var et tomt sæde ved siden af mig, og jeg var så fræk at stjæle endnu en prøve, for den dufter SÅ fantastisk. Jeg bruger cremen, når jeg skal i byen eller har en lang dag foran mig. Den fugter fint, men det er pga. den fine duft, at jeg siden flyveturen har været vild med den – og det har min mand også.

IS Clinicals Eye Youth Complex: Mine øjne bliver udsat for en del. Faktisk er det ikke så slemt efter, at jeg bruger den nye mascara fra Lóreal Paris (Double Extension), som ikke skal gnides af om aftenen, men let kommer af med varmt vand på under 30 sek. Den drysser ikke, og er sjovt nok også græde-fast. Men dertil hører altså alligevel en god øjencreme, som passer på huden ved øjnene. Den her er super effektiv og samtidig mild og lækker.

Tromborg´s Glow Serum: Den er dyr, men holder for evigt og er hamrende effektiv. Jeg har de lidt stressede perioder med for meget arbejde, for få vitaminer og alt for lidt søvn. Alligevel er det om at møde på arbejde så fin og lækker som muligt, mest for min egen skyld, og det hjælper denne lille kammerat her mig med. Den hedder glow, og det er det, den gør. Det er som om, den peptalker min egen glød frem i lyset – og gløden bliver der hele dagen og får mit hus til at føle sig forkælet igen.

Beaute´Pacifiques Serum Paradoxe: Den indeholder to typer E-vitamin, er super nem at smøre på og har en anti-age-effekt, som for mig virker. Jeg bruger den under min makeup, når jeg arbejder, og fik den af Søren Hedegaard i sin tid, så min hud kunne være klar, når jeg satte mig i hans stol. Den tager ens rødme, hjælper på solskader, er lidt dyr, men holder i lang tid, og er for mig uundværlig.

-IMG_6350

Tromborg Deluxe Hands Cream: Jeg holder meget af Tromborg, som for mig er ærlige og troværdige produkter. Damen (Marianne Tromborg) vil aldrig finde på at lægge navn og ansigt til noget, som ikke er i orden, og jeg er vild med mange af hendes ting. Håndcremen er ingen undtagelse, og den har en fast plads i min taske, fordi den lindrer, blødgør og dufter skønt.

Miracle Hair Treatment: Oh Yes… and it is! Australierne kan altså noget, når det kommer til hårprodukter, og den her fætter er jeg faldet over efter anbefalinger fra flere veninder. Mine krøller bliver nemt tørre, krusede og matte, og det her er det bedste, jeg har prøvet. Mit hår elsker det. Den giver shine, varmebeskyttelse og samler krøllerne uden at fedte. Whats not like?

-IMG_6332

1000 tak for ordene til Sarah. Du kan se mere til hende på Instagram: @sarahgrundewaldcph

FOTO: Ditte Ingemann

17/11/2015
Rygklapperi og semi-stesolid
19/11/2015
Dit hoved på bloggen

Kommentarer

 • Hårproduktet finder I ved at få tilsendt en forhandlerliste fra info@whiteavenuegroup.dk eller ringe til dem på tlf. 31512184

  KH Anette

  19/11/2015
 • HSBP

  Vil også meget gerne vide hvor jeg kan købe hårproduktet! Og gad vide om man kan få at vide hvem der har klippet hende? 🙂 Overvejer samme frisure, det er så flot når det er stort som i God Morgen Danmark.

  19/11/2015
 • Dorte W

  Elsker dine ‘hyldebesøg’ – Real life erfaringer er det bedste ;))
  Et spørgsmål til Beauty Pacifique’s Paradoxe Serum.
  Sarah siger hun bruger den inden make up og jeg hører også flere steder at den kan blandes med ens make up. Men er det ikke bedst at komme en serum på som det første/inderste under ens dag eller natcreme?
  OG – et skud fra hoften spm, hvordan har du det med Exuviance produkterne?? Jeg er bange for at der er meget kemi i selvom de er suuuper effektive.

  Tak for en skøøøn blog!! Min hud er SÅ glad for alle gode råd 😉
  Kh Dorte

  19/11/2015
 • Kirsten V

  Altid interessant at være med på dine hylde-besøg 🙂

  En veninde har bedt mig spørge dig, om hvad din holdning er til Lancome Dream Tone 1?

  19/11/2015
 • Helle Rick

  Jo, hende Sarah er godt nok født under en heldig stjerne. Hun er bare lækker, hvis jeg må være så ærlig 🙂 Frisk pust og dejlig naturlig. Jeg kan se der er flere end mig der vil elske den der Miracle Hair Treatment. Kan finde et par af mine produkter på hendes hylder, så kan det da ikke gå helt galt for mig og min hud 😉

  18/11/2015
 • Marie Rasmussen

  Er fuldstændig enig ☺
  Det er fedt at snage i andres beauty sager. Er helt vild med det ….
  Tomgang/Sarah er helt afgjort også på min favorit liste ☺

  18/11/2015
 • HeLene

  jeg elsker de her indlæg!

  Og dine videoer. Og Bogen.

  Keep it coming girl!

  18/11/2015
 • @ Helle Danemand – hæng på, jeg finder ud af det. Stor hilsen Anette

  18/11/2015
 • Ja, det er skønt at kunne lure i andres toiletskabe sådan helt legalt 🙂

  Jeg har samme spørgsmål som Amalie: Hvordan får man fingre i det lækre hårprodukt? Det lyder som noget, mine krøller ville blive rigtig glade for 🙂

  18/11/2015
 • @Ibbe – Det ER nemlig genialt TV. Vi griner også i kor herhjemme, og Sarah er noget af det dejligste i den serie. Meget meget overbevisende i look og stil. Stor hilsen Anette

  18/11/2015
 • Yeah en kendt jeg elsker
  Sys hun er vidunderlig
  – elsker også Tomgang og når Jan og
  jeg skriger af Grin af Mick, Sarah, Rune og de andre
  (Fx Kirsten Lehfeldt) sidder Fjolle og hyler med

  Det er sjovt

  18/11/2015
 • Anette Kristine Poulsen

  @Amalie – det må vi lige finde ud af.

  @Ditte H – jeg tænker også på dig, hver gang denne her slags sager rammer bloggen.

  Stor hilsen Anette

  18/11/2015
 • Amalie

  Miracle Hair Treatment lyder lige som noget mit hår kunne bruge.
  Hvor er det muligt at købe den i Danmark ? 😀

  18/11/2015
 • Ditte H

  Yay! Er SÅ meget fan af de her inspirerende Åbne-skabe-på-andres-toiletter indlæg!!
  Og Sarah bruger jo den samme serum, Paradoxe, som undertegnede … Uden at jeg dog kommer i nærheden af Sarahs Star-quality, desværre.

  Jeg ved godt, at det er no-go at sove med silikone, men kunne jeg evt. skippe olien fra Pai om natten og i stedet sove med den der serum fra Origins, som du omtalte i din sidste video? Altså den med 0,000000000000001 % (eller der omkring) silikone i??

  18/11/2015