Paradis gør plads til mere end Johnny Depp

Vanessa Paradis bliver ansigt for den nye Chanel læbestift...

Vanessa Paradis bliver ansigt for den nye Chanel læbestift...

Sangerinden Vanessa Paradis (hende med ’Joe le Taxi’) er ikke bare den heldige ejer af en vis hr. Johnny Depp. Hun sidder nu også med en gylden Chanel-kontrakt, der bekræfter hende som ansigt for Chanels nye læbestift Rouge Coco de Chanel, som vil lande i Danmark i marts 2010. Ikke at hun er ny i Chanels smukke stald, hvor hun har lagt ansigt til både Cambon taskerne og Coco duften.

SNUP TENDENSEN: Du kender sikkert læbestift-dilemmaet med at skulle vælge holdbarhed på bekostning af velbehag (= bløde læber) eller omvendt. Mens vi venter på Chanel, er der dog en anden mester, der har formået at forene holdbar farve og bløde læber fra en og samme læbestift: Armanis Rouge d’Armani (som kan købes i Illum).

Deep eller Coco? Heldigvis behøver man ikke at vælge, hvis man er hedder Paradis

Deep eller Coco? Heldigvis behøver man ikke at vælge, hvis man hedder Paradis

Læbenyt til marts

Læbenyt til marts

21/10/2009
Skrub-eksperterne kommer…
23/10/2009
På vippen…igen

Kommentarer

  • Mikkel Hyldebrandt

    De nye læbestifter er Creative Director Peter Philips helt egen kreation. Han lavede – ud over makeup til Chanels og Lagerfelds Pariser-shows selvfølgelig – også makeup til Alexander McQueen med alien-elementer og usynlige bryn. Flot og genialt!

    26/10/2009
  • Lone

    Hvor mange farver kommer den i? Ved du det, Anette? KH Lone

    22/10/2009

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.