Pas på efterligninger

Sådan lyder advarslen i pressemeddelelsen, og normalt ville jeg ryste på hovedet og tænke sikke-billige-marketing-tricks. Men ikke med Bioderma, og én af grundende skal du få her. Jeg sad nemlig for nylig bænket til et pressemøde hos et af verdens største og mest hippe makeup-brands, som ikke var bange for at indrømme, at de desperat forsøge at lave et produkt, der kunne matche Biodermas evner. Og vi taler altså om en makeupfjerner. Indtil videre var det ikke lykkedes dem (elsker i øvrigt den slags ærlighed). Det pinte det pågældende brand, som er overalt backstage under de store modeuger. For Biodermas Sensibio H2O er ikke bare badeværelsets stjerne, men også catwalkens. Det er den makeupfjerner, der i sætningens sande ordlyd fjerner makeup effektivt, men også nænsomt hos de helt sarthudede. Og uden at fedte til med det resultat, at der kan lægges ny makeup med det samme. Noget, der giver point, når modeller pisker mellem shows og skal have makeup på og af og på igen. I en ruf. Nu lander Bioderma endelig i Danmark hos udvalgte apotekere til april og prisen på det berømte rensevand fra 1995 er 79 kr. for 100 ml og 119 kr. for 250 ml.

SNUP TIPPET: En opskrift er en opskrift, og ingen andre end Bioderma selv kender de præcise måleforhold. Men noget af succesforklaringen skyldes, at produktet består af en hydrofil (=glad for vand) del sammen med en hydrofobisk, der tiltrækker olie, og som er skruet sammen á la nogle af hudens egne fedtstoffer. Der kommer flere produkter fra Bioderma, men indtil videre er det nu udelukkende rensevandet, jeg er begejstret for.

@Beautyspace på Instagram

27/02/2014
Skrivebords-beauty-bommerter
03/03/2014
Danskerne vandt – også på skønhedsfronten

Kommentarer

 • Anette Kristine Poulsen

  1000 tak for dejlige kommentarer. Kan se, at mange glæder sig. Der går ca. 4 uger inden mærket lander herhjemme. Et par konkrete tilbagemeldinger:

  @ Pernille Sparsø – Først tak til @ Anette J for fin assistance, og derefter undskyld fordi jeg ikke præciserede. Jeg bruger Bioderma til at fjerne øjenmakeup med (på vatrondel)- og skal det gå rigtig hurtigt, tører jeg huden efter med en ny vatrondel. Og tak for dit tip – Rensevandet klarer nu fint min mascara (men det ville ikke gå til de vandfaste).

  @ Oline – Du skal aldrig undskylde sure opstød. De er skam velkomne. Jeg er ikke enig med dig, men det behøver vi jo bestemt heller ikke at være.

  @ Inge – Jeg kender desværre ikke produktet. Men jeg bliver altid skeptisk når nogen lover noget med en masse yngre år på nul tid.

  Stor hilsen Anette

  03/03/2014
 • Kender kun Bioderma af navn, har aldrig prøvet deres produkter. Men tror jeg vil holde øje med apoteket til april 😉

  03/03/2014
 • Tina Irene Povlsen

  Rensevand der lyder som et vidunder. Kender det ikke, men lyder attraktivt. Og prisen kan hverken afskrække eller skabe jammer. 🙂

  03/03/2014
 • Lotte

  Et andet stjerneprodukt fra Bioderma er: “Atoderm Crème – Nourishing Cream – Dry to very dry sensitive skin”. Det er en creme til kroppen.

  02/03/2014
 • Dorthe

  Virkelig herlige news! Men jeg skal nu alligvel have fyldt op med mine franske farvoritter i denne uge, hvor de små farmacias skal udforskes.:)

  02/03/2014
 • Inge

  Det er altid spændende med nye produkter. Jeg kender ikke dette, men alle her der gør, er jo begejstrede:O) Det må prøves når det kommer til DK. Jeg vil gerne spørge dig Anette, om du kender til det produkt der hedder Stamcelle ansigts-serum fra Green Door? Det lover at man ser 12 år yngre ud på 56 uger….Jeg er lidt påpasselig med hvilke ingredienser er er puttet i mine produkter og dette er helt økologisk. Og prisen er en smule mere rimelig end produktet fra Island, du præsenterede for et stykke tid siden. Men virker det??? kh fra Inge

  02/03/2014
 • Christina Hansen

  Jeg har kun det den hos kosmetologen og læst om den. At prøve må jeg have til gode. Det er da altid noget, at prisen er rimelig, når man tænker på, hvor hypet et produkt, det er. 🙂

  SUPER TILBUD PÅ ARGANOLIE 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

  LØRDAG SØNDAG MANDAG

  “HYDRAKER” MYSTIC ARGAN OIL 65 KR (normalpris 149,-)

  http://www.erayba.dk. – hvis nogen er interesserede! ♥♡♥

  01/03/2014
 • Ej det er så fedt Bioderma kommer til danmark! Jeg er stor fan, og har flere gange fået venner og familie til at købe det hjem til mig 🙂 Har dog også nogen venner, der ikke er så vilde med det, men jeg synes, det gør alt, hvad det skal uden at fedte, som mange andre makeupfjernere

  01/03/2014
 • Maiken C

  Super at den snart kan købes her hjemme 🙂 Så behøver jeg ikke købe ekstra med hjem fra den årlige sommerferie til Paris :-)God weekend til alle 🙂

  01/03/2014
 • Helle Rick

  God pris og lyder fantastisk, så den skal da prøves 🙂

  01/03/2014
 • Louise T.

  Dejligt når de go’e produkter endelig lander i Danmark. Har en veninde, der i laaang tid har købt hjem fra udlandet 😉

  01/03/2014
 • Og det til en særdeles rimelig pris. Jeg må på apoteket i april. Rigtig go’ weekend, smukke. 🙂

  01/03/2014
 • Hvor er det skønt at det bliver nemmere at få fingrene i Bioderma i Danmark! Glæder mig helt afsindigt til endelig at prøve det 🙂

  01/03/2014
 • Pernille

  Hvis I ikke vil vente til april, kan I bestille hjem fra denne webshop: http://www.escentual.com

  Jeg har selv lige bestilt og venter spændt på at prøve :o)

  01/03/2014
 • Tanya

  Den har jeg hørt anbefalet før – og forstår godt deres bekymring for efterligninger, for der er flere mærker der lægger navn og nogle gange emballage tæt op ad denne her (den er jeg da faldet for!). Glæder mig til at prøve den rigtige 🙂

  01/03/2014
 • Ghita

  Deres deodorant Crealine Bio er også super.

  01/03/2014
 • Pernille Sparsø

  Måske jeg er den eneste novice i beautyland – så bare spring over her!
  Hvis ikke, kan jeg fortælle, at ved at surfe rundt på you-tube, kan man (jeg) blive klogere på hvad andre har af erfaring med Bioderma, og hvordan de helt lavpraktisk gør, for det kan jo ikke være rigtigt, at Anette skal gøre al forarbejdet for os læsere; læs:mig!
  Tilsyneladende bruger mange et andet produkt når øjenmakeuppen skal af, især hvis det drejer sig om mascara. Derimod virker det ganske effektivt, når det kommer til brugen af Bioderma til den øvrige makeup i ansigtet. I een af videoerne blev det anbefalet først at fjerne makeup med Bioderma før afrensning med Clarisonic, for derved ikke “skubbe” snavset ind i porerne. Se det gav jo pludselig mening for mig! Tjek BYonique ud på Youtube. Hun er en grundig dame omend meget hurtigtalende, så det er med at hold ørerne stive:-)

  01/03/2014
 • Pernille Sparsø

  Tak @Anette J 🙂
  Kan ikke rigtig se det kan bruges til afrensning med min nyindkøbte Clarisonic… Måske som supplement?! Men det er jo sådan set et positivt problem;-) Dejligt for de som er fan af produktet, at det nu kan fåes i DK.

  28/02/2014
 • Jette V

  Det lyder helt sikkert som noget der skal prøves 🙂

  28/02/2014
 • Marie Rasmussen

  Lyder som et beauty produkt der nemt kunne blive et hit hos mig. Er også positivt overrasket over prisen. Skønt !!!

  28/02/2014
 • Anette J

  Det er da ugens bedste nyhed!

  Jeg er allerede stor fan, og de danske priser ser endda (overraskende) rimelige ud.

  @ Pernille: Du tager nogle vatrondeller og fugter en med Bioderma, tørrer den over ansigtshuden, tager en ny rondel fugter den og fortsætter indtil den ikke bliver “beskidt” mere.

  28/02/2014
 • Pernille Sparsø

  Undskyld Anette. Kunne jo bare forstørre billedet. Her kan jeg så læse at det både er til ansigt og øjne.. 🙂

  28/02/2014
 • Oline

  Ej undskyld. Men Bioderma er SÅ overvurderet. Kan virkelig blive helt harm over, at det bliver kaldt en makeupfjerner. Den er rigtig lækker som toner, men er langtfra en effektiv makeup fjerner. Sorry for det lille sure opstød, men syntes virkelig at der findes langt mere effektive makeup-fjernere, som er mere nænsomme, fordi de fjerner ens øjenmakeup næsten øjeblikkeligt. Hvilket jeg ikke har oplevet med Bioderma 🙂

  28/02/2014
 • Vesna Barbu

  Hvar jeg glæder mig til April 🙂

  28/02/2014
 • Pernille Sparsø

  Suk…bliver vist nødt til at rense ansigt 4xdagligt for at følge med i beatystrømmen;-)
  @Anette fortæl lige hvordan produktet skal bruges? Ud fra billedet tænker jeg anvendelse af vatrondeller, men er produktet til hele ansigtet eller kun øjenmakeup? Og skal der bruges andet produkt efterfølgende? Ja jeg kender nemlig ikke dette mærke:-).

  28/02/2014

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.