Perfect match

Anna er i behandling for rosaceaudbrud, og gør alle de rigtige ting. Situationen er i bedring. Men rens har i årevis være en udfordring, der nu er løst:

“Har længe brugt et godt renseprodukt, som skulle vaskes af med vand. Problemet er bare, at vand og min hud ikke er gode venner. Tidligere brugte jeg rensecreme, som skulle tørres af – noget, der føltes som om, at hverken snavs eller rens kom af igen. Endelig har jeg på din anbefaling fundet noget, der fungerer: Rosaliac Micellar Make-up Removal Gel, som frisker op á la vand, men uden at give den fedtede klisterfornemmelse, som en rensecreme giver på min hud. Det føles endda lidt som om min hud får et fugtbad, og det er tiltrængt, når rosacea driller.”  ANNA

SNUP TIPPET: La Roche-Posay fås på apoteket, og her får du indholdsoversigten på det produkt, Anna har glæde af:

WATER • BIS-PEG-18 METHYL ETHER DIMETHYL SILANE • CARBOMER • SODIUM HYALURONATE • SODIUM HYDROXIDE • POLOXAMER 184 • DISODIUM EDTA • CAPRYLYL GLYCOL • POLYSORBATE 20 •PHENOXYETHANOL

@beautyspace på Instagram

16/04/2015
Sandheden om rens # 1
18/04/2015
Efterlysning

Kommentarer

 • Louise T.

  Jeg har endnu ikke været til hudlæge med det – er først ved mødet med din blog blevet opmærksom på, at det måske ikke bare er en “vandskade” fra barnsben. Og jeg ved godt, at jeg har fulgt med her i laaang tid, men jeg er ikke god til at tage første skridt i den retning (ligesom at tage sig sammen til at gå til tandlæge).
  Jeg leder efter “den rigtige” og overvejer i den forbindelse Marianne Bisgaard i Vejle. Så vidt jeg kan læse mig til, er hun ikke specialist, men kosmetolog med mange års erfaring.
  Hvad vil du anbefale? Kender du en god Rosacea specialist i Trekantsområdet?
  Knus og tak fordi du altid tager dig tid til at svare godt og fyldestgørende <3
  *Louise

  23/04/2015
 • Louise

  Tusind tak for input!
  @Anette Jeg gør ikke så meget faktisk, vasker mig i ansigtet om morgenen med en lunken frottévaskeklud og i perioder, hvor min hud ikke er plaget af tørre plamager og knopper, bruger jeg ansigtscreme, som regel Vichy til sart hud. Det svier simpelthen for meget at bruge noget som helst, under et udbrud. Jeg har netop været på apoteket efter Rosaliac AR intense, som Anne har anbefalet og den glæder jeg mig til at prøve. Når jeg skal til fest, blander jeg en lille smule cc creme fra biotherm i min ansigtscreme, i håndfladerne, inden jeg smører den i hovedet og så bruger jeg en vandbaseret mascara.
  Om aftenen får jeg ikke gjort noget, men har jeg haft cc creme og mascara på, vasker jeg det af med en lunken vaskeklud og kommer ansigtscreme på.
  Min næse er mit største problem, den er altid mere eller mindre rød uanset om jeg har et udbrud eller er på antibiotika.. Kan jeg gøre noget ved det?
  Louise

  20/04/2015
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Louise T – jeg tænkte, om du har været hos hudlæge? Har du nogensinde haft en hudlæge til at se på din rosacea?

  Stor hilsen Anette

  20/04/2015
 • Louise T.

  Det vil jeg glæde mig rigtig meget til, Anette 🙂
  Jeg har flere gange været ved at kontakte Marianne Bisgaard i Vejle. Kender du hende?

  20/04/2015
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Anne Nielsen – 1000 tak for dit gode, gode input. Meget spændende læsning. Jeg sidder selv med et større projekt om emnet, som jeg kommer til at afsløre lidt senere på bloggen. Må jeg spørge dig, om du får noget som helst supplement fra lægen?

  @ Louise T – jeg laver et indlæg, hvor jeg giver et forslag til rutine på baggrund af en person, som henter hjælp både hos lægen og i god hudpleje. Kommer snart.

  Stor hilsen Anette

  19/04/2015
 • Anne Nielsen

  Hej Louise.

  Jeg har selv rosacea og sørger for, at rense min hud med en rensemælk og en fugtige vaskeklud – det sørger for, at den ikke tørrer ud. Min rensemælk er uden alkohol, sæbe og parfume da det er ting, der kan sende rosacea i udbrud.
  Efter rens bruger jeg er watermist – jeg bruger den fra Avéne, men enhver watermist fungerer – den bruger jeg lige inden creme, så min hud er fugtig inden, jeg putter creme på. Derefter bruger jeg Rosaliac AR intense efterfulgt af Rosaliac UV rich. Begge dele er udviklet til rosacea og fungerer for mig rigtig godt. De holder rødmen nede og tager de værste buler og deslige, som rosacea kan give.

  Ved rosacea er det så vigtigt at give sin hud tonsvis af fugt og behandle den rigtig mildt. At skrifte produkter ofte kan være fristenende, men stresser i sidste ende huden. Så vær mild ved den og skærm den fra både sol og kulde.

  Det er ikke sikkert, mine råd vil hjælpe dig, men det er i hvert fald hvad der fungerer for mig.

  Held og lykke fremover. Rosacea er lidt af en kælling, så jeg ønsker dig alt det bedste.

  17/04/2015
 • Louise T.

  Jeg melder mig også under Rosacea fanerne… Og jeg synes, at uanset om jeg renser eller ikke renser og fugter eller ikke fugter, så bliver min hud den samme….
  Sart, lidt bulet og rødmende…

  17/04/2015
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Louise, hvor er jeg ked af, at du i så mange år har døjet med rosacea. Når man har prøvet så meget som dig, så bliver det svært at holde modet oppe og tro på nyt. Jeg vil alligevel vove at komme med et forslag til dig. Må jeg først spørge, hvad du helt præcist gør ved din hud morgen + aften (hvis altså du gør noget overhovedet). ?

  Stor hilsen Anette

  17/04/2015
 • Louise

  Jeg har haft rosacea i 11 år og har været på antibiotika sammenlagt 2/3 af tiden. Jeg har helt opgivet at bruge både rense-, plejeprodukter og makeup, så jeg vil sætte stor pris på nogle flere tips og tricks og også gerne anbefalinger af produkter og makeup.
  Der har været så meget forskelligt, at det har været en jungle at finde ud af, samtidig med at jeg har fået diverse cremer fra hudlæger, som har gjort det umuligt at bruge andre produkter. Men jeg har efterhånden fundet ud af, at de bare har stresset huden endnu mere, end den var i forvejen, fordi de er så skrappe.

  17/04/2015

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.