fbpx

Pink popcorn og nye legeaftaler

I Reel Sexy-kollektionen (og nej, det er ikke en stavefejl) teamer MAC op med den ikoniske model Kristen McMenamy. Sammen er de ude over stepperne fra på tirsdag. Og udover at spille pink popkorn-spisende biografgænger har McMenamy ladet lakken landet med klar koral (Vivid Effect) på venstre hånd og petroleumsgrøn (Screening Room) på højre

Der er kapow på farverne i Reel Sexy-sagerne, hvor blandt andet kobolt og royalblå er tilbage i øjenskyggepaletten. En farve, jeg konsekvent – både i tøj og makeup – har undgået (og tak for det, tænker du måske), siden Uffe Buchard for mange år siden sagde, at netop kobolt aldrig ville komme til at klæde nogen. Har han ret?

SNUP TRENDEN: Du er sikkert allerede med på de mange nye legeaftaler, der er for neglene – derfor vil jeg bare kort nævne, at starletter, billetpiger og andet godtfolk til Danish Beauty Award konsekvent blandede forskellige farver på de 10 fingerspidser.

NB: Det sidste foto er fra Fashion Sets-kollektionen, som også er ude tirsdag.

01/05/2012
Min makeup til Danish Beauty Award
03/05/2012
BeautyspaceLIVE i Aarhus & København

Kommentarer

 • Kære alle,

  Har I set den sol??? Tak for alle kommentarer…jeg vender tilbage, når der er skygge over land.

  Stor hilsen Anette

  02/05/2012
 • Marie Rasmussen

  Jeg syntes det er super trendy og klædeligt med forskellige farver neglelak (uanset alder) Hvad jeg til gengæld ikke syntes er trendy og klædeligt, det er neglelak der er begyndt at skalle af … Ser det overalt! På tv – på jobbet – i Brugsen – i Magasin … Det er bare så øv!!!

  02/05/2012
 • Frederikke

  Efterhånden (hæhæ) må man investere i flere hænder med endnu flere fingre for at få plads nok til at lege løs med alle de fine farver og nuancer af neglelak. Nogen ideer til hvor de kan anbringes? 😉

  02/05/2012
 • Gitte Trier

  tak for inspirationen – aftenen er hermed afsat til at lege med farverne på neglene.

  02/05/2012
 • Jeg siger ikke noget! 😉

  02/05/2012
 • Jeg synes helt bestemt at koboltblå er en pæn farve..på tøj – IKKE på øjnene – der står jeg lidt af.
  Kan du godt lide de lyserøde popcorn skal du jo bare komme til Herning en af dagene her. ALT er lyserødt i byens gågade pga. Giro d’Italia og biografen serverer netop lyserøde popcorn..;)

  02/05/2012
 • susanne

  Fantastisk at man blander farverne på neglene MENNNN er det ikke mere for de unge 🙂 altså dem under 30 ihvertfald 🙂
  men det er altid skønt at følge med om man bruger det eller ej så er det jo altid en forståelse hvorfor de unge ser ud som de gør 🙂 de før hvad moden gør 🙂

  02/05/2012
 • Elsker neglelak.. og er som regel ikke bange for at prøve endnu en ny farve.. Så ja hvorfor ikke cobolt blå! I disse dage går jeg netop og venter på lanceringen af 24 nye flotte lakker fra By K. Glæder mig så meget til at prøve disse og ja sælge dem på vores shop 🙂 Ha en skøn solrig dag…

  02/05/2012
 • CharlotteK

  Sagde netop til min kollega i går, at den koboltblå skjorte, som hun havde på, klædte hende super godt – der findes altså folk, som koboltblå klæder, så nej, Uffe har ikke ret:-)

  02/05/2012
 • Lotte

  Smukke farver til neglene – så skal der bare ldit solkyssethed på hænder og fødder, så de flotte korale & lilla farver ikke er oppe imod en ” flot” blå-hvid tone ;o)

  02/05/2012
 • Heidi Ringbæk

  Er nok lidt kedelig hvad angår farver på neglene. Elsker min chanel nr 505 og er igang med flaske (hedder det det?) nr 2!
  Før gik jeg kun med fransk – i mange mang år, så jeg har da rykket mig 🙂
  Kiggede på den nye mørkeblå fra Chanel, så smuk men det blev ved kiggeriet, men måske får jeg mod senere…..

  02/05/2012
 • @Con9 – jo, tingene har det med at cykle i ring…og måske også kobolt. På min badeværelseshylde står der en koboltblå flaske fra philosophy – og den er smuk.

  @Dorthe – hahaha, holder mig selv til nude på fingerspidserne, men beundrer nu den anden spas hos andre. Du har ret i, at negle hurtigt kan se ‘billige’ ud – og omvendt også dyre og tæskeflotte.

  Stor hilsen Anette

  02/05/2012
 • Dorthe

  Dejligt at blive opdateret på farverne – og ikke mindst på lak-fronten. Men hey, jeg har godt set, at der efterhånden er flere og flere (særligt starletter), der praktiserer et hav af forskellige farver på neglene, men synes det ser lidt barnligt – og billigt – ud, eller er det bare mig?
  Kan langt bedre forholde mig til fx to farver (som evt. komplementerer hinanden) på neglene.

  02/05/2012
 • Con9

  Efter min mening skal man aldrig sige aldrig, når det gælder farver (og trends?). Mon ikke de fleste af os på et tidspunkt er hoppet med på en ting, vi ellers havde dømt ude.. lige indtil nogen bestemte sig for at hype det tilstrækkeligt til, at vi gav det en 2. chance? :)Indrømmet, jeg er heller ikke storforbruger af kobolt (fordi jeg var det i 80’erne), men som udgangspunkt er alle farver jo smukke i deres rette sammenhæng. Synes jeg 😉

  02/05/2012
 • øhm, jeg har altså et par toppe i koboltblå… og en eyeliner fra Chanel. Så så man lige mig blive dømt total umoderne 😉
  men var forbi Mac standen i Magasin i går og åhh, er altså ved at falde i svime over deres farver.

  02/05/2012