fbpx

Plantepower


ET JULE-NB: Du kan vinde grønt skønheds-guf på beautyspace.dk ved at klikke her

Clarins olie fra 1954 er stadig godt kørende

Clarins olie fra 1954 er stadig godt kørende

Vi vil have grønt – masser af grønt. Også i vores hudpleje, som gerne må bugne af planter. For planter er i høj kurs. Ikke bare som de spiselige 600 gram om dagen – men nu også som en spirende tendens fra Japan, hvor det er smart at smække hele og halve stuevægge op af den grønne slags, som skal passes og vandes på lige fod med potteplanterne. Dog er det ikke kun på væggen og i indkøbskurven, at plante-poweren sniger sig ind. Den spiller også en større og større rolle i din hudpleje. Men når en creme typisk lover ren natur og masser af planteguf, er det så også garanti for, at den virker? Det har jeg været på cremefabriks-besøg for at finde ud af. Håber du har lyst til at læse hele artiklen i Børsen Weekend i dag.

SNUP TENDENSEN: Hos Clarins i Paris har kemiker og laboratoriechef, Eric Goris, flere bud på fremtidens hudplejetendenser (og der er også lidt om planter):

– Al hudpleje bevæger sig mod økologi, men det vil tage fem til ti år, før råvareleverandørerne kan følge med.
– Det smørbare slankemarked vil fortsat boome. Der dukker konstant nye forskningsresultater i jagten på at kunne smelte fedtceller – udefra.
– Rynker – og hvordan vi undgår dem – vil fortsat være en besættelse. Dog er det tvivlsomt, at løsningen nogensinde vil komme fra en tube. Mere sandsynligt bliver det noget spiseligt eller medicinsk.
– Skræddersyet hudpleje som Clarins creme-baby ’My Blend by Dr. Olivier Courtin’, hvor målet er at levere personlig hudpleje – udviklet af en læge, men med muligheden for at skræddersy til det uendelige. Med små pipetter blandes en grundcreme med de aktive stoffer, som matcher dig og kun dig. Se mere på myblendbeauty.com

10/12/2009
Fra høkasse til marcipan-kurver
14/12/2009
Grønne vindere

Kommentarer

 • Hvilke planteolier er det helt præcis, du selv bruger? 🙂 Det kan vel aldrig skade – med eller uden rynker. Det ligner nu ikke, at du just har nogen.

  13/12/2009
 • Jeg venter lidt endnu med at tænke på rynker (ellers får jeg sikkert bare et hav). Men jeg snakkede faktisk med min svigermor om dem så sent som i går. Hun har de skønneste smilerynker ved øjnene. Men hun er selvfølgelig ikke selv glad for dem. I øvrigt lyder det dejligt, at tendensen med planter fortsætter inden for hudpleje.

  12/12/2009
 • Det lyder spændende. Jeg tror nu mest på, at vores livsstil og det vi spiser har størst betydning. Det betyder ikke, at jeg ikke bruger cremer mm, men at jeg ikke målretter dem mod rynker osv. Derimod spiser jeg grønt og drikker vand.

  Rynkerne må såmænd gerne være der. De vidner om at jeg har leet, smilet, grædt og i det hele taget levet.

  Jeg vil nu alligevel læse artiklen :o)

  11/12/2009