fbpx

Pletfjernere # 1 + verdens bedste solcreme

hudlc3a6gens-copy

Husker du dengang, det var kropumuligt at blive for brun?  Dengang os med hud, der aldrig blev dyb chokoladebrun bare kunne se misundeligt på alle dem med mørklødede kavalergange og solbrændte kinder. Sådan er det ikke mere. I dag har den lyse hud fået højstatus. Og her kan vi godt skæve til medsøstrene østpå, hvor rynker anses som det rene ingenting sammenlignet med pigmentpletter, som så til gengæld nærmest er skampletter.

Da jeg for nogle måneder siden var heldig at tilbringe tid under eksotiske himmelstrøg, var det også mere end tydeligt, hvor godt asiaterne tager sig af deres hud. For de tøver aldrig (som i aldrig, aldrig, aldrig) med hat, solparaply og supersize solbriller. Hvis du har solpletter og er træt af dem (og jeg siger ikke, du skal være træt af dem, men hvis du er…), så er løsningen SPF 1000 kombineret med nogle af de lysnende hudplejeprodukter, der dukker op.

SNUP TIPPET: I går blev jeg stoppet af en fyr, som spurgte, om jeg ikke forsøgte at strække sommeren lige lovlig langt. Og jo måske, men er det kun mig, der stadig har bare tæer i sandaler og endnu ikke har overvejet at pakke de kortærmede sager væk? I hvert fald skal du have tippet om (en af) verdens bedste solcremer til kroppen. Det er Peter Thomas Roths eminente mist, som uden at klistre bare føles som et køligt pust, der tørrer lynhurtigt. Den kan købes hos damen her i København – og hun sender gerne til hele landet. Når det gælder ansigtet, skal der meget til at slå La Roche-Posays solcremer, som også får thumbs up fra flere hudlæger og kosmetologer.    

NB: Nej – SPF 1000 findes ikke. Dvs. måske…i hvert fald har jeg haft hånden i ren SPF på Clarins-fabrikken, og det var ingen nydelse. SPF 15 gør det fint i sensommeren.  

sunscreen2-copy

16/09/2010
LAKomania
19/09/2010
Pletfjernere # 2 – Træt af solpletter?

Kommentarer

 • Nipuni Julie

  Den solcreme vil jeg da købe når jeg rejser til Sri Lanka til vinter. Og hvem ved om efterårsferien også skal bruges i sydens sol ? Jeg ved hvertfald hvilken solcreme jeg skal have næste gang 🙂 Tak for tippet. Det er det rene skønheds-boost for mig hver dag -Tak.

  18/09/2010
 • Joan

  Jeg går altid med bare tæer indtil d. 1.september! Men i år er det en kold fornøjelse – men jeg holder ved!

  17/09/2010
 • Pia

  Har for længst fundet strømperne frem! Sorry – men er en frossenpind

  17/09/2010
 • Jeg er heller ikke parat til at smide sandalerne.
  Nu har jeg lige et spørgsmål og beklager min manglende skarphed. Ansigtscremen bruges som almindelig fugtighedscreme eller?

  17/09/2010
 • Uhm, fede billeder, pludselig husker man lige sommeren igen…(har endnu ikke fundet strømperne frem. Takket være brændeovnen..)
  Vil du ikke nok skrive noget mere om den der Wannabe laser fra Clinique? Og gerne tilsvarende produkter…God weekend til dig og alle Beautylæsere!

  17/09/2010
 • Er vild med fotografierne af japansk dame i blæsevejr. Mine øjne blev dog også ved at vende tilbage til ordene “laser focus” på cliniqueflasken…det lyder tilpas kirugisk til at jeg får lyst til at kaste mig ud i det.

  17/09/2010
 • HS

  Skampletter… hm øv. Anette du må snart fortælle os hvad vi skal stille op med vores “skampletter”. God weekend!

  17/09/2010
 • Jeg har måttet opgive sandalerne, men er stadig i peep-toes. Og NÆGTER støvler inden 1. oktober. Sommer er en mental tilstand!

  17/09/2010
 • AD

  Elsker også bare tæer i sandaler – og har det stadig på trods af kalenderen. Har en plan hvert år om at undgå strømper helt indtil oktober. Det er sund fornuft at overtage asiaternes måde at beskytte sig mod solen, men solcreme er jo ikke nødvendig på de bare tæer i Danmark nu…

  17/09/2010