fbpx

Pointen jeg lidt glemte i dag på skærmen

Jeg glemte den jo ikke, men minutterne går så lynhurtigt, at det er svært (for mig) både at få sagt det, jeg gerne vil og samtidig lyde nogenlunde afslappet. Jeg ville gerne have nået at sige, at det helt store sus for mig i al boghurlumhejen har været dét at få muligheden for at samle de ypperste eksperter af hudlæger, cremekokke, kemi- og øko-nørder. For på den måde har jeg kunne tage guidehatten på, tilsætte lidt sund fornuft et par steder (og oversætte eksperternes til tider sorte snak), så slutmålet kunne nås: At give en samlet opskrift på, hvad der virker. På hudkvaliteten. For når den spiller, bliver alle gladere for deres hud. Uanset om du er 25 eller 55.

VIND lige her, hvis Armani makeup og duft lyder godt!

02/02/2013
Åh de fletninger
06/02/2013
Tyggegummi som beauty-skurk

Kommentarer

 • Tina Irene Povlsen

  Jeg kommer så gerne hen og siger Hej til foredraget. Så det lover jeg dig gerne… 🙂

  06/02/2013
 • Louise Eriksen

  Super godt indslag. Jeg vil høre om du kan anbefale et mærke til sart og meget rødmende hud? Min hud nærmest brænder nogengange især om aftene. Håber at du kan komme med et råd/ godt mærke, da det er et stort problem for mig.

  05/02/2013
 • Marie Rasmussen

  Om jeg begriber hvorfor TV2 ikke bare lader dig tale og tale og tale …. seriøst, det er jo det rene guld der kommer ud af din mund. Smuk og klog som altid. Du er for cool!

  05/02/2013
 • Sissel Schmidt

  Købte bogen i weekenden og er næsten færdig med den 🙂 Den er PRÆCIS et mix af anbefalinger fra forskellige faggrupper, og så kan jeg især godt lide, at den er tilgængelig og enkel. F.eks. er der ikke anvisninger på alle mulige mærkelige fødevarer og cremer, men helt simple hverdagsting – I like 🙂

  05/02/2013
 • susanne

  Det var et helt fantastisk indlæg og du virkede meget afslappet og very well spoken 🙂 kunne godt mærke på dig at du ville sige en masse og du var under pres- men vi ved jo ikke hvad du vil sige så for os er det jo altid spændende
  kys

  05/02/2013
 • Gitte Salling

  Du er sgu da en rigtig skærmtrold.

  05/02/2013
 • Julia Kim

  En hilsen fra fantastiske Luxor, Faraoer og gudinderne…så dig ikke på tv, men vil se det senere når jeg er færdig med at overbeglo Nilen…men lige sige her fra poolens liggestol, at jeg ikke kunne forestille mig en bedre og mere alsidig skønheds-information-med-substans-guideinde-gudinde-på-den-fede-voksne-måde en dig fine skønne Anette. Hvor er det godt du har skabt din bog! Tak for det. Glæder mig til en dag at få fingrene i den:-)

  05/02/2013
 • CharlotteK

  Sådan, Anette! Du er super sej:-)

  05/02/2013
 • Heidi

  Jeg så dig ikke, må spille klippet når jeg kommer fra job. Er sikker på du gjorde det fantastisk! Og ja, Susan har fuldstændig ret!

  05/02/2013
 • Susan

  Du burde have dit eget program! Du gør dig rigtig godt på skærmen, du er naturlig, som altid velformuleret og så véd du jo altså faktisk ALLES hvad der er værd at vide 🙂 Jeg tror jeg udtaler mig på alle dine Beautyspace-læseres vegne: Vi er pavestolte af at kende dig! 🙂

  05/02/2013
 • Tina Irene Povlsen

  Igen et fantastisk beautyindslag med dig. Du er så informativ, ligesom der også er noget “Take it or leave it” flettet ind. Her tænker jeg specielt på det røde lys. Er man til overspringshandlinger, vil man oftest rammes heraf senere i livet. Og måske i en grad der kan være svær at redde/rette op på. Kan rigtig godt lide dine budskaber, samt dine tips og eks. med eller uden billeder. Glæder mig til at læse din bog, samt ikke mindst til at høre dit foredrag senere på måneden.

  05/02/2013
 • Du ser jo både smuk og afslappet ud! Og tusind tak for din dejlige signering af min bog, den har jeg nydt og pralet af flere gange. Jeg vil skrive om den i næste uge.

  05/02/2013
 • Mette Muhlig

  Har allerede læst bogen og er meget begejstret. Jeg får virkelig lyst til at gøre en ekstra indsats for huden. På side 187 (mener jeg) henviser du til en samlet produktguide, som kan findes på Beautyspace under “slipslankehysteriet”. Kan desværre ikke finde den. Kan du hjælpe eller kommer den senere? Vil rigtig gerne bruge pengene på den rigtige måde 🙂 tusinde tak for din fantastiske blog

  04/02/2013
 • Rigtig fint indslag! Nu er jeg kun blevet endnu mere ivrig efter at få fingrene i bogen 😉

  04/02/2013
 • Anette J

  Det er en meget fin og passioneret indslag. Og så er så enig med dig i, at Ellen Hillingsøe er et beauty-forbillede. Jeg er faktisk også stor fan af hendes tøjstil – bliver tit inspireret af hende.

  04/02/2013
 • Jeg havde lige tilfældigvis en fridag, sad klar med kaffen og så dig live!
  Jeg synes, det er fantastisk at se dig på skærmen hver gang – og du er bestemt både lyttende ift. journalisten og får sagt mange meget fornuftige ting ;-). Like!

  04/02/2013
 • Sara Jørgensen

  Jeg vil bare lige sige at dit hår var så flot og glansfuldt i tv’et 🙂 Det så sgu godt ud.

  04/02/2013
 • Kira Bjørnestad

  Jeg så at indslaget kom i morges, men skulle på arbejde inden det blev sendt, har til gengæld lige set det – super klip!! Jeg syntes at du i nogen faktisk guider læseren rigtig god igennem nogle ret (ellers) tvetydige budskaber!!! Du så udover det fantastisk ud (som sædvanligt)!

  04/02/2013
 • Det var super godt Anette. Har fået bogen hjem, så nu skal jeg bare finde en hyggestund, hvor jeg kan nyde den 🙂

  04/02/2013