Presset op i skammekrogen

Der er tre vanvittig spændende fænomener i spil i øjeblikket: Facebook der fryser, venlighed som problemknuser og så skammekrogsdilemmaet. Det sidste først (og så kommer de andre to i morgen): Billedet her er fra Los Angeles og faktisk bare to år gammelt. Overvældet af en ung fyr, der var gået  shopamok i Victoria’s Secret, kunne jeg ikke dy mig for at dokumentere mange poser. Det ville aldrig gå i dag at shoppe så hæmningsløst. For det rimer ifølge sociologerne på fråds og grådighed, og i dag er vi til nøjsomhed og dybe værdier, der åbenbart ikke harmonerer med virkelig mange trusser fra Victoria’s. Derfor leder vi ifølge den internationale trendspotter Victoria Loomes efter shopping, der giver nul samvittighedskvaler. Køb, der tilfredsstiller, men samtidig ikke skader os selv eller planeten. Noget med at kunne flashe etisk coolness eller være øko-overbevisende.

Tjek derfor to cool ting ud: 1) Hende her, der nægter at kaste sig i skammekrogen. Og tak for det. Hvis du ikke allerede er hooket op på hendes gratis Mini-magasin med masser af kant, need-to-know-lækkerier og kloge ord, så sker det her. 2) Der er netop lanceret en app døbt Think Dirty, som kan scanne skønhedsprodukter og sige bahbubahbu, hvis der er kritiske ingredienser i. Den skal jeg have tjekket ud – for nu er det er jo altid, vi er enige om, HVAD kritiske ingredienser er.

SNUP TIPPET: I dag er sidste chance for at vinde egne yndlingsprodukter fra Origins på Instagram @Beautyspace. Og så satser jeg hårdt på, at vi på torsdag ses her. For udover at jeg er ved at gå mine nyindkøbte skammefri sko til, så pakkes der goodiebags og installeres skinscanners på livet løs pt. Hvis du bor i Aarhus, så håber jeg, vi ses på fredag den 1. november i Naturskøn mellem kl. 15-18, hvor der er bøger, gaver til de hurtige og bobler.

Hvis du har lyst, kan du følge Beautyspace på Bloglovin’ lige her

25/10/2013
Kom nu, Bobbi. Lidt mere #nofilter, tak
29/10/2013
Nødvendig overspringshandling

Kommentarer

 • Anette Kristine Poulsen

  @ Heidi – hvordan skal jeg sige det her uden at rive mig selv ned fra dine pæne forestillinger ;o) Men. Det er en nedlagt gammel lejrskole, jeg bor på – og det er desværre ikke mig, der er hoveddyrepasseren i familien. Håber, du ikke er alt for skuffet nu.

  @ Marie R – Haha, nej det gør jeg bestemt ikke. Men på en gammel nedlagt skole. Godt at høre med Sephora og ja, man kan godt få et par timer til at gå derinde.

  @ Jette V – De er på vej til Aarhus, ved jeg. Nærmere info følger.

  @ Mosse – Dét gør vi.

  Stor hilsen Anette

  29/10/2013
 • Mosse

  Okay, jeg har sendt en mail til open-mind@mail.dk. Håber vi finder ud af det! 😉

  29/10/2013
 • Jette V

  – Vi vil oss’ ha’ Sephora i Århus! Det er must-go butikken når jeg er i det franske (og ISÆR Paris 🙂 Nammenam 🙂

  28/10/2013
 • Marie Rasmussen

  WHAT? Bor du i Zoo Anette? Respekt + Overraskende!!

  Ang. shopping – har lige gennemført 9 ugers NON-SHOPPING. Nul lækkerier til mig selv. Nul creme, nul tøj, nul neglelak! Bum! Så tog mig og min boyfriend til Kbh. i 5 dage. Jeg åbnede for dankortet … men kunne ikke rigtigt finde ud af det. Det virkede forkert. Altså lige indtil jeg kom i Illum – ih guder en “butik” Sådan en kunne jeg altså godt bruge i baghaven. Fik super service, og fik købt lidt forskellige Sephora ting (som jeg dybest set ikke har brug for) Så lækker en oplevelse. Det er ikke sidste gang de har hilst på mig. That´s for sure!

  28/10/2013
 • Af det reneste hjerte : tårerne triller , NU forstår jeg bedre, hvorfor du er så lækker og givende og vidunderlig. Mit liv giver mening – du giver mening, ja jeg tuder… En dag, når jeg mindst venter det, så ved jeg bare, at jeg får lov til at se et billede af din hund. Jeg vidste godt at Jens Hansen har en bondegård, mit liv er rigere NU, fordi jeg ved du bor på en! Tak A…

  PS: jeg kører link til din blog med billede af dig og et af dine dyr fra min blog i tre måneder, hvis du tager et billede??? Haha haha ❤️

  28/10/2013
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Tina – Jeg drikker Pukkas nye grønne te og så er jeg på deres GREEN CLEANSE pulver (i smoothien)

  @ Tanya – Du kan fint hente din billet torsdag, hvis den er bestilt på tlf. 38 41 38 98. Vil glæde mig til at se dig igen.

  @ Henriette – Det kan jeg ikke hamle op med. Next time.

  @ Ibbe – Holder du fast? For jeg bor nærmest i en zoo: én hund, to katte, to heste og ti høns. hvad siger du så…

  @ Beam – Juhuh! Vi ses.

  Stor hilsen Anette

  28/10/2013
 • Jaaa, jeg satser på at dukke op fredag i Naturskøn (hvis stormen ikke har taget mig! ;o)!

  28/10/2013
 • Fed post – jeg tror lige, jeg tager en shoppe runde via webshops – bare fordi det blæser – og lidt fordi jeg ikke har noget imod at gå imod – vinden <3

  Ib

  PS:
  Ærgeligt du ikke er hundemenneske, for så ville jeg inviterer dig på lækker te herhjemme næste gang du kommer til CPH – men her i hjemmet – er der hundehår på gulvet og overalt – og duften af hund dæmpes kun af SATSUMA fra The Body Shop <3 Anette, har du slet ingen husdyr?

  28/10/2013
 • Henriette

  Vi har Halloween Party, så jeg kan ikke komme!! Ærgerligt vi ses snart

  28/10/2013
 • Tanya

  Øv, den eneste dag jeg kan nå ind om Sephora og hente billet, er selve torsdag. Og der er de jo nok revet væk! Så jeg ønsker dig og alle de andre en skøn aften!

  28/10/2013
 • Tina Irene Povlsen

  Hov – Har lige et spørgsmål 🙂 Du har reklame for Pukka ude til højre her på bloggen. – Er det tilskud du kan anbefale? – Tilskud du selv anvender? Hvis ja så hvilke for god energi og boost til hud, hår og negle?

  28/10/2013
 • @ Tina Irene Povlsen – Du kan tro, jeg vender tilbage på den.

  @ Sissel – Nøj, hvor jeg glæder mig til at hilse på dig.

  Stor hilsen Anette

  28/10/2013
 • Sissel

  Yes, jeg skal da helt klart forbi til Sephora Fan Day! 🙂

  28/10/2013
 • Tina Irene Povlsen

  Åhh jo, Julia er fantastisk – Hendes fif og skønne tilgange r input man kun kan sige tak for. Karamel man ikke undvære. :-)- App’en lyder spændende. Den vil jeg glæde mig til din anmeldelse af…

  28/10/2013
 • @ Mosse – Dét er de for længst. Send mig endelig en mail på open-mind@mail.dk, hvis du ikke har fået din. Så eftersøger vi fluks…

  Stor hilsen Anette

  28/10/2013
 • Mosse

  er jurlique præmierne sendt ud? 🙂

  28/10/2013

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.