fbpx

PRIS-vinderne der bor hjemme hos mig

Jeg har mange favoritter – også en pæn sjat, der hverken koster hele eller halve bondegårde. Her er 11 af dem (for jo, der er endnu flere) lagt på bloggen:

11. I know, Lipglossen fra Organic MAKE er til 135 kr. ikke et bargain. MEN den er så sindssyg fin og underspillet i farven. Sart, naturlig, ikke glossy bling-bling, men cremet behagelig.  Og så er damen bag dansk. Af makeup-grej kan jeg nemlig nøjes med tre produkter: denne her, en anelse foundation på kinderne og en god eyeliner eller mascara.

8. Jeg ææælsker olie…på huden, i håret og i min smoothie. Urtekrams abrikoskerne-øko-olie er et lækkerhedshit til 89 kr. Godt nok meget sød i duften lige når den rammer huden, men kun forbigående. Er du olienybegynder så prøv med en anelse på ben og arme lige efter et bad, mens huden stadig er fugtig (mange går derefter aldrig tilbage til bodylotion). Kram også denne her i tørre hårspidser, men hæld den ikke i din smoothie.

2. Sportique Elements Cream. Hurra for alt-i-en og for en creme, der er behagelig, fyldig og fed uden at fedte og uden tjubang-overdøvende duft. Og som min veninde siger: Bruger den også i ansigtet, hvis jeg har travlt, fordi jeg satser på, at det passer, når der bagpå står “will protect your face and exposed skin…”. 180 kr. lyder måske ikke billigt, men tuben er 180 ml stor.

6. Decubal Ecological Body Lotion…respekt til cremen her, fordi den lindrer opfarende hudsjæle. Jeg har set kløende og tørstig-tør hud med nul parfumetolerance komme til fornuft i selskab med netop denne fætter. 70 kr. på apoteket.

10. Matas hælkur. Der er ikke så meget at sige andet end this works. Ikke som at den fjerner storslemme osteskorper fra dine hæle, men den bløder synligt op og gør huden på fødderne virkelig pæn (for nej, jeg bruger den ikke bare på hælene). 65 kr.

9. Benecos øko-mineralpudder ensarter og dækker huden naturligt, så du stadig kan se, at der tale om hud (og ikke en maske). Hvis du virkelig har tør hud, er pudret mineralfoundation et no go. 89 kr.

4. Duo-concealeren fra Nilens Jord har tidligere vundet en fornem pris i Danish Beauty Award – og med al mulig god grund. Den er fabelagtig i konsistens og med gode farvemuligheder. Formålet? Dækker mørke rande under øjnene og andre små uartigheder. 129 kr.

5. Uden hokus pokus kan Weledas Arnica massageolie et par tricks, når det gælder lindring af ømme muskler.  Arnicaen er en såkaldt lægeplante med ry for at være muskler-og-blå-mærkers-skytsengel, og jeg har med succes afprøvet dråberne på et lillablåt, forslået 9års-pigeknæ. Indeholder solsikke- og olivenolie blandet med æterisk rosmarin- og lavendelolie – og altså en perfekt kropsolie. 134 kr. (100 ml).

1. Balance Me håndcremen. Her gentager jeg mine ord fra Børsen sidste fredag, OK? For hvis du lander på en øde ø med mulighed for kun at tage én (skønheds-)ting med, er håndsrækningen her ikke noget tosset bud. Den multiprisvindende håndcreme er lille (30 ml) og kan snildt bruges også til ansigtet. Indeholder gode sager som sheasmør, sød mandelolie og hybenolie. 69 kr.

7. John Masters Organics Evening Primrose Shampoo…hører ikke til i en top-pris-venlig gruppe. Men. Fordi den er ultradrøj, har en duft, jeg elsker og selvfølgelig fungerer fint som kropsvask også, er den med. 197 kr.

3. Jeg har altid set Bourjois som Chanels lillesøster. Og de er da også lidt i familie. Makeuppen fra Bourjois er genial til prisen – bl.a. deres smoykey eyes pencils til 69 kr.. Har dog lige hørt, at mærket vender Danmark ryggen, så du skal ud at surfe online.

SNUP TIPPET: Stay tuned for nye virkelig gode (OG prisvenlige) bud på ansigtscremer fra både Pukka (mellem 100-200 kr.) og La Roche-Posay (under 100 kr.).

Hvis du har du prisvenlige favorit-beauty-bud, så hit med dem…tak

29/08/2011
To ret skønne, men forskellige tips
01/09/2011
Bøh!

Kommentarer

 • Pernille Bølkov

  Jeg vil ønske jer alle, heldige 🙂 som skal til Århus i dag, en rigtig fantastisk oplevelse, glæder mig til at høre om det 🙂
  KN Pernille

  07/09/2011
 • Kit

  Clinique, repairwear laser focus. Denne serum hører ikke til i den billige ende, MEN den er HELT fantastisk og drøj i brug. Og det bedste er, at man også kan bruge den omkring øjnene. Den strammer op på en behagelig måde og holder huden fugtig hele dagen uden at fedte….. 345,-

  06/09/2011
 • Karin Pihl Rasmussen

  Dermas solcreme er et helt fornuftigt bud.
  derudoveer er mandelolie et stort hit til at fjerne øjenmakeup.

  02/09/2011
 • Anette Kristine Poulsen

  TAK for alle jeres fabelagtige anbefalinger…herlig læsning. Eivor – er du rar lige at give mig din hudtype inden jeg tipper løs?
  kh Anette

  02/09/2011
 • Ghita

  Vil anbefale disse budgetprodukter:

  Korres – fx deres renseprodukter. “3-in-1 milkproteins” er blid og skøn. Og deres bodybutter med duft af “vanillaplum” er bare uhm. Den er drøj.

  Urtegårdens e-vitaminolie til ca. 90 kr. er en billig og virkelig god olie til ansigtet om natten

  Og L’Oreal Telescopic er genial til korte vipper.

  02/09/2011
 • Marie G

  Genialt indlæg! Og efter mange år på SU, føler jeg også lige trang til at dele min yndlings budgetfund fra beautyboxen…

  – Nilens Jord Concealer – to i én og alt hvad man behøver til hverdag (+ lidt mascara og gloss)
  – Aloe Vera gel – et tykt lag som ansigtsmaske gør underværker for stresset og blussende hud. Kan også fungere som browfix.
  – Den blå Nivea i dåse – god til pleje af tørre hænder/fødder om natten + genial til at tæmme frizz i håret og til tørre spidser
  – Mandel- eller abrikosolie som make-up-fjerner og til pleje af tør hud på krop og ansigt.
  – Kropssæbe i fast sæbeform – ofte meget billigt, holder meget længe og er praktisk, når man rejser (tilladt som håndbagage + splatter ikke ud i tasken)

  01/09/2011
 • Anette, Anette. Du er så generøs. Der er så mange gode grunde til at følge med her hos dig. Tak fordi, du øser ud af alle dine gode tips!

  Kh Rikke

  01/09/2011
 • Anette J

  @ Anette. Du kan se – og købe – børsten her: http://shop.completeme.dk/shop/massage-tilbehoer-45c1.html

  Kan varmt anbefales.

  01/09/2011
 • Wow – jeg ejer ikke et eneste af de produkter 😉 Måske der skal investeres? Spændende læsning i hvert fald. Og jeg glæder mig til anbefalede billig ansigtscreme!!!

  01/09/2011
 • Laura R

  dermas babyolie og dermalogs fedtcreme er helt store hit hos mine knastørre ben. fantastiske produkter uden alt muligt unødvendigt til en god pris.

  01/09/2011
 • Tak for nyttige tips – der er da nogle stykker der skal prøves af. Men hvis mineralfoundation er no go til tør hud, hvad skal vi så bruge? Hvis man må komme med ønsker til mulige fremtidige indlæg, kunne jeg rigtig godt tænke mig at vide noget om hvad man stiller op med sådan noget træt og supertør vinterhud – når olier og fugtmasker ikke er nok.

  01/09/2011
 • Jeg synes Matas’ løse pudder er verdens bedste, og en kæmpe bøttefuld koster næsten ingenting. Den er bare en bestseller. Verdens bedste mascara er Max Factors 2000 Calories, den er tit på tilbud til 69 kr. Jeg prøver ofte andre, men vender hele tiden tilbage til kalorierne. 🙂

  01/09/2011
 • Anette Kristine Poulsen

  Mere guf fra jer: tørbørstning (der SKULLE have været en hamphandske på det foto Anette J), Locobase-redning, Tan in a Can, Simple og Derma (som brands) og Weleda Skin Food.
  @Marie L…næh (smiler), jeg mener faktisk at HVIS du har tørre hårspidser, så er olien god at kramme med, så de bliver det, du skriver: bløde og mætte.
  kh Anette

  01/09/2011
 • Locobase. Ultrafed og irriterende fedtet håndcreme, som er det ENESTE, der kan rede mine hænder fra at gå helt i smadder om vinteren. Og så ville jeg heller ikke undvære min lipbalm fra eos, hverken sommer eller vinter.
  Når du skriver tørre spidser under kropsolien fra urtekram, mener du så ‘ikke våde’ eller ‘ikke bløde’?

  01/09/2011
 • Anette J

  Mandelolie som øjen-make-up fjerner. Billigt og mildt. Og så en en handske til tørbørstning af huden på kroppen inden bad. Kan vaskes igen og igen. Giver blød og levende hud, og siden jeg er begyndt at bruge sådan en, har jeg faktisk ikke haft røde barberknopper på benene.
  Og tak Anette for listen – de fleste produkter kender jeg ikke, så jeg vil plukke fra den:)

  31/08/2011
 • Marie Rasmussen

  TAN IN A CAN – 129,- ( Nogen gange på tilbud i Matas !! ) Lækker og nem at bruge – og specielt nu, hvor “solen er gået ned” – men vi gider bare ikke at være vinterblege endnu. Det er ALT for tidligt.

  Kan varmt anbefales – har du ikke allerede stiftet bekendtskab med TAN IN A CAN – så er der NU det skal gøres !

  Top karakter for dagens indslag og alle de gode råd !!!

  31/08/2011
 • Uhhh sikke mange ting, der skal (okay, kan) købes ind til ingen penge!!
  Jeg er helt med på Nivea i den blå dåse – sådan én SKAL der bare være i huset! Nivea på fødderne + strømper natten over = bløde fusser. Et tip fra dig, faktisk.
  Jeg er glad for renseservietter fra Simple og øjenmakeup fjerner fra samme mærke. Ved ikke helt hvor man kan få det – min Netto har det af og til som spotvare til 10-25 kr.!
  Og så synes jeg faktisk at Matas selvbruner til ben, er en af de bedste, jeg har prøvet..

  31/08/2011
 • JK

  Hvor er det bare et fedt indlæg, og dejlige kommentarer med gode tips!

  31/08/2011
 • Jette

  Fedt med en liste over prisvenlige super produkter! Jeg kan også varmt anbefale Weledas Skin Food – perfekt til super sart hud. I øvrigt et tip fra bloggen her :o)

  31/08/2011
 • sus

  Hvor er det skønt at du kommer med sådan nogle råd 🙂
  Jeg er vild med Weledas Skin Food- den i den lille grønne tube- et lidt fedtet sag, men en nat med den mætter virkelig huden!

  31/08/2011
 • susanne

  Fedt fedt fedt Annette som altid … det er bare så godt at se når der også kommer noget i den billige pris klasse – som du sikkert ved by now jeg elsker jo mærkerne men det er altså godt at man ind i mellem også kan få noget godt til god pris
  TAK

  31/08/2011
 • Fedt at se dine personlige favoritter 🙂 Jeg er glad for Derma og Plaisir 🙂 Og meget mere 😉

  31/08/2011
 • Hold da op…lækre tips – alle til under 100 kr. Lige fra Vichy Essentielles rensemousse, Body Shops Natrulift (dog ikke helt til 100 kr.), Urtekrams kokosolie, Dove Glow Body Lotion, Got2b tørshampoo, mandelolie (ingen bestemt), Bourjois’ buttede øjenskygger, Cera di Cupra Rosa ansigtscreme og Niveas den blå til Anjas gode tip om Ole Henriksens hjemmelavede sukkerskrub.
  @Pernille – ja, den er fin til lys og fedtet hud. Dog er det SÅ vigtigt, at du afprøver en farve (når det er første gang), inden du køber. Ring 33330400 for nærmeste Benecos forhandler.
  @Maria, Garderobeskabet – Du har ret…der er kun de to (men jeg er bare så begejstret for den lyse). Fin måde at løse det på, så du er dækket ind hele året.
  @Karin – ja til Gierus og de gode sager, du har. Der var stor konkurrence med hende på Beautyspace i juli, hvor du nok nød sommeren og holdt blog-fri.
  @Louise T – beklager…jeg har nu skrevet par ord mere oppe under concealeren. Aloe Vera Gel er mit bud til de ramte ben.
  KH Anette

  31/08/2011
 • Anne K

  Elsker gode budget-produkter!! Kaster lige et par af mine billige yndlinger (som er nøje udvalgt) efter jer:)
  Matas hårkur til farvet hår, ca 50 kr.. Vichy Essentielles rensemousse ca. 80 kr, Neutrogena visible clear 2-in-1 maske ca. 50 kr, Dove summer glow bodylotion ca. 50 kr og got2b tørshampoo til ca. 70 kr.. Det er virkelig value for money for mig;-) God aften..

  31/08/2011
 • Lea

  De der blyanter skal jeg vist lige have kigget på, inden de forsvinder fra markedet 🙂
  Mit yndlings budgetkøb må være mandelolie. Det giver virkelig blød hud, og kan købes for omkring 30-40 kroner i større supermarkeder og indvanderergrønthandlere (i hvert fald her på Nørrebro).

  31/08/2011
 • Skønt med input til budgetvenlige skønhedsgodter 🙂

  31/08/2011
 • Pernille Larsen

  Hej Annette
  Jeg har længe kigget på mineralpudderen, men kan kun finde den på nettet, så jeg er lidt i tvivl om hvilken, jeg skal købe. Egner den sig til ung (meget) lys og fedtet hud? Tænkte også på hvor du har fundet håndcremen så billigt? 🙂

  31/08/2011
 • et godt udvalg af spændende ting!

  31/08/2011
 • Frederikke

  Bourjois! Farvel?? Jamen det er da helt uretfærdigt. Har elsket deres buttede skygger, som gik fint til både kinder og øjne siden jeg gik i kortbukser sammen med Vorherre!
  Fine blyanter, jeg drager gerne til udlandet for at hente sådan en – nåh ja og så en stak fede magasiner og parfumer og og og…

  31/08/2011
 • Pia

  Åh jeg elsker når du også viser noget budgetvenligt. Tusind tak!

  31/08/2011
 • Birgitte

  Så skal der købes ind! Kender også Niels Jord concealer – fantastisk….

  31/08/2011
 • Nipuni Julie

  Jeg vil smutte i Kvickly og se om de har din favorit-olie dernede.
  Min prisvindende favorit må være Camerfine-creme, da den kan forvandle de mest tørre og sprukne hænder/fødder til de mest bløde. Også den klassiske vaseline vil jeg fremhæve, da den kan hjælpe på ALT! og så er det begge billige produkter 🙂

  31/08/2011
 • Jeg er også rigtig glad for Nilens Jords duo-concealer. Det eneste trælse ved den er, at den kun findes i to farver, så jeg har faktisk købt begge farver og så mikser jeg bare den flydende under mine øjne, så får jeg nemlig en mere passende nuance 🙂

  31/08/2011
 • Annette

  Jeg må være den eneste som ikke forstår din og andres store begejstring for olier. Nu har jeg for utallig gang prøvet at købe en olie (denne gang fra Karmameju) og det bliver bare aldrig mig. Jeg synes det er så fedtende, og trænger alt for langsomt ind. Creme, olie, lotions, skal tørre ind på et par minutter, ellers bryder jeg mig ikke om det 🙂

  31/08/2011
 • I øvrigt er Niveacremen i Den blå dåse en rigtig god hårkur, som man kan pleje spidserne med. Så ser de fine og fugtmættede ud 🙂

  31/08/2011
 • Tak for et indblik i, hvad der kan være godt at investere i, både i den billige og dyre ende.
  Jeg skal da hente den der fod- og hælkur i dag, for sandalfødder er bare ikke pæne på undersiden :/

  Jeg har også brugt Bourjois i en årrække, men det er så ærgerligt at det ikke forhandles mere. Dog var det helt fint, da de solgte ud i Matas for et par år siden 😉

  31/08/2011
 • Af de nævnte produkter har jeg kun stiftet bekendtskab med Matas Fod-og hælkur, men den er til gengæld også vildt god. Også til albuerne, solskoldet hud og tørre fingerspidser. Da jeg selv er noget af en olietønde, er mit prisvenlige favorit-beauty-bud Kokosolien fra Urtekram. Kokosolie skulle efter sigende kunne fås lugt- og smagsfri, men min lokale Mataspusher har den kun med. Det gør så heller ikke mig noget, for vi snakker ÆGTE kokoslugt/smag, og ikke spor syntetisk. Jeg bruger en lang ske til at grave den op med, varmer/smelter olien mellem fingrene, og når man lige får lært at dosere den (der skal næsten ingenting til) er den så utrolig lækker at få på huden! Lugten af kokos forsvinder ret hurtigt, og så synes jeg det er vildt sjovt, at man bare kan spise resten, hvis man har doseret for meget! 😉

  31/08/2011
 • Jeg vil anbefale opskriften på hjemmelavet bodyscrub som Ole Henriksen er kommet med:

  Oles ”Sugar Glow Body Scrub”

  120 g. fint brunt sukker, som indeholder naturlige frugtsyrer som peel’er de døde hudceller og forbedrer hudens overflade

  1 dl. solsikkeolie, som er fyldt med essentielle fedtsyrer, som nærer og fugter huden, så den får en lækker og sexet glød.

  1 spsk. yoghurt natural, som indeholder mælkesyre, der virker mildt eksfolierende og opstrammende samtidig med at huden få en mere enfarvet pigmentering ved vedvarende brug (dvs. mindsker hyperpigmentering)

  1 tsk. lavendelolie som beroliger, lindrer huden og forebygger rynker.

  Rør ingredienserne sammen og opbevar blandingen i køleskabet. Husk at røre godt i den inden brug, da de naturlige ingredienser har en tendens til at skille.

  “Massér scrub’en på huden i små faste roterende bevægelser to gange ugentligt, inden du går i seng. Brug god tid på at aktivere ingredienserne så du får fuldt udbytte af deres egenskaber. Skyl efter med rigeligt vand og afslut med en let body lotion som Muscle Comfort Lotion, som effektivt fugter huden og stimulerer kredsløbet, så affaldsstofferne kan forlade kroppen. Jeg anbefaler at bruge scrub’en to gange ugentligt om aftenen

  Tak, Ole 😉

  31/08/2011
 • Kære Anette fin liste, kender faktisk ikke personligt produkterne, men kunne godt bruge den der smokey eye – selvfølgelig… Bruger ny serie til ansigtet (sorry nok ikke budget)fra Elisabeth Gierus – kender du hende? Syntes virkelig godt om hendes øjencreme, hendes advocado repair ansigtscreme og hendes serum moist. Lad mig høre hvad du syntes om hendes produkter – http://www.elisabethgierus.com KH Karin bourjous

  31/08/2011
 • Louise T.

  Hvad er det den der concealer kan?
  Og ellers er jeg helt med på Decubal’en – den er SÅ god 🙂 Desværre kan den være rigtig længe om at trænge ind.

  … Har du nogen tips til rødprikkede ben efter epilering? Har jo lige fået sådan et “monster” i fødselsdagsgave og er superglad for den, men benene prikker og rødmer noget efter en behandling, og jeg tænker, at der må da findes en kur?
  Knus
  Louise

  31/08/2011
 • Pernille

  Når vinteren melder sin ankomst og frosten går til angreb på min hud, har jeg én uvurderlig ven i nøden: Cera di Cupra rosa ansigtscreme. Den italienske apoteker-creme koster 75 kr. for 75 ml. og kan naturligvis købes i udlandet til endnu lavere priser (jeg har for nyligt købt den i Monaco til 45 kr.). Cremen, som er ultrafed, indeholder bivoks og er super lækker at smøre i ansigtet en kold decemberaften!

  31/08/2011
 • Jeg elsker selv Matas fod/hæl-kuren (på hele foden), den er ret så dejlig!
  Og har nu kun en lille stump blyant tilbage af min sorte Bourjois smokey eye blyant. Så surt at Magasin har droppet mærket. Den virker! Også til alle dem, der synes det er lidt svært med de der smokey eyes. Den bløde blyant er super nem at tegne med og pensel i enden er rigtig god at tone ud med…
  Desuden er jeg faldet for Body Shops nye øjengele fra serien Natrulift. Og jeg blander altid lidt Dove Summer Glow i min bodylotion, så bliver jeg ikke helt lig-bleg om vinteren.
  Gode og billige løsninger der virker 😉

  31/08/2011
 • Jeg er i hvert med på 10eren… Resten er ik lige nogen jeg har stiftet bekendtskab med selv.. Men uha du lokker 😉

  31/08/2011
 • Hvor spændende læsning…det er jo sådan noget der kan smitte og få én til at snolde lidt extra. Vild med budgetprodukter, så er der altid mere til sko : )

  Kh fra Jo

  31/08/2011