Pro-favoritter #1 SØREN HEDEGAARD

naturskc3b8n-copy

Udover mesterfrisør, er hr. Hedegaard også en af den slags makeup-artister, de fleste gerne vil tilbringe en dag eller to i selskab med. Han vandt en fornem pris under Danish Beauty Award , og her lægger han sine 5 sommerfavoritter på bloggen:

1. Premium Repair Super Rich Cream fra Just Pure er min nødvendige face food. Jeg eeeelsker den creme, der nok er lidt fedtet til at begynde med, men som langtidsmætter min hud, så det kan ses og mærkes.
2. Når det gælder hår, er B&B Hairpowder et uundværligt arbejdsredskab for mig, fordi den både sørger for tørvask og opfriskning. Og så er den perfekt til sommerens ultrahotte, lidt tørrede og touperede look.
3. Jeg er faldet for Neovitas ansigts-eksfoliering. Den er billig, ikke for skrap og har en imponerende evne til at puste nyt liv i huden – og skal ikke bruges mere end et par gange om måneden.
4. Danske Beauté Pacifique ligger højt på min hitliste. Om sommeren er Inriched Moisturizing Body Lotion for dry skin genial som aftersun og ekstra kraftig fugtpleje.
5. MAC Care Blend Essencial Oils er sådan en lækker lille fætter. En olie, som giver huden et ekstra boost – og som du også kan blande i din foundation.

Har du erfaring med nogle af Søren Hedegaards favoritter?

26/05/2010
Gør du det? 365?
29/05/2010
Pro-favoritter #2 ELLEN HILLINGSØ

Kommentarer

 • Hairpowder fra B&B er et vidunder produkt. Jeg er jo typen med ‘naturlige’ lyse striber i bunden og hårpudderen er en lifesaver når jeg ikke lige når frisøren 😉

  08/06/2010
 • Jette

  Jeg kan varmt anbefale fugtughedsmasken fra Beauté Pacifique!
  Kunne nu fristes til at prøve cremen fra Just Pure, da jeg er vild med fede cremer.

  29/05/2010
 • uuuhh, kunne godt tænke mig at prøve Just Pure. Har slet ikke hørt om den.

  Er enig med Helle at intet er bedre for huden end olie!

  28/05/2010
 • Niks – men jeg vil gerne istemme Just Pures mættende effekt. Jeg har deres eye balm (som koster små 300 kr. tror jeg) og den er så mættende at jeg er afhængig.
  Tror at når det bliver vinter så skal jeg med på olie vognen (og når min hud holder op med at være i graviditets-reaktions-mode!!).
  Vil lige nævne at i KBH kan man købe Just Pure hos EgoEco i Hellerup – og de har rigtig mange fede øko-mærker og go´ vejledning.

  28/05/2010
 • Pia

  Kanon-tip med skrub der kun skal bruges 2 gange om måneden – skal prøves! Jeg når aldrig de to gange om ugen som ofte anbefales! Og så er det ikke dyrt. Kanon.

  27/05/2010
 • Lene

  Jep – B&B hairpowder – som man lige skal huske at købe i den rigtige farve. Den til lyst hår er ikke så lækker i brunt hår (som min veninde lige prøvede en dag!Det lignede en seriøs grå udgroning):O)
  Men den er super i det rigtige hår!

  27/05/2010
 • Helle

  Hov, glemte lige: nej, MACs olie kender jeg ikke. Men ingen kvinde bør undvære en planteolie af god kvalitet som en del af sin daglige hudpleje – morgen og aften eller kun aften, som man nu synes. Intet andet giver huden en lige så fin, frisk glød og sund udstråling!Og jo ældre man bliver, desto vigtigere bliver den daglige olie.

  27/05/2010
 • Helle

  Ja, Beauté Pacifique er et af de danske mærker, vi virkelig godt kan være bekendt! Det er value for money hudpleje!

  27/05/2010
 • susanne

  Ikke rigtig disse produkter, men der er jo mange som ligner dem fra andre brands..
  Jeg selv er blevet meget vild med at bruge olie en skøn fornemmelse inden man smøre dag creme på

  27/05/2010
 • Jeg kender faktisk slet ikke til nogen af produkterne, men jeg vil gerne lære cremen fra Just Pure bedre at kende. Skønt med tips fra hr Hedegaard.

  26/05/2010